Behzat Ç. Fragmanı Olay Oldu: 15 Temmuz Ve KHK...

Behzat Ç. dizisinin yayınlanan fragmanı olay oldu

  1. Yeniden izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Behzat Ç. dizisinin yayınlanan fragmanı olay oldu.

    Yeniden izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Behzat Ç. dizisinin yayınlanan fragmanı olay oldu.

  2. 6 yıl aradan sonra tekrar Blu TV'de ekranlara gelecek efsane dizi Behzat Ç. dizisinin fragmanı yayınlandı.

    6 yıl aradan sonra tekrar Blu TV'de ekranlara gelecek efsane dizi Behzat Ç. dizisinin fragmanı yayınlandı.

  3. Yayınlanan fragmanda 15 Temmuz ve KHK'lara yer verildi.

    Yayınlanan fragmanda 15 Temmuz ve KHK'lara yer verildi.

  4. İlk olarak 2011 yılında hayatımıza giren ve 3 sezon boyunca devam eden 'Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi,' 6 yıl sonra geri dönüyor.

    İlk olarak 2011 yılında hayatımıza giren ve 3 sezon boyunca devam eden 'Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi,' 6 yıl sonra geri dönüyor.

  5. İnter Medya’nın yapımcılığını üstlendiği ve Erdal Beşikçioğlu’nun başrolünde olduğu dizinin yeni maceraları, 25 Temmuz’dan itibaren Blu TV’de yayınlanacak.

    İnter Medya’nın yapımcılığını üstlendiği ve Erdal Beşikçioğlu’nun başrolünde olduğu dizinin yeni maceraları, 25 Temmuz’dan itibaren Blu TV’de yayınlanacak.

  6. Yayınlanan yeni tanıtımda ise Behzat Ç. ile birlikte Şevket (Ege Aydan), Hayalet (İnanç Konukçu) ve Tahsin Müdür’ün (Eray Eserol) dertleştiği sahnede Behzat’ı Cinayet Büro’ya geri döndürme çabaları dikkat çekiyor.

    Yayınlanan yeni tanıtımda ise Behzat Ç. ile birlikte Şevket (Ege Aydan), Hayalet (İnanç Konukçu) ve Tahsin Müdür’ün (Eray Eserol) dertleştiği sahnede Behzat’ı Cinayet Büro’ya geri döndürme çabaları dikkat çekiyor.

  7. Yayınlanan yeni fragmana göre İnanç Konukçu'nun oynadığı Hayalet lakaplı Sabri Özay, KHK ile polislikten atılmış.

    Yayınlanan yeni fragmana göre İnanç Konukçu'nun oynadığı Hayalet lakaplı Sabri Özay, KHK ile polislikten atılmış.

  8. Fragmanda Hayalet'in solcu olduğu gerekçesiyle 15 Temmuz sonrası Kanun Hükmünde Kararname ile polislikten atıldığı bilgisi veriliyor.

    Fragmanda Hayalet'in solcu olduğu gerekçesiyle 15 Temmuz sonrası Kanun Hükmünde Kararname ile polislikten atıldığı bilgisi veriliyor.

  9. Serdar Akar’ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve Ercan Mehmet Erdem’in senaryosunu yazdığı dizinin çok sayıda izleyicisi bulunuyor.

    Serdar Akar’ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve Ercan Mehmet Erdem’in senaryosunu yazdığı dizinin çok sayıda izleyicisi bulunuyor.

  10. Efsane diziye geçtiğimiz günlerde Kemal Burak Alper, Hüseyin Sevimli ve İlkyaz Arslan'ında katılacağı öğrenildi.

    Efsane diziye geçtiğimiz günlerde Kemal Burak Alper, Hüseyin Sevimli ve İlkyaz Arslan'ında katılacağı öğrenildi.

  11. Çekimleri Ankara’da gerçekleşen ve ilk günden itibaren Ankaralıların da heyecanla takip ettikleri hayranları dizinin başlamasını iple çekiyor.

    Çekimleri Ankara’da gerçekleşen ve ilk günden itibaren Ankaralıların da heyecanla takip ettikleri hayranları dizinin başlamasını iple çekiyor.

  12. Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Emrah Serbes'in aynı isimli romanından esinlenerek ilk bölümü 19 Eylül 2010 Pazar günü Star TV'de yayımlanmıştı.

    Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Emrah Serbes'in aynı isimli romanından esinlenerek ilk bölümü 19 Eylül 2010 Pazar günü Star TV'de yayımlanmıştı.

  13. Kısa sürede büyük bir hayran kitlesine sahip olan efsane dizi 96 bölüm sürdü.

    Kısa sürede büyük bir hayran kitlesine sahip olan efsane dizi 96 bölüm sürdü.

  14. 17 Mayıs 2013 tarihinde 3. sezonu ile final yapan Behzat Ç. 25 Temmuz'da 4. sezonuyla Blu TV'de izleyicisiyle buluşacak.

    17 Mayıs 2013 tarihinde 3. sezonu ile final yapan Behzat Ç. 25 Temmuz'da 4. sezonuyla Blu TV'de izleyicisiyle buluşacak.