Sezon Finali Yapan Sen Anlat Karadeniz Dizisine İsyan Var!

Sen Anlat Karadeniz dizisine izleyiciden sezon finali isyanı

  1. atv’de yayınlanan ve 53. bölümüyle sezon finali yapan Sen Anlat Karadeniz dizisine isyan var!    Dizinin takipçileri, sezon finalini beğenmediklerini sosyal medyada yorumlamaya başladılar. Özellikle senarist Erkan Birgören’i sert şekilde eleştiren dizinin izleyenleri, İrem Helvacıoğlu’nun oyunculuğunun da son bölümde unutulmayacak sahneler yaşattığını belirtiyorlar.

    atv’de yayınlanan ve 53. bölümüyle sezon finali yapan Sen Anlat Karadeniz dizisine isyan var! Dizinin takipçileri, sezon finalini beğenmediklerini sosyal medyada yorumlamaya başladılar. Özellikle senarist Erkan Birgören’i sert şekilde eleştiren dizinin izleyenleri, İrem Helvacıoğlu’nun oyunculuğunun da son bölümde unutulmayacak sahneler yaşattığını belirtiyorlar.

  2. Senaryoyu beğenmeyen izleyici, yeni sezonda İrem Helvacıoğlu’nun oynadığı Nefes karakterinin ölme ihtimaline ise ateş püskürüyor!    Son bölümde Melek’in Genco’nun şiddetine uğradığını Nefes’e anlatmasıyla Genco, Nefes’ten ve Kaleliler’den intikam almak için Nefes’i kaçırdı.    Bu sırada hastanede Nefes’in bir dış gebelik yaşadığını farkeden doktor, 8 haftalık hamile olan Nefes’in bir an önce ameliyat olması gerektiğini ve ölebileceğini söylemişti. Aile durumu öğrendi ve Tahir’e ulaştı. Ancak Tahir, Nefes’in kaçırıldığını öğrenmiş ve onu bulmaya çalışıyordu.

    Senaryoyu beğenmeyen izleyici, yeni sezonda İrem Helvacıoğlu’nun oynadığı Nefes karakterinin ölme ihtimaline ise ateş püskürüyor! Son bölümde Melek’in Genco’nun şiddetine uğradığını Nefes’e anlatmasıyla Genco, Nefes’ten ve Kaleliler’den intikam almak için Nefes’i kaçırdı. Bu sırada hastanede Nefes’in bir dış gebelik yaşadığını farkeden doktor, 8 haftalık hamile olan Nefes’in bir an önce ameliyat olması gerektiğini ve ölebileceğini söylemişti. Aile durumu öğrendi ve Tahir’e ulaştı. Ancak Tahir, Nefes’in kaçırıldığını öğrenmiş ve onu bulmaya çalışıyordu.

  3. Nefes ise Genco’nun onu götürdüğü bir depoda sancılar içinde kıvranıyordu. Nefes’in çığlıkları her yeri inletirken bir ara baygın düştü. Genco, onu bir süre izledikten sonra bırakıp gitti.    Tahir, onun nerede olduğunu Hazan’ın yardımıyla öğrendi ve adamları vurarak Nefes’i buldu. Nefes, dayanılmaz acılarla kıvranıyordu. Tahir, Nefes’i kucaklayıp hastaneye götürmeye çalışırken, dizi sezon finali yaptı.

    Nefes ise Genco’nun onu götürdüğü bir depoda sancılar içinde kıvranıyordu. Nefes’in çığlıkları her yeri inletirken bir ara baygın düştü. Genco, onu bir süre izledikten sonra bırakıp gitti. Tahir, onun nerede olduğunu Hazan’ın yardımıyla öğrendi ve adamları vurarak Nefes’i buldu. Nefes, dayanılmaz acılarla kıvranıyordu. Tahir, Nefes’i kucaklayıp hastaneye götürmeye çalışırken, dizi sezon finali yaptı.