İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Kurşun Nasıl Bir Dizi?

Engin Altan Düzyatan ve Burçin Terzioğlu başrolde!

  1. Yeni sezonun hakkında en çok merak edilen yapımlarından birisi de Kurşun…  Proje tasarımını Gül Oğuz’un üstlendiği, Most Production imzalı dizi hakkında izleyicilerin merakı tavan yapmış durumda.    Fox TV’nin yeni dizisi için oyuncular geçtiğimiz hafta okuma provasıyla çalışmalara başlamıştı. Oyuncuların enerjik halleri ve neşeleri kısa sürede uyumlu bir tablo ortaya çıkacağını gösterdi. Sette hazırlıklar da tüm hızıyla sürüyor.    İstanbul’da yapılacak çekimlerde set mekanı Arnavutköy…    Engin Altan Düzyatan,5 sezon süren Diriliş Ertuğrul macerasından sonra 1970’li yılların güçlü savcısı Orhan karakteri ile ekrana dönüş yapacak.    Poyraz Karayel’deki Ayşegül karakteri ile akıllara kazınan Burçin Terzioğlu ise, uzun bir aradan sonra ekrana Leyla karakteri ile dönüş yapıyor.

    Yeni sezonun hakkında en çok merak edilen yapımlarından birisi de Kurşun… Proje tasarımını Gül Oğuz’un üstlendiği, Most Production imzalı dizi hakkında izleyicilerin merakı tavan yapmış durumda. Fox TV’nin yeni dizisi için oyuncular geçtiğimiz hafta okuma provasıyla çalışmalara başlamıştı. Oyuncuların enerjik halleri ve neşeleri kısa sürede uyumlu bir tablo ortaya çıkacağını gösterdi. Sette hazırlıklar da tüm hızıyla sürüyor. İstanbul’da yapılacak çekimlerde set mekanı Arnavutköy… Engin Altan Düzyatan,5 sezon süren Diriliş Ertuğrul macerasından sonra 1970’li yılların güçlü savcısı Orhan karakteri ile ekrana dönüş yapacak. Poyraz Karayel’deki Ayşegül karakteri ile akıllara kazınan Burçin Terzioğlu ise, uzun bir aradan sonra ekrana Leyla karakteri ile dönüş yapıyor.

  2. Dizinin hikayesi de bir hayli dikkat çekmekte.  <br>  İstanbul&#8217;un 1970&#8217;li yıllarına ışık tutan &#8220;Kurşun&#8221;, adalet arayan Orhan Atmaca isimli bir savcının, kalemine güvenen hırslı gazeteci Leyla Devrim&#8217;le birlikte verdikleri mücadeleyi anlatıyor.    Orhan ve Leyla aşklarıyla, hırslarıyla 70&#8217;lerin renkli mahalle kültürü ve karanlık yer altı dünyası arasında savrulurken, izleyici de bir ülkenin özgür, çılgın, umutlu gençliğinin kavgayla, siyasetle, aşkla ve müzikle büyüyüp kabadayılıktan mafyaya, rocktan arabeske, köylerden şehirlere, şehirlerden başka yeni bir ülkeye dönüşmesine tanık olacak.    Engin Altan Düzyatan, Burçin Terzioğlu&#8217;nun yanı sıra dizinin kadrosunda önemli isimler var&#8230; Berrak Tüzünataç, Sarp Akkaya, Engin Şenkan, Kürşat Alnıaçık, Seda Akman, Bora Akkaş ve Begüm Akkaya&#8217;nın kadrosunda yer aldığı Kurşun dizisi yeni sezona damga vurmaya geliyior.    Yönetmenliğini Murat Can Oğuz ve Burak Arlıer&#8217;ın yaptığı, senaryosunu Kerem Deren, Çisil Hazal Tenim ve Ayberk Çınar&#8217;ın kaleme aldığı &#8220;Kurşun&#8221;&#8217;un ne zaman ekrana geleceği konusunda ise henüz bir bilgi yok.

    Dizinin hikayesi de bir hayli dikkat çekmekte.
    İstanbul’un 1970’li yıllarına ışık tutan “Kurşun”, adalet arayan Orhan Atmaca isimli bir savcının, kalemine güvenen hırslı gazeteci Leyla Devrim’le birlikte verdikleri mücadeleyi anlatıyor. Orhan ve Leyla aşklarıyla, hırslarıyla 70’lerin renkli mahalle kültürü ve karanlık yer altı dünyası arasında savrulurken, izleyici de bir ülkenin özgür, çılgın, umutlu gençliğinin kavgayla, siyasetle, aşkla ve müzikle büyüyüp kabadayılıktan mafyaya, rocktan arabeske, köylerden şehirlere, şehirlerden başka yeni bir ülkeye dönüşmesine tanık olacak. Engin Altan Düzyatan, Burçin Terzioğlu’nun yanı sıra dizinin kadrosunda önemli isimler var… Berrak Tüzünataç, Sarp Akkaya, Engin Şenkan, Kürşat Alnıaçık, Seda Akman, Bora Akkaş ve Begüm Akkaya’nın kadrosunda yer aldığı Kurşun dizisi yeni sezona damga vurmaya geliyior. Yönetmenliğini Murat Can Oğuz ve Burak Arlıer’ın yaptığı, senaryosunu Kerem Deren, Çisil Hazal Tenim ve Ayberk Çınar’ın kaleme aldığı “Kurşun”’un ne zaman ekrana geleceği konusunda ise henüz bir bilgi yok.