Tırnaklarınıza Limon Sürerseniz

Tırnaklarınıza limon sürerseniz

  1. Bu doğal tedavi için tırnaklarınıza bir dilim limon sürmelisiniz. Yanar veya acıtırsa, bir kulak çubuğunu veya pamuk topunu limon suyuna batırabilirsiniz. Daha sonra, limon suyunun 15 dakika boyunca etkisini göstermesine izin verin ve sonra ılık suyla yıkayın.Diğer bir seçenek ise tırnaklarınızı 10 veya 15 dakika limon suyuna batırmak. Daha sonra tırnaklarınızı fırçalayın, suyla yıkayın ve cildin kurumasını önlemek için nemlendirici bir krem uygulayın. Bu doğal çözüm tırnaklarınızın parlamasını da sağlar.

    Bu doğal tedavi için tırnaklarınıza bir dilim limon sürmelisiniz. Yanar veya acıtırsa, bir kulak çubuğunu veya pamuk topunu limon suyuna batırabilirsiniz. Daha sonra, limon suyunun 15 dakika boyunca etkisini göstermesine izin verin ve sonra ılık suyla yıkayın.Diğer bir seçenek ise tırnaklarınızı 10 veya 15 dakika limon suyuna batırmak. Daha sonra tırnaklarınızı fırçalayın, suyla yıkayın ve cildin kurumasını önlemek için nemlendirici bir krem uygulayın. Bu doğal çözüm tırnaklarınızın parlamasını da sağlar.

  2. Bu en iyi doğal beyazlatıcılardan biridir. Aynı zamanda ellerinizdeki ve ayaklarınızdaki tüm kiri gidermeye yardımcı olacak mükemmel bir eksfolianttır.  İlk adım, bir çorba kaşığı zeytinyağı, limon suyu ve karbonatı karıştırmaktır.Ardından, bu karışımı tırnaklarınza sürüp bir fırça ile fırçalayın ve en az 10 dakika bekletin. Sonra suyla temizleyin. Bir iyileşme görene kadar bu işlemi haftada iki kez tekrarlayın.

    Bu en iyi doğal beyazlatıcılardan biridir. Aynı zamanda ellerinizdeki ve ayaklarınızdaki tüm kiri gidermeye yardımcı olacak mükemmel bir eksfolianttır. İlk adım, bir çorba kaşığı zeytinyağı, limon suyu ve karbonatı karıştırmaktır.Ardından, bu karışımı tırnaklarınza sürüp bir fırça ile fırçalayın ve en az 10 dakika bekletin. Sonra suyla temizleyin. Bir iyileşme görene kadar bu işlemi haftada iki kez tekrarlayın.

  3. Sirke, sarı tırnakları tedavi etmenin yanı sıra, sağlıklı ve güçlü büyümelerini sağlayan bir üründür. Antifungal özelliklere sahiptir. Buna ek olarak, sarı lekeler ojelerden kaynaklanıyorsa, sirke onları beyazlatabilir.  Tek yapmanız gereken, eşit ölçülerde ılık su ve beyaz sirke veya elma sirkesini bir kapta karıştırmaktır.Ardından, ellerinizi veya ayaklarınızı karışımın içinde yaklaşık 15 ila 20 dakika bekletin. Ondan sonra tırnaklarınıza masaj yapın ve bir havluyla kurulayın.Bu tedaviyi ayda en az bir kez tekrarlamalısınız.

    Sirke, sarı tırnakları tedavi etmenin yanı sıra, sağlıklı ve güçlü büyümelerini sağlayan bir üründür. Antifungal özelliklere sahiptir. Buna ek olarak, sarı lekeler ojelerden kaynaklanıyorsa, sirke onları beyazlatabilir. Tek yapmanız gereken, eşit ölçülerde ılık su ve beyaz sirke veya elma sirkesini bir kapta karıştırmaktır.Ardından, ellerinizi veya ayaklarınızı karışımın içinde yaklaşık 15 ila 20 dakika bekletin. Ondan sonra tırnaklarınıza masaj yapın ve bir havluyla kurulayın.Bu tedaviyi ayda en az bir kez tekrarlamalısınız.

  4. Sararmayı engelleyen karışım tarifi:   1 çorba kaşığı karbonat, yarım kaşık zeytinyağı, yarım kaşık beyaz sirke ve beş yemek kaşık limon suyu.  Macun kıvamına gelene kadar tüm malzemeleri bir kasede karıştırın. Daha sonra, yumuşak kıllı bir fırça ile dairesel hareketlerle tırnaklarınıza uygulayın. Macunu en az 15 dakika beklettikten sonra suyla çıkarın. Son olarak, cildin kurumasını önlemek için nemlendirici bir krem veya kozmetik bir yağ uygulayın.Tırnaklarınızın sarılığı geçene kadar tedaviyi tekrarlayın.

    Sararmayı engelleyen karışım tarifi: 1 çorba kaşığı karbonat, yarım kaşık zeytinyağı, yarım kaşık beyaz sirke ve beş yemek kaşık limon suyu. Macun kıvamına gelene kadar tüm malzemeleri bir kasede karıştırın. Daha sonra, yumuşak kıllı bir fırça ile dairesel hareketlerle tırnaklarınıza uygulayın. Macunu en az 15 dakika beklettikten sonra suyla çıkarın. Son olarak, cildin kurumasını önlemek için nemlendirici bir krem veya kozmetik bir yağ uygulayın.Tırnaklarınızın sarılığı geçene kadar tedaviyi tekrarlayın.