Külliye'deki Başkanlar Görüşmesinden Dikkat Çeken Kareler

Erdoğan ile CHP'li başkanların tokalaşma anı! Ekrem İmamoğlu ile Tunç Soyer'e dikkat

  1. ANKARA Beştepe Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere büyükşehir belediye başkanlarıyla buluştu. O buluşmadan objektiflere yansıyan ilginç kareler vardı.

    ANKARA Beştepe Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere büyükşehir belediye başkanlarıyla buluştu. O buluşmadan objektiflere yansıyan ilginç kareler vardı.

  2. Külliye'deki görüşmede herkesin gözü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP'li büyükşehir belediye başkanlarının üzerindeydi. Erdoğan, davet ettiği tüm başkanların elini tek tek sıktı. Bu sırada objektiflere tokalaşmak için sırada bekleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer böyle takıldı.

    Külliye'deki görüşmede herkesin gözü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP'li büyükşehir belediye başkanlarının üzerindeydi. Erdoğan, davet ettiği tüm başkanların elini tek tek sıktı. Bu sırada objektiflere tokalaşmak için sırada bekleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer böyle takıldı.

  3. Erdoğan CHP'li başkanların bulunduğu kısma geldiğinde ilk elini uzatan Tunç Soyer oldu. Erdoğan ile Soyer'in tokalaşmasını sırada bekleyen Ekrem İmamoğlu böyle izledi.

    Erdoğan CHP'li başkanların bulunduğu kısma geldiğinde ilk elini uzatan Tunç Soyer oldu. Erdoğan ile Soyer'in tokalaşmasını sırada bekleyen Ekrem İmamoğlu böyle izledi.

  4. Sonrasında sıra İmamoğlu'na geldi. Ekrem İmamoğlu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan hiç konuşmadan tokalaştılar. Külliyedeki konuşmasında Erdoğan, İmamoğlu'nu işten çıkarmalar sebebiyle eleştirip "Kapının önüne konan canları yanan insanların ahı üzerinde ne siyaset ne hizmet bina edilebilir. Varsa birkaç kötü örnek bahane edilerek yüzlerce kişinin ekmeğiyle oynanması ne adalete ne insanlığa sığar" dedi.

    Sonrasında sıra İmamoğlu'na geldi. Ekrem İmamoğlu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan hiç konuşmadan tokalaştılar. Külliyedeki konuşmasında Erdoğan, İmamoğlu'nu işten çıkarmalar sebebiyle eleştirip "Kapının önüne konan canları yanan insanların ahı üzerinde ne siyaset ne hizmet bina edilebilir. Varsa birkaç kötü örnek bahane edilerek yüzlerce kişinin ekmeğiyle oynanması ne adalete ne insanlığa sığar" dedi.

  5. Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile de böyle selamlaştı. Beştepe'deki davete 11'ini CHP'li, 1'ini MHP'li toplam 29 büyükşehir belediye başkanı katıldı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, mazereti dolayısıyla toplantıya katılamadı.

    Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile de böyle selamlaştı. Beştepe'deki davete 11'ini CHP'li, 1'ini MHP'li toplam 29 büyükşehir belediye başkanı katıldı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, mazereti dolayısıyla toplantıya katılamadı.

  6. Toplantıda, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan ve Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu üyeleri de yer aldı.

    Toplantıda, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan ve Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu üyeleri de yer aldı.