İşte Ünlüler Arasında Moda Olan Diyet!

Amerika'da ortaya çıkan ketojenik diyet hakkında merak edilenler...

  1. Tarkan 20-27 Eylül'de Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda vereceği 6 konser öncesi kampa girdi. Mega star son dönemde ünlüler arasında moda olan ketojenik diyeti uygulamaya başladı. İşte 1921'de Amerika'da ortaya çıkan ketojenik diyet hakkında merak edilenler...

    Tarkan 20-27 Eylül'de Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda vereceği 6 konser öncesi kampa girdi. Mega star son dönemde ünlüler arasında moda olan ketojenik diyeti uygulamaya başladı. İşte 1921'de Amerika'da ortaya çıkan ketojenik diyet hakkında merak edilenler...

  2. Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'ndaki konserleri öncesi 15 günde 3,6 kilo veren Tarkan ketojenik diyetin şartlarına harfiyen uyuyor. Karbondidrat, şeker ve undan uzak duruyor. Sebze, protein ve faydalı yağları tüketiyor.

    Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'ndaki konserleri öncesi 15 günde 3,6 kilo veren Tarkan ketojenik diyetin şartlarına harfiyen uyuyor. Karbondidrat, şeker ve undan uzak duruyor. Sebze, protein ve faydalı yağları tüketiyor.

  3. Vücuttaki ödemden kurtulmak için günaşırı masaj yaptıran Tarkan birer saat yürüyor, yüzüyor ve yoga yapıyor.

    Vücuttaki ödemden kurtulmak için günaşırı masaj yaptıran Tarkan birer saat yürüyor, yüzüyor ve yoga yapıyor.

  4. Pop yıldızının hedefi 6 kilo daha zayıflayıp 60'a inebilmek. Tarkan bu diyeti 3-4 ay kadar uyguladıktan sonra bırakacak.

    Pop yıldızının hedefi 6 kilo daha zayıflayıp 60'a inebilmek. Tarkan bu diyeti 3-4 ay kadar uyguladıktan sonra bırakacak.

  5. Neler tüketiyor?    Ketojenik diyet; yüksek yağ düşük protein ve karbonhidrat içeren bir beslenme düzeni.

    Neler tüketiyor? Ketojenik diyet; yüksek yağ düşük protein ve karbonhidrat içeren bir beslenme düzeni.

  6. Tüketilmesi önerilen yiyecekler balık, et, tereyağı, yumurta, fındık, peynir, kuruyemişler ve sağlıklı yağlar, avakado, baharatlar.

    Tüketilmesi önerilen yiyecekler balık, et, tereyağı, yumurta, fındık, peynir, kuruyemişler ve sağlıklı yağlar, avakado, baharatlar.

  7. 1921'de Amerika'da ortaya çıkan, 1993'de İngiltere'de yeniden moda olan ketojenik diyeti Adriana Lima, Halle Berr, Kim Kardashian gibi dünyaca ünlü yıldızlar tercih ediyor.

    1921'de Amerika'da ortaya çıkan, 1993'de İngiltere'de yeniden moda olan ketojenik diyeti Adriana Lima, Halle Berr, Kim Kardashian gibi dünyaca ünlü yıldızlar tercih ediyor.

  8. Türkiye'de uygulanan ünlüler arasında Ajda Pekkan, Şahan Gökbakar, Hadise, Derya Baykal Nesrin Cavadzade Ekin Türkmen var.

    Türkiye'de uygulanan ünlüler arasında Ajda Pekkan, Şahan Gökbakar, Hadise, Derya Baykal Nesrin Cavadzade Ekin Türkmen var.