İnsanların Gereksiz Yere Övündükleri O Yetenekler

İnsanların gereksiz yere övündükleri o yetenekler

  1. 1- Çok acı yiyebilenler  <br>    Yemekle ilgili bir konu açıldığında hemen bu özelliğini masaya yatıran arkadaşlar inatla da onlara inanmamızı isterler. "İsotu kavanozla yutuyorum" ya da "Meksika'dan özel biber geliyor bana" gibi cümlelerinin hepsini "Valla bak" diye bitirirler.    Size inancımız sonsuz, sonuçta ağız tadıdır, acı sevebilirsiniz ama bütün organlarınız o acıyı seviyor mu, o biraz tartışılır.

    1- Çok acı yiyebilenler
    Yemekle ilgili bir konu açıldığında hemen bu özelliğini masaya yatıran arkadaşlar inatla da onlara inanmamızı isterler. "İsotu kavanozla yutuyorum" ya da "Meksika'dan özel biber geliyor bana" gibi cümlelerinin hepsini "Valla bak" diye bitirirler. Size inancımız sonsuz, sonuçta ağız tadıdır, acı sevebilirsiniz ama bütün organlarınız o acıyı seviyor mu, o biraz tartışılır.

  2. 2- Sivrisinek ısırığından yırtanlar  <br>    Yaz aylarının en sevimsizi misafiri sivrisinekler tarafından ısırılmamak bence üzücü bir şey olmalı. Sonuçta kan içen bir canlıdan bahsediyoruz ve sizi tercih etmiyor.  Demek ki yeteri kadar tatlı değilsiniz.

    2- Sivrisinek ısırığından yırtanlar
    Yaz aylarının en sevimsizi misafiri sivrisinekler tarafından ısırılmamak bence üzücü bir şey olmalı. Sonuçta kan içen bir canlıdan bahsediyoruz ve sizi tercih etmiyor. Demek ki yeteri kadar tatlı değilsiniz.

  3. 3- İyi karpuz seçebilenler  <br>    Genellikle erkeklerde 30&#8217;lu yaşların ortalarına doğru beliren bu özellik, mevsimsel süper kahramanlıktır.    Yaz aylarında şovunu yapan bu ekip, kış aylarında kendini mandalinaya, portakala vurur ama hiçbir şey karpuzun yerini tutamaz ki...      En büyük rakipleri 'iyi kavun seçebilenler'dir ama aralarında tatlı bir rekabet söz konusu olup birbirlerinin alanlarına pek girmezler.

    3- İyi karpuz seçebilenler
    Genellikle erkeklerde 30’lu yaşların ortalarına doğru beliren bu özellik, mevsimsel süper kahramanlıktır. Yaz aylarında şovunu yapan bu ekip, kış aylarında kendini mandalinaya, portakala vurur ama hiçbir şey karpuzun yerini tutamaz ki... En büyük rakipleri 'iyi kavun seçebilenler'dir ama aralarında tatlı bir rekabet söz konusu olup birbirlerinin alanlarına pek girmezler.

  4. Az uyuyanlar  <br>    3-4 saatlik uyku ile hayatta kalmayı başarabilen bu tür, gerçek anlamda süper kahraman olmaya çok yakın bir çizgide gezmekte.    Çünkü uyumadıkları o gece saatlerini sanırım suçla savaşla harcıyorlar. Onlara saygı duyun, onlar sayesinde sokaklarımız güvende.

    Az uyuyanlar
    3-4 saatlik uyku ile hayatta kalmayı başarabilen bu tür, gerçek anlamda süper kahraman olmaya çok yakın bir çizgide gezmekte. Çünkü uyumadıkları o gece saatlerini sanırım suçla savaşla harcıyorlar. Onlara saygı duyun, onlar sayesinde sokaklarımız güvende.

  5. İnsan sarrafı olanlar  <br>    "Ben adamı ayrılırken tanırım" diyen Seren Serengil sadece bir örnek. Yeni bir ortama girdiğimizde muhakkak ortamın 'insan sarrafı' olan bir adım öne çıkar. "Ben demiştim, onu zaten gözüm hiç tutmamıştı" diye bağlar cümlesinin sonu.    Bizi süper güçlerine inandırmaya aşırı hevesli olan bu kimselere 'sarraf'lıklarını tattırmak daha doğru. Yıldızları hiç kaymasın, hep ışıl ışıl parlasınlar...

    İnsan sarrafı olanlar
    "Ben adamı ayrılırken tanırım" diyen Seren Serengil sadece bir örnek. Yeni bir ortama girdiğimizde muhakkak ortamın 'insan sarrafı' olan bir adım öne çıkar. "Ben demiştim, onu zaten gözüm hiç tutmamıştı" diye bağlar cümlesinin sonu. Bizi süper güçlerine inandırmaya aşırı hevesli olan bu kimselere 'sarraf'lıklarını tattırmak daha doğru. Yıldızları hiç kaymasın, hep ışıl ışıl parlasınlar...

  6. Şekersiz çay içenler  <br>    Onlar sonsuza kadar yaşayacaklar ve hepimizi gömecekler. Şekeri bırakarak elde ettikleri 'süper sağlıklı' olma gücü sayesinde bizi yıldızlara ve ötesine taşıyacaklar.    Şekersiz çay içen biriyle karşılaştığınızda hemen sağlık tüyoları almayı unutmayın.    Ara öğünde badem ve kuru kayısı yemenizi, yatmadan önce keten tohumlu yoğurt yemenizi ve iyi bir çocuk olursanız kinoa salatasının nasıl yapıldığını sizlere fısıldayacaklardır.

    Şekersiz çay içenler
    Onlar sonsuza kadar yaşayacaklar ve hepimizi gömecekler. Şekeri bırakarak elde ettikleri 'süper sağlıklı' olma gücü sayesinde bizi yıldızlara ve ötesine taşıyacaklar. Şekersiz çay içen biriyle karşılaştığınızda hemen sağlık tüyoları almayı unutmayın. Ara öğünde badem ve kuru kayısı yemenizi, yatmadan önce keten tohumlu yoğurt yemenizi ve iyi bir çocuk olursanız kinoa salatasının nasıl yapıldığını sizlere fısıldayacaklardır.