İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

İşte Ali Babacan'ın Partisinin Yaptırdığı Anket!

Beşir Atalay'ın yaptırdığı anketler

  1. CHP'li Barış Yarkadaş, son günlerin en çok konuşulan ismi Ali Babacan'ın ekibinde yer alan Beşir Atalay'ın yaptırdığı anketlerin rakamlarını açıkladı.

    CHP'li Barış Yarkadaş, son günlerin en çok konuşulan ismi Ali Babacan'ın ekibinde yer alan Beşir Atalay'ın yaptırdığı anketlerin rakamlarını açıkladı.

  2. Son günlerin en çok konuşulan ismi şüphesiz Ali Babacan oldu. Babacan’ın AK Parti’den istifa etmesi sonrası gözler kuracağı yeni partiye çevrildi. Medyada Babacan’la ilgili her gün yeni iddialar ve tartışmalar yer alıyor. Yeni parti ne zaman kurulacak, kurulacak yeni partide hangi isimler yer alacak konuları tartışılırken bugünün en ilginç tartışmasını CHP’li Barış Yarkadaş başlattı.

    Son günlerin en çok konuşulan ismi şüphesiz Ali Babacan oldu. Babacan’ın AK Parti’den istifa etmesi sonrası gözler kuracağı yeni partiye çevrildi. Medyada Babacan’la ilgili her gün yeni iddialar ve tartışmalar yer alıyor. Yeni parti ne zaman kurulacak, kurulacak yeni partide hangi isimler yer alacak konuları tartışılırken bugünün en ilginç tartışmasını CHP’li Barış Yarkadaş başlattı.

  3. CHP 26. Dönem Milletvekili ve Gazeteci Barış Yarkadaş, Babacan'ın ekibinde yer alan Beşir Atalay'ın yaptırdığı anketlerin rakamlarını açıkladı. Yarkadaş Atalay'ın yaptırdığı kamuoyu araştırmasına göre yeni partinin yüzde 18'lik bir oy almasının beklendiğini söyledi.

    CHP 26. Dönem Milletvekili ve Gazeteci Barış Yarkadaş, Babacan'ın ekibinde yer alan Beşir Atalay'ın yaptırdığı anketlerin rakamlarını açıkladı. Yarkadaş Atalay'ın yaptırdığı kamuoyu araştırmasına göre yeni partinin yüzde 18'lik bir oy almasının beklendiğini söyledi.

  4. Yarkadaş, Tele 1'de Gün Bitiyor programında Babacan'ın AK Parti'den istifasını ve Abdullah Gül ile birlikte kuracağı parti hakkında değerlendirmelerde bulundu. Barış Yarkadaş'ın yaptığı açıklamaları şöyle:

    Yarkadaş, Tele 1'de Gün Bitiyor programında Babacan'ın AK Parti'den istifasını ve Abdullah Gül ile birlikte kuracağı parti hakkında değerlendirmelerde bulundu. Barış Yarkadaş'ın yaptığı açıklamaları şöyle:

  5. "Ali Babacan ve arkadaşları bu partiyi aslında 31 Mart seçimi sonrası ilan etmeye karar verdiler. Çünkü; yaptırdıkları tüm anketler ve kamuoyu araştırmaları 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'nin düşüşe, CHP'nin ise yükselişe geçeceğini gösteriyordu."

    "Ali Babacan ve arkadaşları bu partiyi aslında 31 Mart seçimi sonrası ilan etmeye karar verdiler. Çünkü; yaptırdıkları tüm anketler ve kamuoyu araştırmaları 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'nin düşüşe, CHP'nin ise yükselişe geçeceğini gösteriyordu."

  6. AK Parti'ye kaybettiren parti olacaklardı  <br>    "Ali Babacan ve arkadaşları bu tabloyu gördükleri için, partiyi kurmayı ertelediler. Neden? Eğer 31 Mart öncesi bu partiyi kursalar, ve belli bölgelerde seçime girmiş olsalar, AK Parti kaybettiren parti olacaklardı. Ve asıl ulaşmak istedikleri tırnak içinde söylüyorum muhafazakar kesime de kolay kolay ulaşamayacaklardı. AK Parti'ye kaybettiren isimler haline geleceklerdi."

    AK Parti'ye kaybettiren parti olacaklardı
    "Ali Babacan ve arkadaşları bu tabloyu gördükleri için, partiyi kurmayı ertelediler. Neden? Eğer 31 Mart öncesi bu partiyi kursalar, ve belli bölgelerde seçime girmiş olsalar, AK Parti kaybettiren parti olacaklardı. Ve asıl ulaşmak istedikleri tırnak içinde söylüyorum muhafazakar kesime de kolay kolay ulaşamayacaklardı. AK Parti'ye kaybettiren isimler haline geleceklerdi."

  7. Parti kurma çalışmaları 23 Haziran sonrasına bırakıldı    <br>"O yüzden ne yaptılar? "Biz partiyi 31 Mart sonrası kuralım. Nasıl olsa AK Parti kaybediyor, biz AK Parti'ye kaybettirenler grup olmayalım." Dediler. Ancak, 31 Mart seçimlerinin haksız ve hukuksuz bir biçimde iptal edilerek 23 Haziran'da yenileneceğinin ortaya çıkması üzerine parti kurma çalışmaları 23 Haziran sonrasına bırakıldı."

    Parti kurma çalışmaları 23 Haziran sonrasına bırakıldı
    "O yüzden ne yaptılar? "Biz partiyi 31 Mart sonrası kuralım. Nasıl olsa AK Parti kaybediyor, biz AK Parti'ye kaybettirenler grup olmayalım." Dediler. Ancak, 31 Mart seçimlerinin haksız ve hukuksuz bir biçimde iptal edilerek 23 Haziran'da yenileneceğinin ortaya çıkması üzerine parti kurma çalışmaları 23 Haziran sonrasına bırakıldı."

  8. İmamoğlu'nun büyük bir fark atarak kazanacağını gördüler  <br>  "Çünkü Ali Babacan ve arkadaşları yaptırdıkları anket ve kamuoyu araştırmalarında CHP'nin İBB adayı Ekrem İmamoğlu'nun belediyeyi büyük bir fark atarak kazanacağını gördüler. O yüzden parti çalışmasını eylül ayına ertelediler."

    İmamoğlu'nun büyük bir fark atarak kazanacağını gördüler
    "Çünkü Ali Babacan ve arkadaşları yaptırdıkları anket ve kamuoyu araştırmalarında CHP'nin İBB adayı Ekrem İmamoğlu'nun belediyeyi büyük bir fark atarak kazanacağını gördüler. O yüzden parti çalışmasını eylül ayına ertelediler."

  9. Yeni partide kimler var?  <br>  "Şimdi bu parti çalışmasında kimler var? Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül bu grubun şu anda teknik direktörü vaziyetinde. Abdullah Gül, Ali Babacan, Beşir Atalay, Haşim Kılıç, Sadullah Ergin, Nihat Ergün, ekonomist Daron Acemoğlu, eski Bakan Mehmet Şimşek, Anayasa Mahkemesi eski raportörü Osman Can ve eski Bakan Ertuğrul Günay."

    Yeni partide kimler var?
    "Şimdi bu parti çalışmasında kimler var? Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül bu grubun şu anda teknik direktörü vaziyetinde. Abdullah Gül, Ali Babacan, Beşir Atalay, Haşim Kılıç, Sadullah Ergin, Nihat Ergün, ekonomist Daron Acemoğlu, eski Bakan Mehmet Şimşek, Anayasa Mahkemesi eski raportörü Osman Can ve eski Bakan Ertuğrul Günay."