ATV'nin Son Bombası Yok Artık Dedirtti!

Kimse Bilmez o sahnesiyle tarihe geçti!

  1. ATV'nin yeni dizisi Kimse Bilmez son bölümü ile ekran başına kilitledi. Türk televizyon tarihine geçen trafik ışıklarına müdehale sahnesi ile yok artık dedirten Kimse Bilmez'in son bölümü sosyal medyada da çok konuşuldu.

    ATV'nin yeni dizisi Kimse Bilmez son bölümü ile ekran başına kilitledi. Türk televizyon tarihine geçen trafik ışıklarına müdehale sahnesi ile yok artık dedirten Kimse Bilmez'in son bölümü sosyal medyada da çok konuşuldu.

  2. Yaz aylarının başlaması ile birlikte diziler bir bir final yaparken ATV'nin yeni dizisi Kimse Bilmez daha ilk bölümü ile ekranlarda fırtınalar estirdi. Farklı konusu ve başarılı senaryosu ile seyirciden tam not alan dizinin 2. son bölümündeki bir sahne Türk dizi tarihine geçti.

    Yaz aylarının başlaması ile birlikte diziler bir bir final yaparken ATV'nin yeni dizisi Kimse Bilmez daha ilk bölümü ile ekranlarda fırtınalar estirdi. Farklı konusu ve başarılı senaryosu ile seyirciden tam not alan dizinin 2. son bölümündeki bir sahne Türk dizi tarihine geçti.

  3. Her bölümünde farklı heyecan ve macera olan dizinin son bölümünde ekran başındakilerin hafızasına kazıcak bir kurtarma sahnesi yaşandı.

    Her bölümünde farklı heyecan ve macera olan dizinin son bölümünde ekran başındakilerin hafızasına kazıcak bir kurtarma sahnesi yaşandı.

  4. Sevda’yı Uygar ve Pilottan kaçırmak için var gücüyle mücadele eden Ali Hoca, dövüş ve aksiyon sahneleriyle seyircinin gönlünde taht kurdu.

    Sevda’yı Uygar ve Pilottan kaçırmak için var gücüyle mücadele eden Ali Hoca, dövüş ve aksiyon sahneleriyle seyircinin gönlünde taht kurdu.

  5. Ali Hoca’nın sıkışan yolda trafik ışıklarına tabletindeki bir programla müdahale etmesi herkesi şaşkına çevirdi.

    Ali Hoca’nın sıkışan yolda trafik ışıklarına tabletindeki bir programla müdahale etmesi herkesi şaşkına çevirdi.

  6. BAŞARILI KURGULANMIŞ, GERÇEKÇİ BİR SAHNE!   Dizideki trafik ışıklarına müdahale sahnesinin, gerçeğe çok yakın şekilde kurgulandığını söyleyen Adli Bilişim Uzmanı Mustafa Sansar; “Bu tarzda başarılı bir sahnenin çekildiğine daha önce bir Hollywood filminde de rastlamıştım.

    BAŞARILI KURGULANMIŞ, GERÇEKÇİ BİR SAHNE! Dizideki trafik ışıklarına müdahale sahnesinin, gerçeğe çok yakın şekilde kurgulandığını söyleyen Adli Bilişim Uzmanı Mustafa Sansar; “Bu tarzda başarılı bir sahnenin çekildiğine daha önce bir Hollywood filminde de rastlamıştım.

  7. Gerçek hayatta da gerekli durumlarda bu tarzda bir müdahale yapılabilir. Güvenlik güçlerinin gerekli gördüğü yerlerde toplum faydası için bu tarz siber müdahaleler yaptığı bilinmektedir. Dizide de izlediğim kadarıyla, devlet için çalışmış birinin güvenlik sebebiyle trafik ışıklarına müdahale sahnesi başarıyla yansıtılmış” dedi.

    Gerçek hayatta da gerekli durumlarda bu tarzda bir müdahale yapılabilir. Güvenlik güçlerinin gerekli gördüğü yerlerde toplum faydası için bu tarz siber müdahaleler yaptığı bilinmektedir. Dizide de izlediğim kadarıyla, devlet için çalışmış birinin güvenlik sebebiyle trafik ışıklarına müdahale sahnesi başarıyla yansıtılmış” dedi.