Aylar Sonra Açıkladı! İşte O Ses Türkiye'den Ayrılış Sebebi

Gökhan Özoğuz, geçtiğimiz sene O Ses Türkiye programından neden ayrıldığını açıkladı.

  1. Son zamanlarda sosyal medya hesabından yaptığı siyasi açıklamalarla gündeme gelen Gökhan Özoğuz, geçtiğimiz sene O Ses Türkiye programından neden ayrıldığını açıkladı.

    Son zamanlarda sosyal medya hesabından yaptığı siyasi açıklamalarla gündeme gelen Gökhan Özoğuz, geçtiğimiz sene O Ses Türkiye programından neden ayrıldığını açıkladı.

  2. Uzun yıllar jüri koltuğunda oturduğu O Ses Türkiye programı ile geniş kitlelerce tanınan Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, geride bıraktığımız yıl koltuğunu Beyazıt Öztürk’e bırakmıştı.

    Uzun yıllar jüri koltuğunda oturduğu O Ses Türkiye programı ile geniş kitlelerce tanınan Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, geride bıraktığımız yıl koltuğunu Beyazıt Öztürk’e bırakmıştı.

  3. Program boyunca, Acun Ilıcalı ile tatlı sert atışmalarıyla ekran başındakilere keyifli anlar yaşatan Gökhan Özoğuz, O Ses Türkiye’den ayrılma nedeniyle ilgili açıklama yaptı.

    Program boyunca, Acun Ilıcalı ile tatlı sert atışmalarıyla ekran başındakilere keyifli anlar yaşatan Gökhan Özoğuz, O Ses Türkiye’den ayrılma nedeniyle ilgili açıklama yaptı.

  4. Acun düşünce ben de düştüm. Benim orada kalma sebebim önce müzikse sonra Acun'la muhabbetimizdi' dedi.

    Acun düşünce ben de düştüm. Benim orada kalma sebebim önce müzikse sonra Acun'la muhabbetimizdi' dedi.

  5. Son olarak Athena Gökhan,  Tunceli Belediyesi'nin tabelasını değiştiren Fatih Mehmet Maçoğlu'na tepki göstermişti.

    Son olarak Athena Gökhan, Tunceli Belediyesi'nin tabelasını değiştiren Fatih Mehmet Maçoğlu'na tepki göstermişti.

  6. Gökhan Özoğuz, Tunceli'de belediye tabelasında "Tunceli" ibaresinin yerine "Dersim" kullanılması kararını sosyal medyadan eleştirmişti.

    Gökhan Özoğuz, Tunceli'de belediye tabelasında "Tunceli" ibaresinin yerine "Dersim" kullanılması kararını sosyal medyadan eleştirmişti.