Ballı Karbonat Karışımı Bakın Neye İyi Geliyor?

Ballı karbonat karışımı neye iyi gelir?

  1. BALLI KARBONAT KARIŞIMI NEYE İYİ GELİR? Alternatif tıp uzmanları karbonatı hemen hemen her hazırladıkları ilacın içine eklerler. Bunun en temel nedeni karbonat güçlü bir enfeksiyon öldürücüdür. Aynı zamanda balla karıştırıldığında insan vücudunun adeta yenilenmesini destekler.

    BALLI KARBONAT KARIŞIMI NEYE İYİ GELİR? Alternatif tıp uzmanları karbonatı hemen hemen her hazırladıkları ilacın içine eklerler. Bunun en temel nedeni karbonat güçlü bir enfeksiyon öldürücüdür. Aynı zamanda balla karıştırıldığında insan vücudunun adeta yenilenmesini destekler.

  2. Mutasyona uğramış ve kansere meyilli hücrelerin çoğalmasını engelleyen bu karışım ölümcül hastalıkların bile ortaya çıkmasını engeller.

    Mutasyona uğramış ve kansere meyilli hücrelerin çoğalmasını engelleyen bu karışım ölümcül hastalıkların bile ortaya çıkmasını engeller.

  3. HAZIRLANIŞI 2 çorba kaşığı saf bal 4 çorba kaşığı karbonat tozu Bu ikiliyi bir kapın içerisinde iyice karışrtırın. Üzerini streçleyip bir gün boyunca ışık görmeyen bir dolapta bekletin. Daha sonra kahvaltılardan önce bir kaşık tüketin.

    HAZIRLANIŞI 2 çorba kaşığı saf bal 4 çorba kaşığı karbonat tozu Bu ikiliyi bir kapın içerisinde iyice karışrtırın. Üzerini streçleyip bir gün boyunca ışık görmeyen bir dolapta bekletin. Daha sonra kahvaltılardan önce bir kaşık tüketin.

  4. Her gün düzenli tüketilen karışım iskelet sisteminden, sinir ve sindirime kadar fayda sağlar. Gün boyu enerji seviyesini yüksek tutat. Karışımın ardından beş tane badem yerseniz. Gün boyu hem enerjik olursunuz hem de abur cubur yeme isteğini azaltarak vücudun trans yağ ve sağlıksız maddeler almasını önlemiş olursunuz.

    Her gün düzenli tüketilen karışım iskelet sisteminden, sinir ve sindirime kadar fayda sağlar. Gün boyu enerji seviyesini yüksek tutat. Karışımın ardından beş tane badem yerseniz. Gün boyu hem enerjik olursunuz hem de abur cubur yeme isteğini azaltarak vücudun trans yağ ve sağlıksız maddeler almasını önlemiş olursunuz.

  5. Kilo vermek için bile ideal bir karşımdır. Doğal şeker içeren bal kandaki insülin direncini de olumlu etkileyerek şeker hastalıklarına bile iyi geldiği söyleniyor. Uzmanlar faydasını görmek için en az bir ay düzenli tüketilmesi gerektiğini öneriyor.

    Kilo vermek için bile ideal bir karşımdır. Doğal şeker içeren bal kandaki insülin direncini de olumlu etkileyerek şeker hastalıklarına bile iyi geldiği söyleniyor. Uzmanlar faydasını görmek için en az bir ay düzenli tüketilmesi gerektiğini öneriyor.