'Ayrılsak Da Beraberiz'

”Ayrılsak Da Beraberiz” dizisinin oyuncuları Hakan Yılmaz ve Necmi Yapıcı’dan nostaljik poz...

  1. 1999’da yayınlanmaya başlayan ”Ayrılsak Da Beraberiz” dizisinin oyuncuları Hakan Yılmaz ve Necmi Yapıcı’dan nostaljik poz...

    1999’da yayınlanmaya başlayan ”Ayrılsak Da Beraberiz” dizisinin oyuncuları Hakan Yılmaz ve Necmi Yapıcı’dan nostaljik poz...

  2. Hakan Yılmaz ve Necmi Yapıcı 20 yıl sonra aynı kareyi yeniden canlandırdı. Hakan Yılmaz o kareyi sosyal medya hesabından "1999-2019 et ve tırnak gibi" notuyla paylaştı.

    Hakan Yılmaz ve Necmi Yapıcı 20 yıl sonra aynı kareyi yeniden canlandırdı. Hakan Yılmaz o kareyi sosyal medya hesabından "1999-2019 et ve tırnak gibi" notuyla paylaştı.

  3. Kimler geldi, kimler geçti...Şimdi şöyle bir düşünelim, ikinci 10 yılını bitirmek üzere olduğumuz 2000'li yıllarda ekrandan hangi diziler gelip geçti.

    Kimler geldi, kimler geçti...Şimdi şöyle bir düşünelim, ikinci 10 yılını bitirmek üzere olduğumuz 2000'li yıllarda ekrandan hangi diziler gelip geçti.

  4. İşte 2000'li yıllarda ekrana gelen ve soluksuz izlenen o diziler.

    İşte 2000'li yıllarda ekrana gelen ve soluksuz izlenen o diziler.

  5. Hayat Bilgisi  <br>  Perran Kutman'ın Afet Hoca olarak başrol oynadığı dizi kadroda yer alan Gökçe Bahadır'ın ekranda yıldızını parlattı. Bu dizinin ardından Yaprak Dökümü ile kariyerinin en hafızalara kazınan karakterlerinden birini oynadı.

    Hayat Bilgisi
    Perran Kutman'ın Afet Hoca olarak başrol oynadığı dizi kadroda yer alan Gökçe Bahadır'ın ekranda yıldızını parlattı. Bu dizinin ardından Yaprak Dökümü ile kariyerinin en hafızalara kazınan karakterlerinden birini oynadı.

  6. 7 Numara  <br>  Sıradan ailelerden gelen gençlerin günlük hayattaki hikayeleri üzerine kurulu bir diziydi. İzleyiciyi gülümseten bazen de düşündüren bir yapım olarak akıllarda kaldı.

    7 Numara
    Sıradan ailelerden gelen gençlerin günlük hayattaki hikayeleri üzerine kurulu bir diziydi. İzleyiciyi gülümseten bazen de düşündüren bir yapım olarak akıllarda kaldı.

  7. Asmalı Konak  <br>  Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay'ın başrollerinde yer aldığı dizi, Kapadokya'nın ünlenmesine de sebep olmuştu. Meral Okay'ın yazar olarak bu kadronun içinde yer alması da başarıda önemli bir paya sahip. Asmalı Konak Hayat adıyla sinemaya da uyarlandı.

    Asmalı Konak
    Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay'ın başrollerinde yer aldığı dizi, Kapadokya'nın ünlenmesine de sebep olmuştu. Meral Okay'ın yazar olarak bu kadronun içinde yer alması da başarıda önemli bir paya sahip. Asmalı Konak Hayat adıyla sinemaya da uyarlandı.

  8. Doktorlar<br>    Türkiye'de ekranın, tekrarları bile en çok izlenen dizilerinden biri olarak tarihe geçti.

    Doktorlar
    Türkiye'de ekranın, tekrarları bile en çok izlenen dizilerinden biri olarak tarihe geçti.

  9. Avrupa Yakası<br>    Gülse Birsel'in ne yaparsa iyi yapar ünvanını almasına sebep olan dizilerin başında gelir. Oldukça iyi bir kadrosu olan dizide Ata Demirer'den Engin Günaydın'a, Gazanfer Özcan'dan Hasibe Eren'e kadar çok sayıda ünlü oyuncu yer almıştı.

    Avrupa Yakası
    Gülse Birsel'in ne yaparsa iyi yapar ünvanını almasına sebep olan dizilerin başında gelir. Oldukça iyi bir kadrosu olan dizide Ata Demirer'den Engin Günaydın'a, Gazanfer Özcan'dan Hasibe Eren'e kadar çok sayıda ünlü oyuncu yer almıştı.

  10. Ekmek Teknesi  <br>  Kuzguncuk'ta çekilen Ekmek Teknesi de fenomen diziler arasında yer alıyor. Heredot Cevdet, Kirli, Bican, Korkut, Celal ve Ölü ise dizideki efsane karakterler.

    Ekmek Teknesi
    Kuzguncuk'ta çekilen Ekmek Teknesi de fenomen diziler arasında yer alıyor. Heredot Cevdet, Kirli, Bican, Korkut, Celal ve Ölü ise dizideki efsane karakterler.

  11. Adanalı    <br>Oktay Kaynarca'nın başrolünü oynadığı dizide tanıdı çoğumuz Serenay Sarıkaya'yı. O şimdi Türkiye'nin en ünlü kadın oyuncularından birisi... Dizide Sarıkaya, Kaynarca'nın canlandırdığı karakterin kızı rolündeydi.

    Adanalı
    Oktay Kaynarca'nın başrolünü oynadığı dizide tanıdı çoğumuz Serenay Sarıkaya'yı. O şimdi Türkiye'nin en ünlü kadın oyuncularından birisi... Dizide Sarıkaya, Kaynarca'nın canlandırdığı karakterin kızı rolündeydi.

  12. Arka Sokaklar  <br>  "Adam pisliğin teki çıktı Rıza Baba" cümlesini defalarca duyduğumuz Arka Sokaklar hala ekranlarda yayın hayatına devam ediyor.

    Arka Sokaklar
    "Adam pisliğin teki çıktı Rıza Baba" cümlesini defalarca duyduğumuz Arka Sokaklar hala ekranlarda yayın hayatına devam ediyor.

  13. Ezel  <br>  Tuncel Kurtiz'in canlandırdığı Ramiz Dayı karakteri ve bıçkın delikanlı Kenan İmirzalıoğlu'nun fenomenler arasına girmiş dizisi.

    Ezel
    Tuncel Kurtiz'in canlandırdığı Ramiz Dayı karakteri ve bıçkın delikanlı Kenan İmirzalıoğlu'nun fenomenler arasına girmiş dizisi.

  14. Öyle Bir Geçer Zaman Ki<br>    Küçük oyuncusu Osman'ın izleyenleri gözyaşlarına boğduğu dizi...Erkan Petekkaya ve Ayça Bingöl'ün başrolünü paylaştığı dram ağırlıklı dizi unutulmazlar arasında yerini aldı.

    Öyle Bir Geçer Zaman Ki
    Küçük oyuncusu Osman'ın izleyenleri gözyaşlarına boğduğu dizi...Erkan Petekkaya ve Ayça Bingöl'ün başrolünü paylaştığı dram ağırlıklı dizi unutulmazlar arasında yerini aldı.

  15. Muhteşem Yüzyıl<br>    Başrollerini Halit Ergenç ve Meryem Uzerli'nin paylaştığı dizi sadece ülkemizde değil dünyada da efsane diziler arasında yerini aldı.

    Muhteşem Yüzyıl
    Başrollerini Halit Ergenç ve Meryem Uzerli'nin paylaştığı dizi sadece ülkemizde değil dünyada da efsane diziler arasında yerini aldı.