İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Nurgül Yeşilçay Ve EDHO Hayranları Rahatladı!

Oktay Kaynarca meselesi ortaya çıktı!

  1. Ünlü oyuncular Oktay Kaynarca ve Nurgül Yeşilçay, birlikte pozlarını instagram hesaplarında paylaşmıştı.    “Projeler projeler” notu ise herkesin aklına Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisini akıllara getirmişti.

    Ünlü oyuncular Oktay Kaynarca ve Nurgül Yeşilçay, birlikte pozlarını instagram hesaplarında paylaşmıştı. “Projeler projeler” notu ise herkesin aklına Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisini akıllara getirmişti.

  2. EDHO hayranları Nurgül Yeşilçay ismine soğuk bakmıştı. Sosyal medya yorumlarında bu görülmekteydi. Ayrıca Nurgül Yeşilçay hayranları da oyuncunun EDHO’ya katılmasını istemediklerini belirten yorumlarda bulunmuştu.

    EDHO hayranları Nurgül Yeşilçay ismine soğuk bakmıştı. Sosyal medya yorumlarında bu görülmekteydi. Ayrıca Nurgül Yeşilçay hayranları da oyuncunun EDHO’ya katılmasını istemediklerini belirten yorumlarda bulunmuştu.

  3. Projenin sırrı ortaya çıktı. İkili yeni sezonda bir tiyatro oyununda rol almak üzere anlaştı.    Kaynarca’nın daha önce Deniz Uğur ve Tuba Ünsal ile birlikte rol aldığı Guguk Kuşu tiyatro oyuncu için Nurgül Yeşilçay ile görüştü ortaya çıktı.

    Projenin sırrı ortaya çıktı. İkili yeni sezonda bir tiyatro oyununda rol almak üzere anlaştı. Kaynarca’nın daha önce Deniz Uğur ve Tuba Ünsal ile birlikte rol aldığı Guguk Kuşu tiyatro oyuncu için Nurgül Yeşilçay ile görüştü ortaya çıktı.