Süleyman Turan'ın Ardından...

Ünlü isimlerden veda paylaşımları

  1. 83 yaşında hayatını kaybeden Türk sinemasının büyük aktörü Süleyman Turan, ölümünün ardından sevenlerini yasa boğdu. Meslektaşları onu, sosyal medyadan ve canlı yayın bağlantıları üzerinden yaptıkları paylaşımlarla andı.

    83 yaşında hayatını kaybeden Türk sinemasının büyük aktörü Süleyman Turan, ölümünün ardından sevenlerini yasa boğdu. Meslektaşları onu, sosyal medyadan ve canlı yayın bağlantıları üzerinden yaptıkları paylaşımlarla andı.

  2. Sinemaya Ses Dergisi'nin Sinema Artisti yarışmasıyla adım atan Turan'ı, Yeşilçam'dan dostları andı. İşte o açıklamalar:

    Sinemaya Ses Dergisi'nin Sinema Artisti yarışmasıyla adım atan Turan'ı, Yeşilçam'dan dostları andı. İşte o açıklamalar:

  3. Hülya Koçyiğit    Sevgili Süleyman Turan ile 1963 yılında Ses Mecmuası?nın düzenlediği yarışmada başlayan dostluğumuz günümüze kadar devam etti. Birçok filmde de beraber yer aldık. Çok sevdiğim bir arkadaşımdı Sevgili Süleyman, çok üzgünüm. Allah ailesine, yakınlarına sabır versin. Türk sineması bir değerini daha kaybetti. Hepimizin başı sağ olsun.

    Hülya Koçyiğit Sevgili Süleyman Turan ile 1963 yılında Ses Mecmuası?nın düzenlediği yarışmada başlayan dostluğumuz günümüze kadar devam etti. Birçok filmde de beraber yer aldık. Çok sevdiğim bir arkadaşımdı Sevgili Süleyman, çok üzgünüm. Allah ailesine, yakınlarına sabır versin. Türk sineması bir değerini daha kaybetti. Hepimizin başı sağ olsun.

  4. Nebahat Çehre    Çok üzüldüm. Yıllar geçti birlikte çalıştık. Tanıdığım en beyefendi insandı. Hayatı çok iyi tanıyan, verilen işi başarıyla yerine getiren, nezaketiyle, iyiliği ile aranan isimdi. Yeşilçam'da belki hakkettiği yerde olmadı ama kendi yolunu çizdi. Çok değerli bir sanatçıyı kaybettik. Ama hayatın gerçeği bu. Birlikte çalışmalarımız oldu. Sonraki işlerde de onun beyefendiliğini hep aradım. Ailesine başsağlığı diliyorum. Nur içinde yatsın.

    Nebahat Çehre Çok üzüldüm. Yıllar geçti birlikte çalıştık. Tanıdığım en beyefendi insandı. Hayatı çok iyi tanıyan, verilen işi başarıyla yerine getiren, nezaketiyle, iyiliği ile aranan isimdi. Yeşilçam'da belki hakkettiği yerde olmadı ama kendi yolunu çizdi. Çok değerli bir sanatçıyı kaybettik. Ama hayatın gerçeği bu. Birlikte çalışmalarımız oldu. Sonraki işlerde de onun beyefendiliğini hep aradım. Ailesine başsağlığı diliyorum. Nur içinde yatsın.

  5. Filiz Akın    Süleyman Turan sadece çok iyi bir aktör değil, senarist, çizgi roman ressamı gibi çok yönlü bir sanatçı, ilk akla gelecek olan vasfı efendilik olan, set aralarında veya festivallerde çok sohbet ettiğimiz arkadaşımızdı. Onu kaybetmenin üzüntüsüyle merhuma rahmet, ailesi ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum.

    Filiz Akın Süleyman Turan sadece çok iyi bir aktör değil, senarist, çizgi roman ressamı gibi çok yönlü bir sanatçı, ilk akla gelecek olan vasfı efendilik olan, set aralarında veya festivallerde çok sohbet ettiğimiz arkadaşımızdı. Onu kaybetmenin üzüntüsüyle merhuma rahmet, ailesi ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum.

  6. Kadir İnanır    Benim çok sevdiğim kıymetli bir arkadaşımdı. Birçok filmde beraber çalıştık. Onun dışında Süleyman Turan Türk toplumuna verdiği katkılardan dolayı hepimizi çok onur kazandık. O her gittiği yerde güzel duygular saçan, güzel sözler söyleyen, herkesin sevdiği, hiç bir şeyi sorun yapmayan, hep içine atan, ressam, aktör, edebiyatçı, komple bir sanatçıydı. Biz onu çok seviyoruz. Hiçbir zaman ölmeyecek gönlümüzde. Türk halkı da onu hiçbir zaman unutmayacak.

    Kadir İnanır Benim çok sevdiğim kıymetli bir arkadaşımdı. Birçok filmde beraber çalıştık. Onun dışında Süleyman Turan Türk toplumuna verdiği katkılardan dolayı hepimizi çok onur kazandık. O her gittiği yerde güzel duygular saçan, güzel sözler söyleyen, herkesin sevdiği, hiç bir şeyi sorun yapmayan, hep içine atan, ressam, aktör, edebiyatçı, komple bir sanatçıydı. Biz onu çok seviyoruz. Hiçbir zaman ölmeyecek gönlümüzde. Türk halkı da onu hiçbir zaman unutmayacak.

  7. Behzat Uygur    Önce insan olabilen... Çok yönlü bir sanatçımızı daha kaybettik.. Mekanın cennet olsun Süleyman Turan.

    Behzat Uygur Önce insan olabilen... Çok yönlü bir sanatçımızı daha kaybettik.. Mekanın cennet olsun Süleyman Turan.

  8. Tolga Çevik    Bir güzel İstanbul Beyefendisi, kıymetli sanat büyüğüm. Birlikte çalışmak ve uzun uzun sohbetler edebilmek şansına eriştiğim güzel ağabey Süleyman Turan... Senden çok şey öğrendim. Nur içinde yat.

    Tolga Çevik Bir güzel İstanbul Beyefendisi, kıymetli sanat büyüğüm. Birlikte çalışmak ve uzun uzun sohbetler edebilmek şansına eriştiğim güzel ağabey Süleyman Turan... Senden çok şey öğrendim. Nur içinde yat.