Piton Timsahı Canlı Canlı Yedi!

.O anlar böyle kaydedildi

  1. Avustralya'da Martin Mueller isimli kişinin tarafında sosyal medya hesabında paylaşılan fotoğraflar büyük ilgi çekti.

    Avustralya'da Martin Mueller isimli kişinin tarafında sosyal medya hesabında paylaşılan fotoğraflar büyük ilgi çekti.

  2. İnanılmaz görüntüler Avustralya'dan geldi. Martin Mueller isimli kişinin sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğraflarda dev bir pitonun bir timsahı canlı canlı yuttuğu görülüyor.

    İnanılmaz görüntüler Avustralya'dan geldi. Martin Mueller isimli kişinin sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğraflarda dev bir pitonun bir timsahı canlı canlı yuttuğu görülüyor.

  3. Avustralya'nın kuzeyindeki bir bataklıkta çekilen fotoğraflar GG Doğal Yaşamı Koruma Vakfı'nın hesabında da paylaşıldı.

    Avustralya'nın kuzeyindeki bir bataklıkta çekilen fotoğraflar GG Doğal Yaşamı Koruma Vakfı'nın hesabında da paylaşıldı.

  4. Kısa sürede çok sayıda yorum alan fotoğraflara ilişkin vakıf sözcüsü Michelle Jones kendisinin de evde iki piton baktığını belirtiyor.

    Kısa sürede çok sayıda yorum alan fotoğraflara ilişkin vakıf sözcüsü Michelle Jones kendisinin de evde iki piton baktığını belirtiyor.

  5. "Piton yılanları normalde ağzına sığdırabildiği her şeyi yer ama bu durum oldukça nadir. Çünkü timsahların tırtıklı derileri onların yutulabilir olmasını engelliyor" diyor Jones.

    "Piton yılanları normalde ağzına sığdırabildiği her şeyi yer ama bu durum oldukça nadir. Çünkü timsahların tırtıklı derileri onların yutulabilir olmasını engelliyor" diyor Jones.

  6. Öte yandan zehirsiz bir yılan türü olan pitonun koca timsahi nasıl etkisiz hale getirdiği de merak konusu.  İşte dev bir piton bir timsah canlı canlı yediği o anlar.

    Öte yandan zehirsiz bir yılan türü olan pitonun koca timsahi nasıl etkisiz hale getirdiği de merak konusu. İşte dev bir piton bir timsah canlı canlı yediği o anlar.