FOX'un Reyting Rekortmeni Her Yerde Sen Dizisine Flaş Transfer!

Ortalık fena karışacak

  1. Yayınlandığı ilk dört bölümüyle reytinglerde zirvede yer almayı başaran Her Yerde Sen dizisine, önümüzdeki bölümde usta bir oyuncunun dahil olacağı öğrenildi.

    Yayınlandığı ilk dört bölümüyle reytinglerde zirvede yer almayı başaran Her Yerde Sen dizisine, önümüzdeki bölümde usta bir oyuncunun dahil olacağı öğrenildi.

  2. Yaz sezonunda ekranlara gelmeye başlayan Her Yerde Sen dizisi, kısa süre içinde Fox TV'nin en sevilen yapımlarından biri haline gelmiş ve reytinglerde zirveye yerleşmişti. Kadrosunda Aybüke Pusat ve Furkan Andıç'ın bulunduğu dizinin yeni bölümünde ise usta bir oyuncunun diziye dahil olduğu öğrenildi.

    Yaz sezonunda ekranlara gelmeye başlayan Her Yerde Sen dizisi, kısa süre içinde Fox TV'nin en sevilen yapımlarından biri haline gelmiş ve reytinglerde zirveye yerleşmişti. Kadrosunda Aybüke Pusat ve Furkan Andıç'ın bulunduğu dizinin yeni bölümünde ise usta bir oyuncunun diziye dahil olduğu öğrenildi.

  3. Başarılı oyuncu Bülent Düzgünoğlu, 12 Temmuz Cuma günü saat 20.00’de yayınlanacak olan 5.bölümden itibaren dizide Selin’in (Aybüke Pusat) babası 'Semih' karakterine hayat verecek. Peki usta oyuncu Bülent Düzgünoğlu kimdir?

    Başarılı oyuncu Bülent Düzgünoğlu, 12 Temmuz Cuma günü saat 20.00’de yayınlanacak olan 5.bölümden itibaren dizide Selin’in (Aybüke Pusat) babası 'Semih' karakterine hayat verecek. Peki usta oyuncu Bülent Düzgünoğlu kimdir?

  4. Bülent Düzgünoğlu kimdir?: Bülent Düzgünoğlu, 1973 yılında Ankara’da doğmuştur. eğitimini Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır. 2007 yılında rol aldığı Suç Dosyası dizisi ile kariyerine adım atmıştır.

    Bülent Düzgünoğlu kimdir?: Bülent Düzgünoğlu, 1973 yılında Ankara’da doğmuştur. eğitimini Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır. 2007 yılında rol aldığı Suç Dosyası dizisi ile kariyerine adım atmıştır.

  5. Bülent Düzgünoğlu, Kiraz Mevsimi, Paramparça, Kaderimin Yazıldığı Gün, Kurt Kanunu, Kayıp Şehir, Herşeye Rağmen, Kasaba, Aşk Bir Hayal ve Gece Gündüz dizilerinde rol almıştır.

    Bülent Düzgünoğlu, Kiraz Mevsimi, Paramparça, Kaderimin Yazıldığı Gün, Kurt Kanunu, Kayıp Şehir, Herşeye Rağmen, Kasaba, Aşk Bir Hayal ve Gece Gündüz dizilerinde rol almıştır.

  6. Ünlü oyuncu son olarak başrolü Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer'in paylaştığı Adı Efsane dizisinin kadrosunda yer almış ve Seyfi karakterini canlandırmıştır.

    Ünlü oyuncu son olarak başrolü Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer'in paylaştığı Adı Efsane dizisinin kadrosunda yer almış ve Seyfi karakterini canlandırmıştır.

  7. Peki Her Yerde Sen son bölüm ne oldu?: Yıldırım’ın Artemim ekibini arşiv odasında yakalaması şirkette büyük bir krize yol açar. Krizin sorumlularından hesap soran Demir, Selin’den zor bir karar vermesini ister.

    Peki Her Yerde Sen son bölüm ne oldu?: Yıldırım’ın Artemim ekibini arşiv odasında yakalaması şirkette büyük bir krize yol açar. Krizin sorumlularından hesap soran Demir, Selin’den zor bir karar vermesini ister.

  8. Firuze ve Leyla kendilerini kurtaracak aşkı başlatmak için daha büyük bir hazırlıkla yeniden harekete geçerken Artemim ekibi Demir’i göndermek için planlar yapar. Ancak sürpriz bir gelişme Operasyon Çita’yı tehlikeye atar.

    Firuze ve Leyla kendilerini kurtaracak aşkı başlatmak için daha büyük bir hazırlıkla yeniden harekete geçerken Artemim ekibi Demir’i göndermek için planlar yapar. Ancak sürpriz bir gelişme Operasyon Çita’yı tehlikeye atar.

  9. Her Yerde Sen konusu nedir?: Adına ister kader deyin ister hayat, başınıza gelen en iyi şeyler çoğu zaman içinden çıkılmaz sorunların arkasına gizlenir. Aynı evde hak iddia eden ve keçi gibi inatçı olan Demir (Furkan Andıç) ile Selin (Aybüke Pusat) birlikte yaşamak zorunda kalır. Bu da yetmezmiş gibi birinin çalıştığı şirkete, diğerinin yönetici olarak gelmesiyle birlikte olaylar içinden çıkılmaz bir hal alacaktır.

    Her Yerde Sen konusu nedir?: Adına ister kader deyin ister hayat, başınıza gelen en iyi şeyler çoğu zaman içinden çıkılmaz sorunların arkasına gizlenir. Aynı evde hak iddia eden ve keçi gibi inatçı olan Demir (Furkan Andıç) ile Selin (Aybüke Pusat) birlikte yaşamak zorunda kalır. Bu da yetmezmiş gibi birinin çalıştığı şirkete, diğerinin yönetici olarak gelmesiyle birlikte olaylar içinden çıkılmaz bir hal alacaktır.