İşte 2019 Yaz Dizileri, Konuları Ve Oyuncuları

İşte 2019 yaz dizilerine özel hazırladığımız seyirci rehberi!

  1. Yaz dizileri deyince akla hep aynı şeyler gelir; aşk, mutlu çiftler, zengin insanlar... Bu yazın dizileri de tam bu kıvamda devam ediyor. Her Yerde Sen, Afilli Aşk, Benim Tatlı Yalanım... Bu dizilerin dışında sadece Can Evim dram olarak ekranda yer alıyor. Peki bu yaz dizileri, seyircilere ne vaad ediyor? Karakterleri nasıl işleniyor? İşte 2019 yaz dizilerine özel hazırladığımız seyirci rehberi!

    Yaz dizileri deyince akla hep aynı şeyler gelir; aşk, mutlu çiftler, zengin insanlar... Bu yazın dizileri de tam bu kıvamda devam ediyor. Her Yerde Sen, Afilli Aşk, Benim Tatlı Yalanım... Bu dizilerin dışında sadece Can Evim dram olarak ekranda yer alıyor. Peki bu yaz dizileri, seyircilere ne vaad ediyor? Karakterleri nasıl işleniyor? İşte 2019 yaz dizilerine özel hazırladığımız seyirci rehberi!

  2. Can Evim: Klasik bir aile dizisi gibi görünen yapımda karşımıza çıkan en dikkat çekici şey, zengin aileyle fakir ailenin bir şekilde ortak noktada buluşması. Yaz sezonunda dram işi seyirciyi çeker mi bekleyip göreceğiz. Dizinin başrolünde Kırgın Çiçekler'in 2 dramatik ismi Biran Damla Yılmaz ve Özgür Çevik var.

    Can Evim: Klasik bir aile dizisi gibi görünen yapımda karşımıza çıkan en dikkat çekici şey, zengin aileyle fakir ailenin bir şekilde ortak noktada buluşması. Yaz sezonunda dram işi seyirciyi çeker mi bekleyip göreceğiz. Dizinin başrolünde Kırgın Çiçekler'in 2 dramatik ismi Biran Damla Yılmaz ve Özgür Çevik var.

  3. Afilli Aşk: Yaza damgasını vuran yapım, Yeşilçam filmleri tadındaki konusuyla dikkat çekiyor. Çağlar Ertuğrul'un kendine has enerjik yapısı da diziye ayrı bir sinerji katıyor. Konaktaki aşçı, uşak ve hizmetçi gibi klişeleşmiş Yeşilçam tiplemeleri, günümüzün klişeleşmiş tiplemeleriyle ayrı bir komedi çıkarıyor. Diziyi, fabrikatör oğlan ile işçi kız aşkından dolayı Oh Olsun filmine benzeten de var Neşeli Günler filmine de.

    Afilli Aşk: Yaza damgasını vuran yapım, Yeşilçam filmleri tadındaki konusuyla dikkat çekiyor. Çağlar Ertuğrul'un kendine has enerjik yapısı da diziye ayrı bir sinerji katıyor. Konaktaki aşçı, uşak ve hizmetçi gibi klişeleşmiş Yeşilçam tiplemeleri, günümüzün klişeleşmiş tiplemeleriyle ayrı bir komedi çıkarıyor. Diziyi, fabrikatör oğlan ile işçi kız aşkından dolayı Oh Olsun filmine benzeten de var Neşeli Günler filmine de.

  4. Her Yerde Sen: Son dönemin yükselen seslerinden Zeynep Bastık'ın yorumladığı şarkısıyla da beğenilen yapım, o alışıla gelmiş orta halli ama doğal, saf güzel kız ile zengin, genç yakışıklı patron hikayesini yeniden servis ediyor. Tabi bir de ikinci bir zengin, esas oğlana rakip erkek karakter de mevcut. Bu nedenle ikinci bir Erkenci Kuş da denebilir. Söz dizisiyle kendisini sevdiren Aybüke Pusat, yaz dizilerine ısınacak gibi duruyor.

    Her Yerde Sen: Son dönemin yükselen seslerinden Zeynep Bastık'ın yorumladığı şarkısıyla da beğenilen yapım, o alışıla gelmiş orta halli ama doğal, saf güzel kız ile zengin, genç yakışıklı patron hikayesini yeniden servis ediyor. Tabi bir de ikinci bir zengin, esas oğlana rakip erkek karakter de mevcut. Bu nedenle ikinci bir Erkenci Kuş da denebilir. Söz dizisiyle kendisini sevdiren Aybüke Pusat, yaz dizilerine ısınacak gibi duruyor.

  5. Benim Tatlı Yalanım: Konu olarak diğer işlerden bir adım öne çıkan Benim Tatlı Yalanım, anne rolü oynayan bir genç kadının tatlı öyküsünü anlatıyor. Seyircinin gidişatını az çok tahmin ettiği dizilerden diyebiliriz. Ancak komik tiplemeler, küçük masum kız çocuğu figürü ve zengin babaya aşık kibirli zengin kadın karakteri, diziye ayrı bir renk katıyor.

    Benim Tatlı Yalanım: Konu olarak diğer işlerden bir adım öne çıkan Benim Tatlı Yalanım, anne rolü oynayan bir genç kadının tatlı öyküsünü anlatıyor. Seyircinin gidişatını az çok tahmin ettiği dizilerden diyebiliriz. Ancak komik tiplemeler, küçük masum kız çocuğu figürü ve zengin babaya aşık kibirli zengin kadın karakteri, diziye ayrı bir renk katıyor.