Kadın Dizisinden Yeni Sezonda Bakın Kim Ayrılıyor!

3. sezon 65. bölümü için geri sayım başlarken bakın kim veda etti.

  1. Fox'un en çok izlenen dizisi Kadın 3. sezon 65. bölümü için geri sayım başlarken bakın kim veda etti.

    Fox'un en çok izlenen dizisi Kadın 3. sezon 65. bölümü için geri sayım başlarken bakın kim veda etti.

  2. Fox ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olan Kadın 3. sezon çekimlerine başladı. Sevilen dizinin ekim ayının ilk haftası yayın hayatına başlaması bekleniyor. Unutulmaz bir sezon finali yapan diziye kimin veda ettiği ise hala muamma.

    Fox ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olan Kadın 3. sezon çekimlerine başladı. Sevilen dizinin ekim ayının ilk haftası yayın hayatına başlaması bekleniyor. Unutulmaz bir sezon finali yapan diziye kimin veda ettiği ise hala muamma.

  3. Yeni sezonu heyecanla beklenen dizinin sezon finalinde yaşanan kaza sonrasında hangi oyuncunun diziden ayrılacağı seyircinin gündeminde.

    Yeni sezonu heyecanla beklenen dizinin sezon finalinde yaşanan kaza sonrasında hangi oyuncunun diziden ayrılacağı seyircinin gündeminde.

  4. Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Feyyaz Duman ve Bennu Yıldırımlar?ın hayat verdiği Arif, Bahar, Sarp ve Hatice karakterleri kaza yapan aracın içindeydi. Yaşanan kazadan sonra arabadan kimlerin sağ çıkacağı ise hala merak konusu.

    Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Feyyaz Duman ve Bennu Yıldırımlar?ın hayat verdiği Arif, Bahar, Sarp ve Hatice karakterleri kaza yapan aracın içindeydi. Yaşanan kazadan sonra arabadan kimlerin sağ çıkacağı ise hala merak konusu.

  5. İzleyici ise bütün bir yaz boyunca dizi hakkında yorumlar yaptı tahminlerde bulundu. Arabadan Bahar'ın sağ çıkacağı geçtiğimiz günlerde Özge Özpirinçci'nin set paylaşımı sonrasında belli oldu. Geriye Sarp, Arif ve Hatice kalıyor.

    İzleyici ise bütün bir yaz boyunca dizi hakkında yorumlar yaptı tahminlerde bulundu. Arabadan Bahar'ın sağ çıkacağı geçtiğimiz günlerde Özge Özpirinçci'nin set paylaşımı sonrasında belli oldu. Geriye Sarp, Arif ve Hatice kalıyor.

  6. Sarp ve Arif  hayranları arasında ise sıkı bir rekabet var. Dizinin son bölümlerde yıldızı parlayan karakter Arif'in veda edeceği ise medya kulisleride dolaşan iddialar arasında.

    Sarp ve Arif hayranları arasında ise sıkı bir rekabet var. Dizinin son bölümlerde yıldızı parlayan karakter Arif'in veda edeceği ise medya kulisleride dolaşan iddialar arasında.

  7. Hümeyra'nın gelişi de kafaları karıştırdı. Seyirci kimin veda ettiğini düşünürken yapımcıdan yeni bir açıklama geldi ve usta oyuncu Hümeyra'nın kadroya katıldığı açıklandı. Böyle olunca bu kez dikkatler dizinin Hatice'si Bennu Yıldırım'ın üzerinde yoğunlaştı.

    Hümeyra'nın gelişi de kafaları karıştırdı. Seyirci kimin veda ettiğini düşünürken yapımcıdan yeni bir açıklama geldi ve usta oyuncu Hümeyra'nın kadroya katıldığı açıklandı. Böyle olunca bu kez dikkatler dizinin Hatice'si Bennu Yıldırım'ın üzerinde yoğunlaştı.

  8. Hümeyra gibi usta bir ismin diziye katılması seyirci tarafından Bennu Yıldırm'ın yerine geldi şeklinde yorumlandı.

    Hümeyra gibi usta bir ismin diziye katılması seyirci tarafından Bennu Yıldırm'ın yerine geldi şeklinde yorumlandı.

  9. Yeni sezon öncesi seyircinin kafası karışık. Bakalım, yeni sezonda Kadın izleyicisi nasıl bir sürpriz bekliyor..

    Yeni sezon öncesi seyircinin kafası karışık. Bakalım, yeni sezonda Kadın izleyicisi nasıl bir sürpriz bekliyor..