Yeni Sezonda Hangi Dizileri Seyredeceğiz?

2019 sezonunun yeni dizileri

  1. Eylül ayı televizyon dizilerinin de ekrana dönüşü demek. Hem geçtiğimiz sezonun en çok izlenen dizileri hem de 2019-2020 sezonunun yeni dizileri, tanıtımlarını döndürmeye başladı. Peki yeni sezonda hangi dizileri seyredeceğiz? Sizler için; 2019 - 2020 sezonunun yeni dizilerini ve konularını derledik.

    Eylül ayı televizyon dizilerinin de ekrana dönüşü demek. Hem geçtiğimiz sezonun en çok izlenen dizileri hem de 2019-2020 sezonunun yeni dizileri, tanıtımlarını döndürmeye başladı. Peki yeni sezonda hangi dizileri seyredeceğiz? Sizler için; 2019 - 2020 sezonunun yeni dizilerini ve konularını derledik.

  2. Uyarlama olan da var, bölge komedisi olan da... Kanallar bu sezon, seyirciye hangi dizileri sunuyor?

    Uyarlama olan da var, bölge komedisi olan da... Kanallar bu sezon, seyirciye hangi dizileri sunuyor?

  3. Kuzey Yıldızı İlk Aşk: Yeni Gelin dizisinin yapımcısı tarafından hazırlanan Karadeniz dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk; Kuzey ve Yıldız adlı gençlerin aşk hikayesini, komik bir dille anlatıyor.

    Kuzey Yıldızı İlk Aşk: Yeni Gelin dizisinin yapımcısı tarafından hazırlanan Karadeniz dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk; Kuzey ve Yıldız adlı gençlerin aşk hikayesini, komik bir dille anlatıyor.

  4. Aşk Ağlatır: Love That Your Makes Cry dizisinden uyarlanan dizi, iki gencin aşk hikayesini dram türünde karşımıza çıkarıyor.

    Aşk Ağlatır: Love That Your Makes Cry dizisinden uyarlanan dizi, iki gencin aşk hikayesini dram türünde karşımıza çıkarıyor.

  5. Mucize Doktor: Uyarlama dizilerden biri olan Mucize Doktor, cerrah adayı bir gencin yaşam ve iş mücadelesinde hayatta kalma çabasını anlatıyor.

    Mucize Doktor: Uyarlama dizilerden biri olan Mucize Doktor, cerrah adayı bir gencin yaşam ve iş mücadelesinde hayatta kalma çabasını anlatıyor.

  6. Çocuk: İsmail Hacıoğlu ve Ceyda Ateş'i dizi setlerine geri döndüren Çocuk dizisi, evladına olan annelik borcu sebebiyle torununa kenetlenen bir babaanne ile o çocuğu istemeyen bir gelinin üzerinden aktarılan bir dram hikayesini aktarıyor.

    Çocuk: İsmail Hacıoğlu ve Ceyda Ateş'i dizi setlerine geri döndüren Çocuk dizisi, evladına olan annelik borcu sebebiyle torununa kenetlenen bir babaanne ile o çocuğu istemeyen bir gelinin üzerinden aktarılan bir dram hikayesini aktarıyor.

  7. Sevdim Seni Bir Kere: Ankara günlük dizileri kendisine bir yenisini ekledi. Dizinin, tıpkı diğer yapımları gibi dram ve entrika dolu olması bekleniyor.

    Sevdim Seni Bir Kere: Ankara günlük dizileri kendisine bir yenisini ekledi. Dizinin, tıpkı diğer yapımları gibi dram ve entrika dolu olması bekleniyor.