İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Seksenler'de Ergun Plak Şoku!

Seksenler dizisi yeni dönemde izleyici ile buluşmak için gün sayıyor.

  1. Seksenler dizisi yeni dönemde izleyici ile buluşmak için gün sayıyor. Gün içerisinde 50 dakika yayınlanacak olan Seksenler dizisinin oyuncu kadrosu da merak ediliyor. Geçtiğimiz dönemdeki versiyonunda izleyiciyi ekranlara kilitleyen ve yaptıklarıyla kendini hayran bırakan Ergun Plak yani oyuncu Serhat Kılıç yeni sezonda olup olmayacağını açıkladı. Peki Serhat Kılıç kimdir?  Serhat Kılıç hangi dizide oynadı? detaylar haberimizin içerisinde...

    Seksenler dizisi yeni dönemde izleyici ile buluşmak için gün sayıyor. Gün içerisinde 50 dakika yayınlanacak olan Seksenler dizisinin oyuncu kadrosu da merak ediliyor. Geçtiğimiz dönemdeki versiyonunda izleyiciyi ekranlara kilitleyen ve yaptıklarıyla kendini hayran bırakan Ergun Plak yani oyuncu Serhat Kılıç yeni sezonda olup olmayacağını açıkladı. Peki Serhat Kılıç kimdir? Serhat Kılıç hangi dizide oynadı? detaylar haberimizin içerisinde...

  2. TRT ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Seksenler 3 yıllık aradan sonra izleyicilerden gelen yoğun talep doğrultusunda tekrar ekranlara dönüyor. Yapımcılığını Birol Güven?in ve senaryosunu MinT yazarlarının üstlendiği ve yönetmenliğini Bora Tekay?ın yaptığı dizinin sevenleri heyecanla dizinin başlamasını ve eski oyuncu kadrosunun olup olmayacağını merak ediyor.

    TRT ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Seksenler 3 yıllık aradan sonra izleyicilerden gelen yoğun talep doğrultusunda tekrar ekranlara dönüyor. Yapımcılığını Birol Güven?in ve senaryosunu MinT yazarlarının üstlendiği ve yönetmenliğini Bora Tekay?ın yaptığı dizinin sevenleri heyecanla dizinin başlamasını ve eski oyuncu kadrosunun olup olmayacağını merak ediyor.

  3. Yeni bölümüyle ekranlarda olacak dizide Ergun Plak karakterini canlandıran Serhat Kılıç'ın yer alıp almayacağı merak konusuydu.    Serhat Kılıç sosyal medya hesabından yeni sezonda dizide olmayacağını duyurdu. Açıklamasında şunları söyledi:

    Yeni bölümüyle ekranlarda olacak dizide Ergun Plak karakterini canlandıran Serhat Kılıç'ın yer alıp almayacağı merak konusuydu. Serhat Kılıç sosyal medya hesabından yeni sezonda dizide olmayacağını duyurdu. Açıklamasında şunları söyledi:

  4. "Çok kıymetli ve vefalı "Seksenler" izleyicileri... Yaklaşık beş yıl boyunca canlandırdığım Ergun Plak karakteriyle, benim de severek ve büyük keyif alarak parçası olduğum Seksenler dizisinin yeni bölümlerinde maalesef rol almıyorum. Bu tatlı macera benim için üç yıl önce sona erdi. Severek kucakladığınız ve zaman içinde kıymetli bir kahramana dönüştürdüğünüz 'Ergun Plak' karakteri, benim de oyunculuk kariyerimde unutulmaz bir tecrübe olarak kalacak emin olun. İnanıyorum ki, "Seksenler" dizisi bunca yıldır istikrarla sürdürdüğü başarısını yeni bölümlerinde de yakalayacak ve bizleri gülümsetmeye devam edecektir. Hepinize keyifli seyirler dilerim."

    "Çok kıymetli ve vefalı "Seksenler" izleyicileri... Yaklaşık beş yıl boyunca canlandırdığım Ergun Plak karakteriyle, benim de severek ve büyük keyif alarak parçası olduğum Seksenler dizisinin yeni bölümlerinde maalesef rol almıyorum. Bu tatlı macera benim için üç yıl önce sona erdi. Severek kucakladığınız ve zaman içinde kıymetli bir kahramana dönüştürdüğünüz 'Ergun Plak' karakteri, benim de oyunculuk kariyerimde unutulmaz bir tecrübe olarak kalacak emin olun. İnanıyorum ki, "Seksenler" dizisi bunca yıldır istikrarla sürdürdüğü başarısını yeni bölümlerinde de yakalayacak ve bizleri gülümsetmeye devam edecektir. Hepinize keyifli seyirler dilerim."