İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

İşte 2019 Volkswagen Golf Fiyatı Ve Teknik Özellikleri

Yeni Volkswagen Golf iç mekanı ile etkiledi!

  1. 2019 Volkswagen Golf bu sefer iç tasarımı ve tasarruflu modeli ile hayranlarını kendine çekti. Türkiye’de en çok tercih edilen araçlar arasında yerini alan Golf, tamamen dijital bir iç mekan ile kullanıcılarını karşılayacak. Sizler için yeni Volkswagen Golf’ün tüm teknik özelliklerini ve fiyatını haberimizde derledik.

    2019 Volkswagen Golf bu sefer iç tasarımı ve tasarruflu modeli ile hayranlarını kendine çekti. Türkiye’de en çok tercih edilen araçlar arasında yerini alan Golf, tamamen dijital bir iç mekan ile kullanıcılarını karşılayacak. Sizler için yeni Volkswagen Golf’ün tüm teknik özelliklerini ve fiyatını haberimizde derledik.

  2. 2019 Volkswagen Golf iç tasarımı ile görenleri kendine hayran bırakacak. Türkiye’de Alman otomotiv devi Volkswagen’in en çok tercih edilen modeli olan Golf 2019 modeli ile de meraklılarını kendine hayran bırakacak. Yeni makyajlanmış kasası ve tamamen yenilenen iç dizaynı ile 2019 yılına damgasını yeniden vuracak.

    2019 Volkswagen Golf iç tasarımı ile görenleri kendine hayran bırakacak. Türkiye’de Alman otomotiv devi Volkswagen’in en çok tercih edilen modeli olan Golf 2019 modeli ile de meraklılarını kendine hayran bırakacak. Yeni makyajlanmış kasası ve tamamen yenilenen iç dizaynı ile 2019 yılına damgasını yeniden vuracak.

  3. 2019 VOLKSWAGEN GOLF’DEKİ TASARIM DEĞİŞLİĞİ GÖZE ÇARPTI!    Yeni Golf tamamen makyajlanmış kasası ve yenilenen farları ile eski jenerasyonlarına göre farkını gözler önüne serdi. Her yaştan kullanıcının ilgisini çeken araç, yeni modeli ile kullanıcılarına daha sportif bir hava sunacak.

    2019 VOLKSWAGEN GOLF’DEKİ TASARIM DEĞİŞLİĞİ GÖZE ÇARPTI! Yeni Golf tamamen makyajlanmış kasası ve yenilenen farları ile eski jenerasyonlarına göre farkını gözler önüne serdi. Her yaştan kullanıcının ilgisini çeken araç, yeni modeli ile kullanıcılarına daha sportif bir hava sunacak.

  4. VOLKSWAGEN GOLF İÇ TASARIMI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ İLE DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKECEK!    Türkiye’de Volkswagen grubunun en çok tercih edilen araçlarının başında gelen Golf modeli yeni jenerasyonunda iç mekanı ile hayranlarını kendine çekecek.    Özellikle yeni Golf’e yerleştirdiği TFT LCD gösterge panel şık bir kullanım deneğimi sunuyor. Kişiselleştirilebilen ve araca dair daha fazla veriyi tek panel üzerinde kullanıcısının beğenisine sunan Golf, bu panel sayesinde aracın birçok özelliğinin de kolayca kontrol edilmesine olanak sağlıyor.

    VOLKSWAGEN GOLF İÇ TASARIMI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ İLE DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKECEK! Türkiye’de Volkswagen grubunun en çok tercih edilen araçlarının başında gelen Golf modeli yeni jenerasyonunda iç mekanı ile hayranlarını kendine çekecek. Özellikle yeni Golf’e yerleştirdiği TFT LCD gösterge panel şık bir kullanım deneğimi sunuyor. Kişiselleştirilebilen ve araca dair daha fazla veriyi tek panel üzerinde kullanıcısının beğenisine sunan Golf, bu panel sayesinde aracın birçok özelliğinin de kolayca kontrol edilmesine olanak sağlıyor.

  5. Yeni Golf dokunmatik ekrana ile geliyor!    2019 Golf kullanıcılarına dokunmatik ekrana ile birlikte geliyor. Radyo, navigasyon ve klima gibi birçok özelliği takip etmenize olanak sağlayan yeni ekran dokunmatik özelliğinin yanı sıra ekran sağa sola ek hareketleri ile dokunmadan da kontrol edilebiliyor. Tamamen dijital panel ve göstergelerle donatılan araç, kazanılmış yeni özellikleri sayesinde sürüş keyfini üst seviyelere taşıyor.

    Yeni Golf dokunmatik ekrana ile geliyor! 2019 Golf kullanıcılarına dokunmatik ekrana ile birlikte geliyor. Radyo, navigasyon ve klima gibi birçok özelliği takip etmenize olanak sağlayan yeni ekran dokunmatik özelliğinin yanı sıra ekran sağa sola ek hareketleri ile dokunmadan da kontrol edilebiliyor. Tamamen dijital panel ve göstergelerle donatılan araç, kazanılmış yeni özellikleri sayesinde sürüş keyfini üst seviyelere taşıyor.

  6. Buna ek olarak araçta bulunan Sürüş Asistanı’nı sayesinde 60 km/s hızda güvenli takip mesafesini ayarlama imkanı sunuyor. ve şerit takip sistemi sayesinde araç, şeritten çıkmadan yarı otonom sürüş keyfi yaşamanıza olanak tanıyor. Söz konusu bu özelliklerin tamamını ise dokunmatik ekran aracılığı ile kontrol etmenize imkan sağlıyor.

    Buna ek olarak araçta bulunan Sürüş Asistanı’nı sayesinde 60 km/s hızda güvenli takip mesafesini ayarlama imkanı sunuyor. ve şerit takip sistemi sayesinde araç, şeritten çıkmadan yarı otonom sürüş keyfi yaşamanıza olanak tanıyor. Söz konusu bu özelliklerin tamamını ise dokunmatik ekran aracılığı ile kontrol etmenize imkan sağlıyor.

  7. 2019 VOLKSWAGEN GOLF MOTOR SEÇENEKLERİ!    Yeni Volkswagen Golf, hayranlarının karşısına daha tasarruflu motor seçenekleri ile çıkacak. 1,0 lt TSI 110 PS, 1,4 lt TSI 125 PS, 1,4 lt TSI 150 PS, 1,6 lt TDI 90 PS, 1,6 lt TDI 115 PS şeklinde 5 faklı motora sahip olacak 2019 Golf’ün hibrit motora sahip modelinin de satışa sunulması planlanıyor.

    2019 VOLKSWAGEN GOLF MOTOR SEÇENEKLERİ! Yeni Volkswagen Golf, hayranlarının karşısına daha tasarruflu motor seçenekleri ile çıkacak. 1,0 lt TSI 110 PS, 1,4 lt TSI 125 PS, 1,4 lt TSI 150 PS, 1,6 lt TDI 90 PS, 1,6 lt TDI 115 PS şeklinde 5 faklı motora sahip olacak 2019 Golf’ün hibrit motora sahip modelinin de satışa sunulması planlanıyor.

  8. 2019 VOLKSWAGEN GOLF FİYAT SEÇENEKLERİ    100 bin TL’nin üzerinde fiyat etiketi ile satışa sunulması beklenen yeni Golf serisinin resmi fiyat seçenekleri resmi sitesinde yeni yılla birlikte şimdilik güncelleniyor. 2019 Volkswagen Golf’ün güncel fiyatlarının açıklanması ile bilirlikte haberimizden öğrenebilirsiniz.

    2019 VOLKSWAGEN GOLF FİYAT SEÇENEKLERİ 100 bin TL’nin üzerinde fiyat etiketi ile satışa sunulması beklenen yeni Golf serisinin resmi fiyat seçenekleri resmi sitesinde yeni yılla birlikte şimdilik güncelleniyor. 2019 Volkswagen Golf’ün güncel fiyatlarının açıklanması ile bilirlikte haberimizden öğrenebilirsiniz.