Murat Boz 170 Lirayı Geri İstedi Açıklaması Olay Oldu

Murat Boz sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

  1. Murat Boz lüks aracını teslim ettiği valeye verdigi 200 liranın üstü olan 170 lirayı gazeteciler uzaklaşınca şirketi arayıp istedi. Olay medyaya yansıyınca Murat Boz sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

    Murat Boz lüks aracını teslim ettiği valeye verdigi 200 liranın üstü olan 170 lirayı gazeteciler uzaklaşınca şirketi arayıp istedi. Olay medyaya yansıyınca Murat Boz sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

  2. Şarkıcı Murat Boz son hareketiyle yine gündemde. Oyuncu sevgilisi Aslı Enver ile birlikte kısa bir yaz tatilinin ardından önceki akşam İstanbul'daydı. Yakın arkadaşları Eser Yenenler’in düğünü için yaklaşık 3 saat alışveriş yapan ikili, çıkışta kendilerine yöneltilen soruları yanıtlarken, Boz yaptığı bir hareketle pintiliğini belgeledi.

    Şarkıcı Murat Boz son hareketiyle yine gündemde. Oyuncu sevgilisi Aslı Enver ile birlikte kısa bir yaz tatilinin ardından önceki akşam İstanbul'daydı. Yakın arkadaşları Eser Yenenler’in düğünü için yaklaşık 3 saat alışveriş yapan ikili, çıkışta kendilerine yöneltilen soruları yanıtlarken, Boz yaptığı bir hareketle pintiliğini belgeledi.

  3. Minik bir tatil yaptıklarını belirten çift, "Her şey güzel gidiyor, güzel bir tatil yaptık. Eser’in düğünü için buraya geldik ve alışveriş yaptık" dedi.

    Minik bir tatil yaptıklarını belirten çift, "Her şey güzel gidiyor, güzel bir tatil yaptık. Eser’in düğünü için buraya geldik ve alışveriş yaptık" dedi.

  4. Muhabirlerin, “Set ortamını özlediniz mi?” sorusuna Enver gülerek, “Güzel bir ortamımız vardı ama açıkçası özlemedim. Çok yoğun çalıştık onun için şu an dinlenmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

    Muhabirlerin, “Set ortamını özlediniz mi?” sorusuna Enver gülerek, “Güzel bir ortamımız vardı ama açıkçası özlemedim. Çok yoğun çalıştık onun için şu an dinlenmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

  5. Çift, Bodrum’da tekne kazası geçiren magazin gazetecileri için çok üzgün olduklarını belirterek, geçmiş olsun dileklerini iletmeyi ihmal etmediler.

    Çift, Bodrum’da tekne kazası geçiren magazin gazetecileri için çok üzgün olduklarını belirterek, geçmiş olsun dileklerini iletmeyi ihmal etmediler.

  6. Gazetecilerin yanında 200 lira verdi  <br>  Lüks araçlarınan binen çift araçlarını teslim eden vale çalışanına 200 lira vererek alışveriş merkezinden ayrıldı. Sonrasında yaşananlar ise şaşkınlık verici.

    Gazetecilerin yanında 200 lira verdi
    Lüks araçlarınan binen çift araçlarını teslim eden vale çalışanına 200 lira vererek alışveriş merkezinden ayrıldı. Sonrasında yaşananlar ise şaşkınlık verici.

  7. Murat Boz, gazetecilerin oradan ayrıldığını öğrendikten sonra, alışveriş merkezinin vale şirketini aradı. Ünlü şarkıcı, verdiği 200 liranın para üstünü, yani 170 lirayı geri istemesi vale çalışanlarını şaşırttı.

    Murat Boz, gazetecilerin oradan ayrıldığını öğrendikten sonra, alışveriş merkezinin vale şirketini aradı. Ünlü şarkıcı, verdiği 200 liranın para üstünü, yani 170 lirayı geri istemesi vale çalışanlarını şaşırttı.

  8. Murat Boz&#8217;un para üstü için geri dönemeyeceği, daha sonra tekrar gelip alacağını söylediği öğrenildi.

    Murat Boz’un para üstü için geri dönemeyeceği, daha sonra tekrar gelip alacağını söylediği öğrenildi.

  9. Şarkıcı Murat Boz, sosyal medya hesabı üzerinden kendisi hakkında yapılan 'vale bahşişi' haberiyle ilgili olarak açıklamada bulundu.

    Şarkıcı Murat Boz, sosyal medya hesabı üzerinden kendisi hakkında yapılan 'vale bahşişi' haberiyle ilgili olarak açıklamada bulundu.