İşte İos 13 İle Birlikte Kullanıcılara Sunulacak Yenilikler!

İşte iOS 13 ile birlikte kullanıcılara sunulacak yenilikler!

  1. WWDC 2019 etkinliği Son Jose'de gerçekleşti. Teknoloji devi Apple, etkinlik kapsamında kullanıcılara sunacağı birçok yeni ürününü tanıttı.Kullanıcıların merakla beklediği iOS 13'ün detayları ise belli oldu.İşte iOS 13 ile birlikte kullanıcılara sunulacak yenilikler:

    WWDC 2019 etkinliği Son Jose'de gerçekleşti. Teknoloji devi Apple, etkinlik kapsamında kullanıcılara sunacağı birçok yeni ürününü tanıttı.Kullanıcıların merakla beklediği iOS 13'ün detayları ise belli oldu.İşte iOS 13 ile birlikte kullanıcılara sunulacak yenilikler:

  2. iOS ile birlikte kullanıcılar akıllı cihazlarını Karanlık Mod'da kullanabilecek. Böylelikle iPhone modelleri eskisine göre daha çok kullanım süresi sunacak.

    iOS ile birlikte kullanıcılar akıllı cihazlarını Karanlık Mod'da kullanabilecek. Böylelikle iPhone modelleri eskisine göre daha çok kullanım süresi sunacak.

  3. Siri'nin sesi üzerinde çalışan teknoloji devi, iOS 13 ile birlikte kullanıcılarına daha doğal bir Siri sesi sunacak.

    Siri'nin sesi üzerinde çalışan teknoloji devi, iOS 13 ile birlikte kullanıcılarına daha doğal bir Siri sesi sunacak.

  4. 'iPhone'u Bul' ve 'Arkadaş Bul' uygulamalarına benzerlik gösteren Find My özelliği, iPhone'u Bul uygulamasının yerine gelecek.

    'iPhone'u Bul' ve 'Arkadaş Bul' uygulamalarına benzerlik gösteren Find My özelliği, iPhone'u Bul uygulamasının yerine gelecek.

  5. iOS 13'te yeni bir video uygulaması kullanıcıların karşısına çıkacak. Bu yeni video uygulamasında detaylı yüz analizleri yapılabilecek ve oluşturulan videolar iCloud üzerinde depolanabilecek.

    iOS 13'te yeni bir video uygulaması kullanıcıların karşısına çıkacak. Bu yeni video uygulamasında detaylı yüz analizleri yapılabilecek ve oluşturulan videolar iCloud üzerinde depolanabilecek.

  6. Kullanıcılar iOS 13'te kendi özel avatarlarını oluşturabilecek ve bunu mesajlaştıkları kişilere gönderebilecek.

    Kullanıcılar iOS 13'te kendi özel avatarlarını oluşturabilecek ve bunu mesajlaştıkları kişilere gönderebilecek.

  7. CarPlay kullanıcıları iOS 13 sonrası yeni bir ekran ile karşılaşacak. CarPlay Dashboard özelliği kullanıcılara yeni bir deneyim yaşatacak.

    CarPlay kullanıcıları iOS 13 sonrası yeni bir ekran ile karşılaşacak. CarPlay Dashboard özelliği kullanıcılara yeni bir deneyim yaşatacak.

  8. Quick Path adı verilen yeni klavye dizaynıyla birlikte kaydırma özelliği kullanıcıların karşısına çıkacak.

    Quick Path adı verilen yeni klavye dizaynıyla birlikte kaydırma özelliği kullanıcıların karşısına çıkacak.

  9. Yeni iOS versiyonu ile birlikte yüz tanıma özelliği %30 daha hızlı çalışacak, güncelleştirmelerin ve uygulamaların boyutları da yüzde 60 küçülecek.

    Yeni iOS versiyonu ile birlikte yüz tanıma özelliği %30 daha hızlı çalışacak, güncelleştirmelerin ve uygulamaların boyutları da yüzde 60 küçülecek.