İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Çin’İn Sır Gibi Sakladığı Füzesi İlk Defa Görüntülendi

Çin yeni teknolojilere de hatırı sayılır yatırımlar yapıyor.

  1. Son dönemde askeri yatırımlarını ciddi seviyede artıran Çin yeni teknolojilere de hatırı sayılır yatırımlar yapıyor. O projelerden birisi de Dongfeng-17 (DF-17).

    Son dönemde askeri yatırımlarını ciddi seviyede artıran Çin yeni teknolojilere de hatırı sayılır yatırımlar yapıyor. O projelerden birisi de Dongfeng-17 (DF-17).

  2. Çin'in uzun bir süredir mesai harcadığı DF-17 balistik füzesi yayınlanan propaganda videosu ile ilk defa görüntülendi.

    Çin'in uzun bir süredir mesai harcadığı DF-17 balistik füzesi yayınlanan propaganda videosu ile ilk defa görüntülendi.

  3. Çin medyasında yer alan haberlere göre, Dongfeng-17, 7 bin 680 mil yani 12 bin 600 KM hıza ulaşabiliyor ve nükleer başlığa da ev sahipliği yapıyor.

    Çin medyasında yer alan haberlere göre, Dongfeng-17, 7 bin 680 mil yani 12 bin 600 KM hıza ulaşabiliyor ve nükleer başlığa da ev sahipliği yapıyor.

  4. ÇİN'DEN 'HAYALET UÇAK' İLE GÖZDAĞI (F-35'E KARŞI GELİŞTİRİLDİ)  <br>    Çin Kurtuluş Ordusu Hava Kuvvetleri&#8217;nin havalandırdığı J 20 hayalet uçağı ülkede gerçekleştirilen havacılık fuarı kapsamında hünerlerini sergiledi.

    ÇİN'DEN 'HAYALET UÇAK' İLE GÖZDAĞI (F-35'E KARŞI GELİŞTİRİLDİ)
    Çin Kurtuluş Ordusu Hava Kuvvetleri’nin havalandırdığı J 20 hayalet uçağı ülkede gerçekleştirilen havacılık fuarı kapsamında hünerlerini sergiledi.

  5. Çin&#8217;in en büyük havacılık fuarında sergilediği yeni savaş uçakları, ABD ile ticaret savaşlarının kontrolden çıkarak sıcak savaşa dönüşme ihtimaline karşı bir önlem olarak yorumlandı.

    Çin’in en büyük havacılık fuarında sergilediği yeni savaş uçakları, ABD ile ticaret savaşlarının kontrolden çıkarak sıcak savaşa dönüşme ihtimaline karşı bir önlem olarak yorumlandı.

  6. Zira ülke medyasında yer alan bilgilere göre, F-35'lere rakip olarak geliştirilen 'hayalet uçak' gösteri uçuşu sırasında tam techizatlı uçtu.

    Zira ülke medyasında yer alan bilgilere göre, F-35'lere rakip olarak geliştirilen 'hayalet uçak' gösteri uçuşu sırasında tam techizatlı uçtu.

  7. Söz konusu havacılık fuarında ağır ulaştırma uçağı Y-20, KJ-500 erken uyarı uçağı, GJ-2 insansız hava aracı ve J-10B savaş uçağı da sergileniyor.

    Söz konusu havacılık fuarında ağır ulaştırma uçağı Y-20, KJ-500 erken uyarı uçağı, GJ-2 insansız hava aracı ve J-10B savaş uçağı da sergileniyor.

  8. Çin devlet medya kuruluşunun aktardığına göre fuarda Çin Havacılık ve Bilim Bölümü&#8217;nün geliştirdiği CH-10 drone&#8217;u havacılık fuarında ilk kez gösterilen hava araçlarından biri oldu.

    Çin devlet medya kuruluşunun aktardığına göre fuarda Çin Havacılık ve Bilim Bölümü’nün geliştirdiği CH-10 drone’u havacılık fuarında ilk kez gösterilen hava araçlarından biri oldu.

  9. ÇİN 'UÇAN KALAŞNİKOF'U GÖRÜCÜYE ÇIKARDI  <br>  Çin Havacılık ve Uzay Bilimleri Enstitüsü (CASC) tarafından geliştirilen CH-7 görücüye çıktı.    Silah olarak AK-47'ye ev sahipliği yapan drone'a 'uçan Kalaşnikof' lakabı takıldı.

    ÇİN 'UÇAN KALAŞNİKOF'U GÖRÜCÜYE ÇIKARDI
    Çin Havacılık ve Uzay Bilimleri Enstitüsü (CASC) tarafından geliştirilen CH-7 görücüye çıktı. Silah olarak AK-47'ye ev sahipliği yapan drone'a 'uçan Kalaşnikof' lakabı takıldı.

  10. CH-7 10 metre uzunluğunda ve 22 metrelik bir kanat açıklığına sahip.    Drone 10-13 kilometrelik bir irtifada 15 saat boyunca havada kalabiliyor.

    CH-7 10 metre uzunluğunda ve 22 metrelik bir kanat açıklığına sahip. Drone 10-13 kilometrelik bir irtifada 15 saat boyunca havada kalabiliyor.