İşte Diriliş Osman'da Burak Özçivit'in Partneri!

İşte Malhun Hatun...

  1. Yakın zamanda Atv'de başlayacak olan Diriliş Osman dizisinde Malhun Hatun rolünü oynayacak isim belli oldu. Genç oyuncu Özge Törer, dizide rol alacak. Peki Özge Törer kimdir? Daha önce nerelerde oynamıştır? İşte Özge Törer hakkında tüm merak edilenler!

    Yakın zamanda Atv'de başlayacak olan Diriliş Osman dizisinde Malhun Hatun rolünü oynayacak isim belli oldu. Genç oyuncu Özge Törer, dizide rol alacak. Peki Özge Törer kimdir? Daha önce nerelerde oynamıştır? İşte Özge Törer hakkında tüm merak edilenler!

  2. Genç oyuncu Özge Törer, hayatıyla kısa sürede merak konusu oldu. Törer'in oynayacağı karakter; Osman Gazi'nin ilk eşi, Orhan Gazi'nin annesi ve Şeyh Edebali'nin kızıdır.

    Genç oyuncu Özge Törer, hayatıyla kısa sürede merak konusu oldu. Törer'in oynayacağı karakter; Osman Gazi'nin ilk eşi, Orhan Gazi'nin annesi ve Şeyh Edebali'nin kızıdır.

  3. Peki Özge Törer kimdir?

    Peki Özge Törer kimdir?

  4. Muğla Sıtkı Kocaman Üniversitesi Sahen Sanatları Bölümü 3. sınıf öğrencisidir.

    Muğla Sıtkı Kocaman Üniversitesi Sahen Sanatları Bölümü 3. sınıf öğrencisidir.

  5. Törer, bu zamana kadar hiçbir dizi ya da filmde rol almamıştır. Girdiği seçmeleri kazanarak, ilk projesi Diriliş Osman ile oyunculuğa merhaba demiştir.

    Törer, bu zamana kadar hiçbir dizi ya da filmde rol almamıştır. Girdiği seçmeleri kazanarak, ilk projesi Diriliş Osman ile oyunculuğa merhaba demiştir.

  6. Törer, Burak Özçivit'in partnerini canlandıracak.

    Törer, Burak Özçivit'in partnerini canlandıracak.