İdo Tatlıses Ve Yasemin Şefkatli Evleniyor Mu?

Tektaşının fiyatı olay oldu

  1. İdo Tatlıses ile birlikte Bodrum tatillerine devam eden Yasemin Şefkatli, parmağına taktığı tektaş yüzük ile evlilik sinyali verdi.

    İdo Tatlıses ile birlikte Bodrum tatillerine devam eden Yasemin Şefkatli, parmağına taktığı tektaş yüzük ile evlilik sinyali verdi.

  2. İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses, bir ayrı bir barışık olduğu Yasemin Şefkatli ile birlikte tatiline tam gaz devam ediyor. Önceki akşam Yalıkavak'ta bulunan Mikail Dede'nin düğününde görüntülenen ikili hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

    İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses, bir ayrı bir barışık olduğu Yasemin Şefkatli ile birlikte tatiline tam gaz devam ediyor. Önceki akşam Yalıkavak'ta bulunan Mikail Dede'nin düğününde görüntülenen ikili hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

  3. Düğünde kameralara yakalanan çiftten Yasemin Şefkatli'nin parmağındaki yüzüğün 100 bin TL değerinde olduğu öğrenildi. Bu yüzük sonrası ise evlilik yolunda ilk adımın atıldığı haberleri ortaya çıktı.

    Düğünde kameralara yakalanan çiftten Yasemin Şefkatli'nin parmağındaki yüzüğün 100 bin TL değerinde olduğu öğrenildi. Bu yüzük sonrası ise evlilik yolunda ilk adımın atıldığı haberleri ortaya çıktı.

  4. Öte yandan düğünde sahneye çıkan İdo Tatlıses, üç şarkı söyledi. İdo sahnedeyken sevgilisi Yasemin Şefkatli ise onu cep telefonuyla videoya aldı. Düğün sonrası mekandan el ele ayrılan çift, evlilik yönündeki soruları ise şu şekilde yanıtladı;

    Öte yandan düğünde sahneye çıkan İdo Tatlıses, üç şarkı söyledi. İdo sahnedeyken sevgilisi Yasemin Şefkatli ise onu cep telefonuyla videoya aldı. Düğün sonrası mekandan el ele ayrılan çift, evlilik yönündeki soruları ise şu şekilde yanıtladı;

  5. "Şu an ilişkimiz çok güzel gidiyor. Yavaş yavaş ilerliyoruz"

    "Şu an ilişkimiz çok güzel gidiyor. Yavaş yavaş ilerliyoruz"

  6. Annesi onay vermişti: İdo Tatlıses'in annesi Derya Tuna'nın da bu ilişkiye sıcak baktığı ve gelin adayı için, "Yasemin bir gelinde aradığım bütün özelliklere sahip" dediği duyulmuştu.

    Annesi onay vermişti: İdo Tatlıses'in annesi Derya Tuna'nın da bu ilişkiye sıcak baktığı ve gelin adayı için, "Yasemin bir gelinde aradığım bütün özelliklere sahip" dediği duyulmuştu.

  7. Şefkatli, geçtiğimiz günlerde sevgilisi İdo Tatlıses ile birlikte çekilen karesini sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Şefkatli'nin kalp emojisi ile yayınladığı kare çok sayıda yorum ve beğeni almıştı.

    Şefkatli, geçtiğimiz günlerde sevgilisi İdo Tatlıses ile birlikte çekilen karesini sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Şefkatli'nin kalp emojisi ile yayınladığı kare çok sayıda yorum ve beğeni almıştı.

  8. Ayaklarını yıkarım: Geçtiğimiz aylarda ise Yasemin Şefkatli "Ben İdo'nun ayaklarını yıkarım. Ne olacak ki?" demişti.

    Ayaklarını yıkarım: Geçtiğimiz aylarda ise Yasemin Şefkatli "Ben İdo'nun ayaklarını yıkarım. Ne olacak ki?" demişti.

  9. Ben de yıkarım: İdo Tatlıses de sevgilisinin açıklamasının üzerine, "Ben de yıkarım" ifadelerini kullanmıştı. Çiftin bu açıklaması çok konuşulmuştu.

    Ben de yıkarım: İdo Tatlıses de sevgilisinin açıklamasının üzerine, "Ben de yıkarım" ifadelerini kullanmıştı. Çiftin bu açıklaması çok konuşulmuştu.