Kim Milyoner Olmak İster'e Damga Vuran Babaanne!

Bu para bana ölene kadar yeter

  1. 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasında 30 bin TL kazanan 88 yaşındaki Neriman Gökdemir "Bir tek emekli maaşım var. Hayatımda hiç bu kadar param olmadı. Bu para bana ölene kadar yeter." diyerek damgasını vurdu.

    'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasında 30 bin TL kazanan 88 yaşındaki Neriman Gökdemir "Bir tek emekli maaşım var. Hayatımda hiç bu kadar param olmadı. Bu para bana ölene kadar yeter." diyerek damgasını vurdu.

  2. Gökdemir, "Ölmeden önce o koltuğa oturmak istiyorum. Kazanıp kaybedeceğim paranın hiçbir önemi yok." ifadelerini kullandı. 88 yaşındaki Neriman Gökdemir, "Ölmeden önce o koltuğa oturmak istiyorum. Kazanıp kaybedeceğim paranın hiçbir önemi yok. Yeter ki o stüdyonun havasını soluyayım" diyerek, sunucu Murat Yıldırım'ın karşısına oturdu.

    Gökdemir, "Ölmeden önce o koltuğa oturmak istiyorum. Kazanıp kaybedeceğim paranın hiçbir önemi yok." ifadelerini kullandı. 88 yaşındaki Neriman Gökdemir, "Ölmeden önce o koltuğa oturmak istiyorum. Kazanıp kaybedeceğim paranın hiçbir önemi yok. Yeter ki o stüdyonun havasını soluyayım" diyerek, sunucu Murat Yıldırım'ın karşısına oturdu.

  3. Yarışmacı Gökdemir, programın ortasında joker hakkı varken bile yarışmadan ayrılmak istedi. Sunucu Murat Yıldırım devreye girerek Neriman Teyze'yi koltuğundan kalkmasına izin vermeyip joker hakkının olduğunu belirtti.

    Yarışmacı Gökdemir, programın ortasında joker hakkı varken bile yarışmadan ayrılmak istedi. Sunucu Murat Yıldırım devreye girerek Neriman Teyze'yi koltuğundan kalkmasına izin vermeyip joker hakkının olduğunu belirtti.

  4. Neriman Gökdemir, yarışmanın sonunda 30 bin liralık ödüle ulaştı. Stüdyoyu terk ederken söyledikleri ise yarışmaya damga vurdu.

    Neriman Gökdemir, yarışmanın sonunda 30 bin liralık ödüle ulaştı. Stüdyoyu terk ederken söyledikleri ise yarışmaya damga vurdu.

  5. Gökdemir, "Bir tek emekli maaşım var. Hayatımda hiç bu kadar param olmadı. Bu para bana ölene kadar yeter." diye konuştu.

    Gökdemir, "Bir tek emekli maaşım var. Hayatımda hiç bu kadar param olmadı. Bu para bana ölene kadar yeter." diye konuştu.

  6. Neriman Gökdemir, dinlediğiniz "scratch" tekniğini kimler kullanır? sorusunda seyirci jokerini kullandı. Seyirci yüzde 96 ile A şıkkı DJ'ler dedi. Ve bir üst soruya geçti.

    Neriman Gökdemir, dinlediğiniz "scratch" tekniğini kimler kullanır? sorusunda seyirci jokerini kullandı. Seyirci yüzde 96 ile A şıkkı DJ'ler dedi. Ve bir üst soruya geçti.

  7. Gökdemir, Norma Jane Baker kimdir? sorusunda ise telefon jokerini kullandı. Bartu Duru'yu aradı. Bu aşamada Marilyn Monroe cevabı doğru çıktı ve 15 bin TL'ye kadar çıkmış oldu.

    Gökdemir, Norma Jane Baker kimdir? sorusunda ise telefon jokerini kullandı. Bartu Duru'yu aradı. Bu aşamada Marilyn Monroe cevabı doğru çıktı ve 15 bin TL'ye kadar çıkmış oldu.

  8. Faruk Nafiz Çamlıbel'in "Çoban Çeşmesi" şiirinde kimlerin adı geçmez? sorusunda çift cevap joker hakkını kullanan Gökdemir 2. cevabında D şıkkı olan "Tahir ve Zühre" yanıtıyla 30 bin liraya ulaşmış oldu.

    Faruk Nafiz Çamlıbel'in "Çoban Çeşmesi" şiirinde kimlerin adı geçmez? sorusunda çift cevap joker hakkını kullanan Gökdemir 2. cevabında D şıkkı olan "Tahir ve Zühre" yanıtıyla 30 bin liraya ulaşmış oldu.

  9. Neriman Gökdemir, hangi grubun albüm kapaklarının tümünde Eddie isminde bir maskot yer almaktadır? sorusunda yarışmayı sonlandırarak programdan 30 bin TL kazanmış oldu.

    Neriman Gökdemir, hangi grubun albüm kapaklarının tümünde Eddie isminde bir maskot yer almaktadır? sorusunda yarışmayı sonlandırarak programdan 30 bin TL kazanmış oldu.

  10. Kim Milyoner Olmak İster'de Gökdemir'in yarıştığı dakikalar çok renkli anlara sahne oldu.

    Kim Milyoner Olmak İster'de Gökdemir'in yarıştığı dakikalar çok renkli anlara sahne oldu.