İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Leke Dizisi Hakkında Flaş Gelişme!

Kanal D apar topar final kararı verilmişti

  1. Reytinglerde hayal kırıklığına uğratan Leke dizisi için final kararı alan Kanal D, diziye son bir şans daha vererek final kararını iptal etti.

    Reytinglerde hayal kırıklığına uğratan Leke dizisi için final kararı alan Kanal D, diziye son bir şans daha vererek final kararını iptal etti.

  2. Türk televizyonlarına yapımcıların sunduğu dizi projelerinden bazıları hayal kırıklığı yaratabiliyor. Büyük umutlarla Kanal D'de yayın hayatına başlayan Leke dizisi de bunlardan birisi. Salı günleri ekrana gelen ancak yayınlandığı son bölümde reyting sıralamasında 17. olan dizi için final kararı verilmişti.

    Türk televizyonlarına yapımcıların sunduğu dizi projelerinden bazıları hayal kırıklığı yaratabiliyor. Büyük umutlarla Kanal D'de yayın hayatına başlayan Leke dizisi de bunlardan birisi. Salı günleri ekrana gelen ancak yayınlandığı son bölümde reyting sıralamasında 17. olan dizi için final kararı verilmişti.

  3. Ancak Kanal D, flaş bir değişikliğe imza atarak dizinin final değil de 'sezon finali' yapmasını uygun gördü. Leke severler bu haberle havalara uçarken, dizinin yeni sezon bölümlerinde de aynı reyting sonuçlarını elde etmesi halinde bu sefer gözünün yaşına bakılmayacak.

    Ancak Kanal D, flaş bir değişikliğe imza atarak dizinin final değil de 'sezon finali' yapmasını uygun gördü. Leke severler bu haberle havalara uçarken, dizinin yeni sezon bölümlerinde de aynı reyting sonuçlarını elde etmesi halinde bu sefer gözünün yaşına bakılmayacak.

  4. Başrollerini Burak Sevinç ve Melis Sezen'in paylaştığı Leke, 9. bölümüyle sezon finali yapacak. Yaz aylarında ekrana ara verecek olan dizi Eylül başında yeni bölümleriyle yayınlanmaya devam edecek. Peki Leke 17 Haziran Salı akşamı yayınlanacak olan sezon finali bölümünde ne olacak?

    Başrollerini Burak Sevinç ve Melis Sezen'in paylaştığı Leke, 9. bölümüyle sezon finali yapacak. Yaz aylarında ekrana ara verecek olan dizi Eylül başında yeni bölümleriyle yayınlanmaya devam edecek. Peki Leke 17 Haziran Salı akşamı yayınlanacak olan sezon finali bölümünde ne olacak?

  5. Sezon finalinde ne olacak?: Şirin’in ifadesi sonrasında tüm gerçekler ortaya çıkıyor! Ekber’in Cem’e dinlettiği ses kaydında Yasemin’in başına gelen olaylar bir bir aydınlığa kavuşuyor. Cem ise son derece pişman ve perişan oluyor.

    Sezon finalinde ne olacak?: Şirin’in ifadesi sonrasında tüm gerçekler ortaya çıkıyor! Ekber’in Cem’e dinlettiği ses kaydında Yasemin’in başına gelen olaylar bir bir aydınlığa kavuşuyor. Cem ise son derece pişman ve perişan oluyor.

  6. Birkan ve Serpil kaçmaya çalışırken polis tarafından yakalanıyor! Murat ise yıllardır beklediği ameliyata sonunda giriyor! Yasemin ve Cem arasında buzlar eriyecek mi? Murat ameliyattan çıktıktan sonra duyabilecek mi?

    Birkan ve Serpil kaçmaya çalışırken polis tarafından yakalanıyor! Murat ise yıllardır beklediği ameliyata sonunda giriyor! Yasemin ve Cem arasında buzlar eriyecek mi? Murat ameliyattan çıktıktan sonra duyabilecek mi?

  7. Leke son bölümde neler oldu?: Arda, geçirdiği ağır ameliyat sonrası kendine gelir ancak yaşananları hatırlamaz. Cem ve Ferhan, Arda'nın başında bekler. Birkan, Arda'nın uyandığını öğrenir öğrenmez yanına gider. Cem, Birkan'ı etrafında dahil görmek istemez.

    Leke son bölümde neler oldu?: Arda, geçirdiği ağır ameliyat sonrası kendine gelir ancak yaşananları hatırlamaz. Cem ve Ferhan, Arda'nın başında bekler. Birkan, Arda'nın uyandığını öğrenir öğrenmez yanına gider. Cem, Birkan'ı etrafında dahil görmek istemez.

  8. Diğer taraftan Yasemin'in  Fischer'a attığı tokadın görüntüleri internete düşer. Yasemin, bu görüntüleri Serpil'in haber vermesiyle izler. Görüntüleri izleyen Cem, Yasemin'e karşı haksızlık yaptığı için kendisini affetmez. Yasemin’den özür dilemek isteyen Cem, ona ulaşamayınca bir mektup yazar.

    Diğer taraftan Yasemin'in Fischer'a attığı tokadın görüntüleri internete düşer. Yasemin, bu görüntüleri Serpil'in haber vermesiyle izler. Görüntüleri izleyen Cem, Yasemin'e karşı haksızlık yaptığı için kendisini affetmez. Yasemin’den özür dilemek isteyen Cem, ona ulaşamayınca bir mektup yazar.

  9. Yasemin, Cem’i affedecek mi? Serpil’le yüzleşen Cem, Mehmet’in büyük bir oyun oynadığına emin olur. Cem, elinde görüntülerle şirkete gider ve Mehmet'in karşısına geçip hesap sorar. Herkes Mehmet'in gerçek yüzünü öğrenir.  Cevat komiser, Birkan’ı soruşturmaya devam eder

    Yasemin, Cem’i affedecek mi? Serpil’le yüzleşen Cem, Mehmet’in büyük bir oyun oynadığına emin olur. Cem, elinde görüntülerle şirkete gider ve Mehmet'in karşısına geçip hesap sorar. Herkes Mehmet'in gerçek yüzünü öğrenir. Cevat komiser, Birkan’ı soruşturmaya devam eder

  10. Bu sırada Şirin, Serpil’in kendisini sattığını anlatmak için karakola gider. Şirin’in ifadesini Cevat komiser alır. Birkan, Yasemin ve Şirin'i Cevat komiserin odasında görünce paniğe kapılır. Serpil yolun sonuna geldiğini düşünür ve telaşlar.

    Bu sırada Şirin, Serpil’in kendisini sattığını anlatmak için karakola gider. Şirin’in ifadesini Cevat komiser alır. Birkan, Yasemin ve Şirin'i Cevat komiserin odasında görünce paniğe kapılır. Serpil yolun sonuna geldiğini düşünür ve telaşlar.

  11. Cem, Yasemin’e evlenme teklif etmeye karar verir. Yasemin’in görüşmeyi kabul ettiği gecede beklenmedik olaylar gelişir. Yasemin ve Cem'in arasında neler olacağı ise ikilinin yapacağı konuşmalara bağlıdır.

    Cem, Yasemin’e evlenme teklif etmeye karar verir. Yasemin’in görüşmeyi kabul ettiği gecede beklenmedik olaylar gelişir. Yasemin ve Cem'in arasında neler olacağı ise ikilinin yapacağı konuşmalara bağlıdır.