Şampiyon Dizisine Çukur'dan İki Transfer Birden!

Tolgahan Sayışman'ın başrol oynayacağı Şampiyon'a iki bomba transfer oldu.

  1. TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Şampiyon dizisine Show Tv'nin efsane dizisi Çukur'dan iki bomba transfer oldu.

    TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Şampiyon dizisine Show Tv'nin efsane dizisi Çukur'dan iki bomba transfer oldu.

  2. Tolgahan Sayışman'ın başrolünü oynayacağı TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizisi Şampiyon'da Sayışman'a eşlik edecek olan kişinin Yıldız Çağrı Atiksoy olduğu belli olmuştu ki yeni belli olan isimler herkesi heyecanlandırdı.

    Tolgahan Sayışman'ın başrolünü oynayacağı TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizisi Şampiyon'da Sayışman'a eşlik edecek olan kişinin Yıldız Çağrı Atiksoy olduğu belli olmuştu ki yeni belli olan isimler herkesi heyecanlandırdı.

  3. Kadrosu artık neredeyse tamamıyla belli olan dizide başrolleri Tolgahan Sayışman ve Yıldız Çağrı Atiksoy paylaşacak. Önümüzdeki hafta afiş çekimleri yapılacak olan dizide Tolgahan Sayışman Kafkas lakaplı Fırat Bölükbaşı'na hayat verecek.

    Kadrosu artık neredeyse tamamıyla belli olan dizide başrolleri Tolgahan Sayışman ve Yıldız Çağrı Atiksoy paylaşacak. Önümüzdeki hafta afiş çekimleri yapılacak olan dizide Tolgahan Sayışman Kafkas lakaplı Fırat Bölükbaşı'na hayat verecek.

  4. Hakan Kırvavaç ile Devrim Yalçın'ın yöneteceği dizide Fırat'ın oğlu Güneş'i Emir Özyakışır, hocası Yaman'ı Erdal Özyağcılar, yakın arkadaşı ve idman antrenörü Zafer'i de son olarak Çukur'da rol alan Erkan Avcı canlandıracak.

    Hakan Kırvavaç ile Devrim Yalçın'ın yöneteceği dizide Fırat'ın oğlu Güneş'i Emir Özyakışır, hocası Yaman'ı Erdal Özyağcılar, yakın arkadaşı ve idman antrenörü Zafer'i de son olarak Çukur'da rol alan Erkan Avcı canlandıracak.

  5. Dizide Fırat'ın partneri doktor Suna'ya Yıldız Çağrı Atiksoy hayat verecek. Senaryosunu Alphan Dikmen ve Başak Angigün'ün kaleme aldığı dizide ayrıca boks menajeri Tansel'e Mehmet Bozdoğan, Suna'nın yeğeni Kerem'e Halit Özgür Sarı hayat verecek.

    Dizide Fırat'ın partneri doktor Suna'ya Yıldız Çağrı Atiksoy hayat verecek. Senaryosunu Alphan Dikmen ve Başak Angigün'ün kaleme aldığı dizide ayrıca boks menajeri Tansel'e Mehmet Bozdoğan, Suna'nın yeğeni Kerem'e Halit Özgür Sarı hayat verecek.

  6. Dizinin kadrosunda yer alan diğer isimler Vedat Erincin, Meltem Savcı, İlayda Alişan, Bahar Süer ve Berk Yaygın.

    Dizinin kadrosunda yer alan diğer isimler Vedat Erincin, Meltem Savcı, İlayda Alişan, Bahar Süer ve Berk Yaygın.

  7. Son olarak ise Müslüm filmi ile adını duyuran Şahin Kendirci de kadroya dahil edildi.

    Son olarak ise Müslüm filmi ile adını duyuran Şahin Kendirci de kadroya dahil edildi.

  8. Kafkas lakaplı Fırat Bölükbaşı'na hayat verecek olan Tolgahan Sayışman, Şampiyon için bu role Dünya Kickbox Şampiyonu Mücahit Kulak ile hazırlanıyor.

    Kafkas lakaplı Fırat Bölükbaşı'na hayat verecek olan Tolgahan Sayışman, Şampiyon için bu role Dünya Kickbox Şampiyonu Mücahit Kulak ile hazırlanıyor.