Eser Yenenler'in Düğünü Yakın Dostların Arasını Açtı

Merve Boluğur o ismi sildi!

  1. Berfu Yıldız ve Eser Yenenler çiftinin düğünündeki fotoğraf Merve Boluğur ve Yağmur Tanrısevsin'in arasını açtı. İki yakın dost birbirlerini her yerden sildi.

    Berfu Yıldız ve Eser Yenenler çiftinin düğünündeki fotoğraf Merve Boluğur ve Yağmur Tanrısevsin'in arasını açtı. İki yakın dost birbirlerini her yerden sildi.

  2. Berfu Yıldız ve Eser Yenenler, 9 Haziran'da Kilyos'ta dünyaevine girmiş, ikiliyi sevenleri de yalnız bırakmamıştı. Kilyos'ta gerçekleşen düğüne Murat Dalkılıç, sevgilisi Hande Erçel'le katılırken, Yenenler'in dostu Oğuzhan Koç ise sevgilisi Yağmur Tanrısevsin ile beraber geldi.

    Berfu Yıldız ve Eser Yenenler, 9 Haziran'da Kilyos'ta dünyaevine girmiş, ikiliyi sevenleri de yalnız bırakmamıştı. Kilyos'ta gerçekleşen düğüne Murat Dalkılıç, sevgilisi Hande Erçel'le katılırken, Yenenler'in dostu Oğuzhan Koç ise sevgilisi Yağmur Tanrısevsin ile beraber geldi.

  3. Düğünün konuklarının yer aldığı toplu fotoğrafta Yağmur Tanrısevsin ve Hande Erçel'in aynı karede olması Merve Boluğur'u kızdırdı. Boluğur, yakın arkadaşı Yağmur Tanrısevsin'in, eski eşi Murat Dalkılıç ve sevgilisi Hande Erçel'le aynı pozda yer almasına tepki olarak Tanrısevsin'i sosyal medyadan takibi bıraktı.

    Düğünün konuklarının yer aldığı toplu fotoğrafta Yağmur Tanrısevsin ve Hande Erçel'in aynı karede olması Merve Boluğur'u kızdırdı. Boluğur, yakın arkadaşı Yağmur Tanrısevsin'in, eski eşi Murat Dalkılıç ve sevgilisi Hande Erçel'le aynı pozda yer almasına tepki olarak Tanrısevsin'i sosyal medyadan takibi bıraktı.

  4. Merve Boluğur'un bu hamlesinin ardından Yağmur Tanrısevsin de sosyal medya hesabından Boluğur'u sildi.

    Merve Boluğur'un bu hamlesinin ardından Yağmur Tanrısevsin de sosyal medya hesabından Boluğur'u sildi.

  5. Ünlü oyuncu Merve Boluğur, Murat Dalkılıç ile 2015 yılında nikah masasına oturmuş 2017 yılında da anlaşmalı olarak boşanmıştı.

    Ünlü oyuncu Merve Boluğur, Murat Dalkılıç ile 2015 yılında nikah masasına oturmuş 2017 yılında da anlaşmalı olarak boşanmıştı.

  6. Fantastik gençlik dizisi Acemi Cadı’da canlandırdığı Ayşegül karakteri ile ünlenen, bu dizinin ardından Aşk Yeniden ve Kül ve Ateş adlı dizilerde rol alarak oyunculuk deneyimini arttıran Türk dizi, sinema ve reklam oyuncusu. Boluğur halen Gossip Girl adlı dizinin yerli uyarlaması olan Küçük Sırlar’da Ayşegül karakterini canlandırdı.

    Fantastik gençlik dizisi Acemi Cadı’da canlandırdığı Ayşegül karakteri ile ünlenen, bu dizinin ardından Aşk Yeniden ve Kül ve Ateş adlı dizilerde rol alarak oyunculuk deneyimini arttıran Türk dizi, sinema ve reklam oyuncusu. Boluğur halen Gossip Girl adlı dizinin yerli uyarlaması olan Küçük Sırlar’da Ayşegül karakterini canlandırdı.

  7. Merve Boluğur, 16 Eylül 1987 tarihinde, İstanbul’da dünyaya geldi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi, Tiyatro Bölümü’nde bir süre oyunculuk eğitimi aldı. 2006-2007 yılları arasında, Feride Kaytan’ın yönettiği fantastik gençlik dizisi Acemi Cadı’da Ayşegül adlı başrol karakterini canlandıran Boluğur, aynı yıl Keloğlan Kara Prense Karşı adlı sinema filminde Birgül karakterini canlandırarak beyazperdeye ilk adımını attı.

    Merve Boluğur, 16 Eylül 1987 tarihinde, İstanbul’da dünyaya geldi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi, Tiyatro Bölümü’nde bir süre oyunculuk eğitimi aldı. 2006-2007 yılları arasında, Feride Kaytan’ın yönettiği fantastik gençlik dizisi Acemi Cadı’da Ayşegül adlı başrol karakterini canlandıran Boluğur, aynı yıl Keloğlan Kara Prense Karşı adlı sinema filminde Birgül karakterini canlandırarak beyazperdeye ilk adımını attı.

  8. 2007 yılına fantastik korku filmi Gomeda ile başlayan Boluğur, Acemi Cadı’nın sona ermesinin ardından Türkan Şoray ve Cihan Ünal’ın başrollerinde yer aldığı Aşk Yeniden adlı T.V. dizisinin kadrosuna girdi. Genç oyuncu bundan bir yıl sonra ise Cem Görgeç tarafından yazılıp yönetilen Hoşçakal Güzin adlı T.V. filminde rol aldı.

    2007 yılına fantastik korku filmi Gomeda ile başlayan Boluğur, Acemi Cadı’nın sona ermesinin ardından Türkan Şoray ve Cihan Ünal’ın başrollerinde yer aldığı Aşk Yeniden adlı T.V. dizisinin kadrosuna girdi. Genç oyuncu bundan bir yıl sonra ise Cem Görgeç tarafından yazılıp yönetilen Hoşçakal Güzin adlı T.V. filminde rol aldı.

  9. Aşk Yeniden’in sona ermesinin ardından Kül ve Ateş adlı T.V. dizisinde rol alan Boluğur, halen Gossip Girl adlı yabancı dizinin yerli uyarlaması olan Küçük Sırlar’da Ayşegül karakterini canlandırdı.

    Aşk Yeniden’in sona ermesinin ardından Kül ve Ateş adlı T.V. dizisinde rol alan Boluğur, halen Gossip Girl adlı yabancı dizinin yerli uyarlaması olan Küçük Sırlar’da Ayşegül karakterini canlandırdı.

  10. 2012 yılında Rexona reklamında oynadı. 2014 yılında Maybelline NewYork'un ilk Türk marka yüzü oldu. Merve Boluğur, 24 Ağustos 2015 tarihinde Murat Dalkılıç ile evlendi. 2017 yılında da anlaşmalı olarak boşanmıştı.

    2012 yılında Rexona reklamında oynadı. 2014 yılında Maybelline NewYork'un ilk Türk marka yüzü oldu. Merve Boluğur, 24 Ağustos 2015 tarihinde Murat Dalkılıç ile evlendi. 2017 yılında da anlaşmalı olarak boşanmıştı.