İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Yasak Elma'ya Flaş Transfer!

Fox'un sevilen dizisi Yasak Elma'nın oyuncu kadrosuna bir yeni isim daha katıldı.

  1. Geçtiğimiz Pazartesi 48. bölümüyle yeni sezona merhaba diyen Yasak Elma, hız kesmeden kadrosuna ünlü isimleri katmaya devam ediyor.

    Geçtiğimiz Pazartesi 48. bölümüyle yeni sezona merhaba diyen Yasak Elma, hız kesmeden kadrosuna ünlü isimleri katmaya devam ediyor.

  2. Geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru Nesrin Cavadzade'yi kadrosuna katan, bu sezon ise Faslı model Iman Casablanca ve Tuvana Türkay ile anlaşan Fox TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma'ya bir isim daha dahil oldu.

    Geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru Nesrin Cavadzade'yi kadrosuna katan, bu sezon ise Faslı model Iman Casablanca ve Tuvana Türkay ile anlaşan Fox TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma'ya bir isim daha dahil oldu.

  3. Adını 'Prangalı Yarim' adlı sinema filminde duyuran genç oyuncu, Aylin Veziroğlu Selin karakteriyle Yasak Elma dizisine dahil oldu. Peki ilk dizi projesiyle karşımıza çıkmaya hazırlanan Aylin Veziroğlu kimdir?

    Adını 'Prangalı Yarim' adlı sinema filminde duyuran genç oyuncu, Aylin Veziroğlu Selin karakteriyle Yasak Elma dizisine dahil oldu. Peki ilk dizi projesiyle karşımıza çıkmaya hazırlanan Aylin Veziroğlu kimdir?