İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Diriliş Osman'a Burak Özçivit'ten Sonra İki Bomba İsim Daha!

Kurtlar Vadisi'nde oynamıştı

  1. TRT 1 ekranlarının efsane dizisi Diriliş Ertuğrul'un devamı niteliğinde olacak olan Diriliş Osman dizisinde yer alacak iki bomba isim daha belli oldu.

    TRT 1 ekranlarının efsane dizisi Diriliş Ertuğrul'un devamı niteliğinde olacak olan Diriliş Osman dizisinde yer alacak iki bomba isim daha belli oldu.

  2. TRT 1 ekranlarında yayınlandığı ilk günden beri reyting rekorları kıran, başrolünde Engin Altan Düzyatan'ın olduğu Diriliş Ertuğrul, yeni sezonda yeni kanalında başrolünde Burak Özçivit ile beraber Diriliş Osman olarak devam edecek. Yeni sezonda Eylül-Ekim gibi başlaması beklenen dizinin kadrosu ise belli olmaya başladı.

    TRT 1 ekranlarında yayınlandığı ilk günden beri reyting rekorları kıran, başrolünde Engin Altan Düzyatan'ın olduğu Diriliş Ertuğrul, yeni sezonda yeni kanalında başrolünde Burak Özçivit ile beraber Diriliş Osman olarak devam edecek. Yeni sezonda Eylül-Ekim gibi başlaması beklenen dizinin kadrosu ise belli olmaya başladı.

  3. Ertuğrul Bey rolüne hayat veren Engin Altan Düzyatan, Diriliş Osman'da yer almayacak. Osman Gazi'nin küçüklüğü Diriliş Ertuğrul'da yer alacak. Ancak Burak Özçivit ile Engin Altan Düzyatan aynı karede yer almayacak. Burak Özçivit'ten sonra dizide yer alacak iki oyuncu daha belli oldu.

    Ertuğrul Bey rolüne hayat veren Engin Altan Düzyatan, Diriliş Osman'da yer almayacak. Osman Gazi'nin küçüklüğü Diriliş Ertuğrul'da yer alacak. Ancak Burak Özçivit ile Engin Altan Düzyatan aynı karede yer almayacak. Burak Özçivit'ten sonra dizide yer alacak iki oyuncu daha belli oldu.

  4. Daha önce Neredesin Firuze filmi ve Kurtlar Vadisi Pusu gibi dizilerde oynayan Ragıp Savaş Osman Bey'in amcası Dündar Bey'i canlandıracak.

    Daha önce Neredesin Firuze filmi ve Kurtlar Vadisi Pusu gibi dizilerde oynayan Ragıp Savaş Osman Bey'in amcası Dündar Bey'i canlandıracak.

  5. Başarılı oyuncu Ayşegül Günay, Diriliş Osman dizisinde Osman Bey'in yengesi Zühre Hanım rolüyle izleyici karşısına çıkacak.

    Başarılı oyuncu Ayşegül Günay, Diriliş Osman dizisinde Osman Bey'in yengesi Zühre Hanım rolüyle izleyici karşısına çıkacak.

  6. Osman Bey'e hayat verecek olan Burak Özçivit'in partneri de belli oldu. Burak Özçivit'e TRT 1 ekranlarında yayınlanan Halka dizisinde Bahar Berkes karakterine hayat veren Hazal Subaşı olacağı iddia edildi.

    Osman Bey'e hayat verecek olan Burak Özçivit'in partneri de belli oldu. Burak Özçivit'e TRT 1 ekranlarında yayınlanan Halka dizisinde Bahar Berkes karakterine hayat veren Hazal Subaşı olacağı iddia edildi.

  7. Dizinin yapımcısı ve senaristi olan Mehmet Bozbağ, yeni sezonda ekranlara gelecek olan Diriliş Osman'ın yeni kanalını şu şekilde duyurmuştu:

    Dizinin yapımcısı ve senaristi olan Mehmet Bozbağ, yeni sezonda ekranlara gelecek olan Diriliş Osman'ın yeni kanalını şu şekilde duyurmuştu:

  8. ''Diriliş serimiz ‘Diriliş Osman’ olarak bu sezon ATV’ de izleyicisiyle buluşacak. Yeni kanalımız ve yeni sezonumuzun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.''

    ''Diriliş serimiz ‘Diriliş Osman’ olarak bu sezon ATV’ de izleyicisiyle buluşacak. Yeni kanalımız ve yeni sezonumuzun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.''

  9. Peki Diriliş Osman'da başka hangi karakterler yer alacak?    İşte devam eden oyuncular...

    Peki Diriliş Osman'da başka hangi karakterler yer alacak? İşte devam eden oyuncular...

  10. Rabia Bala Hatun

    Rabia Bala Hatun

  11. Gündüz

    Gündüz

  12. Savcı

    Savcı

  13. Osman Gazi'nin çocukları; Orhan, Alaeddin Paşa, Melik Arslan Bey, Fatma Hatun, Çobanbey, Hamid Bey, Ertuğrul Bey, Pazarlı Bey

    Osman Gazi'nin çocukları; Orhan, Alaeddin Paşa, Melik Arslan Bey, Fatma Hatun, Çobanbey, Hamid Bey, Ertuğrul Bey, Pazarlı Bey