Cüneyt Arkın Anlattı. O Sahnede Bakın Ne Olmuş

Cüneyt Arkın anlattı… O sahnede bakın ne olmuş

  1. Antalya’da bir film çekiyorduk. Bir düğün sahnesi çekiyorduk. Damadın oraların törelerine ait olarak biriyle güreşmesi gerekiyordu. Düğün sahnesini hazırladık ve güreşçi arkadaşı bekliyoruz. Uzun süre bekledik, sonunda arkadaş geldi. Bir de baktım benim 2 mislim bir adam.

    Antalya’da bir film çekiyorduk. Bir düğün sahnesi çekiyorduk. Damadın oraların törelerine ait olarak biriyle güreşmesi gerekiyordu. Düğün sahnesini hazırladık ve güreşçi arkadaşı bekliyoruz. Uzun süre bekledik, sonunda arkadaş geldi. Bir de baktım benim 2 mislim bir adam.

  2. Zaten prodüksiyon amiri mağazada bulmuş onu 4 tane buzdolabı taşıyormuş sırtında. Adam geldi, baktı ki olay çok ciddi. O zaman aldığı para 2 bin 3 binse hemen fiyatını artırdı, 2, 3 misli para aldı.  Rejisör arkadaşımız mizanseni tarif etti. Ben bir oyun yapacağım, o bir oyun yapacak. Birkaç oyundan sonra rejisör arkadaşımız işareti verecek ve pehlivan arkadaş yenilecek.

    Zaten prodüksiyon amiri mağazada bulmuş onu 4 tane buzdolabı taşıyormuş sırtında. Adam geldi, baktı ki olay çok ciddi. O zaman aldığı para 2 bin 3 binse hemen fiyatını artırdı, 2, 3 misli para aldı. Rejisör arkadaşımız mizanseni tarif etti. Ben bir oyun yapacağım, o bir oyun yapacak. Birkaç oyundan sonra rejisör arkadaşımız işareti verecek ve pehlivan arkadaş yenilecek.

  3. Ve biz çekime başladık. O bir oyun yapıyor, ben bir oyun yapıyorum. Oyunlar uzadı. Yenilme zamanı gelince rejisör arkadaş yavaşça yaklaşıp işaret etti yenil diye.Adamın gözüne bir baktım yenilmek bir yana daha da öfkeli. Rejisörün sesi yükselmeye başladı, “Abi yenil”.

    Ve biz çekime başladık. O bir oyun yapıyor, ben bir oyun yapıyorum. Oyunlar uzadı. Yenilme zamanı gelince rejisör arkadaş yavaşça yaklaşıp işaret etti yenil diye.Adamın gözüne bir baktım yenilmek bir yana daha da öfkeli. Rejisörün sesi yükselmeye başladı, “Abi yenil”.

  4. Adam yenilmiyor daha da hırslı. Kaldırıp kaldırıp yere vuruyor beni. Yenilmiyor, daha da öfkeli. Rejisörün sesi daha da yükseldi, “Allah aşkına yenil” diyor. Bir ara benim kafamı tuttu, kulağıma dedi ki, “Hem parayla adam tutuyorsun yeniyorsun hem de Malkoçoğlu oluyorsun. Bu yüzden sana yenilmeyeceğim”

    Adam yenilmiyor daha da hırslı. Kaldırıp kaldırıp yere vuruyor beni. Yenilmiyor, daha da öfkeli. Rejisörün sesi daha da yükseldi, “Allah aşkına yenil” diyor. Bir ara benim kafamı tuttu, kulağıma dedi ki, “Hem parayla adam tutuyorsun yeniyorsun hem de Malkoçoğlu oluyorsun. Bu yüzden sana yenilmeyeceğim”

  5. Ama biraz yaşlı ve antrenmansız olduğu için nefesi kesilmeye başladı. Bir judo oyunu var kol kapma ona geçtim, kolunu tuttum. Bu oyun oldukça tehlikeli. Ben şiddetle bu oyunu tatbik edince beraberce yere düştük. Aslında onun düşmesi gerekiyordu. İkimiz birden yere düştük. Bir anda yerden fırladı, “Rejisör müsün nesin bunu filmin altına yaz, ben yenilmedim, berabere kaldık” diye bağırdı.

    Ama biraz yaşlı ve antrenmansız olduğu için nefesi kesilmeye başladı. Bir judo oyunu var kol kapma ona geçtim, kolunu tuttum. Bu oyun oldukça tehlikeli. Ben şiddetle bu oyunu tatbik edince beraberce yere düştük. Aslında onun düşmesi gerekiyordu. İkimiz birden yere düştük. Bir anda yerden fırladı, “Rejisör müsün nesin bunu filmin altına yaz, ben yenilmedim, berabere kaldık” diye bağırdı.

  6. Biz bunu filmin altına yazmadık ama doktorlar gece bana 7 8 tane reçete yazdı, ben o yılbaşını hastanede geçirdim.

    Biz bunu filmin altına yazmadık ama doktorlar gece bana 7 8 tane reçete yazdı, ben o yılbaşını hastanede geçirdim.