İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

İstanbul Seçimine İlişkin Son Anket!

İmamoğlu mu Yıldırım mı?

  1. 23 Haziran Pazar günü yapılacak İstanbul seçimi için anket şirketleri çalışmalarını sürdürüyor. Ekrem İmamoğlu mu yoksa Binali Yıldırım mı? Sorusuna yanıt arayan birçok araştırma şirketi farklı sonuçlar yansıtan anketler yayımladı. Son anket de İstanbul Ekonomi Araştırma'dan geldi.

    23 Haziran Pazar günü yapılacak İstanbul seçimi için anket şirketleri çalışmalarını sürdürüyor. Ekrem İmamoğlu mu yoksa Binali Yıldırım mı? Sorusuna yanıt arayan birçok araştırma şirketi farklı sonuçlar yansıtan anketler yayımladı. Son anket de İstanbul Ekonomi Araştırma'dan geldi.

  2. İstanbul seçimine yönelik son araştırma sonuçlarını veren İstanbul Ekonomi Araştırma, 17-19 Haziran tarihleri arasında İstanbul çapında 1500 kişi ile bilgisayar destekli telefon görüşmesi yöntemiyle gerçekleştirilen araştırmanın sonuçlarını açıkladı.

    İstanbul seçimine yönelik son araştırma sonuçlarını veren İstanbul Ekonomi Araştırma, 17-19 Haziran tarihleri arasında İstanbul çapında 1500 kişi ile bilgisayar destekli telefon görüşmesi yöntemiyle gerçekleştirilen araştırmanın sonuçlarını açıkladı.

  3. İstanbul Ekonomi Araştırma tarafından yapılan 23 Haziran İstanbul seçimine ilişkin son anket sonucuna göre, Millet İttifakı İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu 5 puanlık farkla önde görülüyor.

    İstanbul Ekonomi Araştırma tarafından yapılan 23 Haziran İstanbul seçimine ilişkin son anket sonucuna göre, Millet İttifakı İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu 5 puanlık farkla önde görülüyor.

  4. Araştırmanın sonucuna göre Ekrem İmamoğlu yüzde 52,11, Binali Yıldırım yüzde 47, Necdet Gökçınar ise yüzde 0,84 oy alıyor.

    Araştırmanın sonucuna göre Ekrem İmamoğlu yüzde 52,11, Binali Yıldırım yüzde 47, Necdet Gökçınar ise yüzde 0,84 oy alıyor.

  5. Araştırmayla ilgili raporda şu ifadelere yer verildi:    Bu raporun veri kaynağını oluşturan, 17-19 Haziran tarihleri arasında İstanbul çapında 1.500 kişi ile, bilgisayar destekli telefon görüşmesi (CATI) yöntemiyle gerçekleştirildi.

    Araştırmayla ilgili raporda şu ifadelere yer verildi: Bu raporun veri kaynağını oluşturan, 17-19 Haziran tarihleri arasında İstanbul çapında 1.500 kişi ile, bilgisayar destekli telefon görüşmesi (CATI) yöntemiyle gerçekleştirildi.

  6. Gerçekleştirdiğimiz araştırmanın sonuçlarına göre, kararsızlar dağıtıldığında iki aday arasındaki farkın Ekrem İmamoğlu lehine 5 puan olduğu değerlendirilmektedir.

    Gerçekleştirdiğimiz araştırmanın sonuçlarına göre, kararsızlar dağıtıldığında iki aday arasındaki farkın Ekrem İmamoğlu lehine 5 puan olduğu değerlendirilmektedir.

  7. İstanbul Ekonomi Araştırma'nın, 23 Haziran 2019 İstanbul tekrar seçimleri için resmi oy oranı tahmini Ekrem İmamoğlu için yüzde 52,11 ve Binali Yıldırım için yüzde 47'dir.

    İstanbul Ekonomi Araştırma'nın, 23 Haziran 2019 İstanbul tekrar seçimleri için resmi oy oranı tahmini Ekrem İmamoğlu için yüzde 52,11 ve Binali Yıldırım için yüzde 47'dir.

  8. Saadet Partisi adayı Necdet Gökçınar'ın oy oranının yüzde 0,84 olduğu değerlendirilmektedir.

    Saadet Partisi adayı Necdet Gökçınar'ın oy oranının yüzde 0,84 olduğu değerlendirilmektedir.

  9. Seçime 2 gün kala çalışmalarını tamamlayan anket şirketleri elde ettikleri sonuçları peş peşe kamuoyu ile paylaşıyorlar. KONDA’nın yaptığı araştırmanın yayımlanmasının ardından bir anket de Metropoll tarafından paylaşıldı.

    Seçime 2 gün kala çalışmalarını tamamlayan anket şirketleri elde ettikleri sonuçları peş peşe kamuoyu ile paylaşıyorlar. KONDA’nın yaptığı araştırmanın yayımlanmasının ardından bir anket de Metropoll tarafından paylaşıldı.

  10. Metropoll’un anketine göre İstanbullu seçmenin yüzde 51’i Millet İttifakı’nın CHP’li adayı Ekrem İmamoğlu’nun kazanmasını istiyor. Cumhur İttifakı’nın AKP’li adayı Binali Yıldırım için ise bu oran yüzde 40 olarak öne çıkıyor.

    Metropoll’un anketine göre İstanbullu seçmenin yüzde 51’i Millet İttifakı’nın CHP’li adayı Ekrem İmamoğlu’nun kazanmasını istiyor. Cumhur İttifakı’nın AKP’li adayı Binali Yıldırım için ise bu oran yüzde 40 olarak öne çıkıyor.

  11. Şirket ankette yer verdiği "Kim kazanır?" sorusunun yanıtını yüzde 54.5 İmamoğlu, yüzde 37.9 Yıldırım olduğunu paylaştı.

    Şirket ankette yer verdiği "Kim kazanır?" sorusunun yanıtını yüzde 54.5 İmamoğlu, yüzde 37.9 Yıldırım olduğunu paylaştı.

  12. KONDA’nın anketinde İmamoğlu’nu yüzde 54, Yıldırım’ın ise yüzde 45 oy alacağı belirtilmişti.

    KONDA’nın anketinde İmamoğlu’nu yüzde 54, Yıldırım’ın ise yüzde 45 oy alacağı belirtilmişti.