Star TV Sevilen Bir Dizinin Daha Fişini Çekti!

Hayranları isyan etti

  1. Erkenci Kuş ve Kardeş Çocukları dizilerinin final yapmasıyla yeni sezona kötü bir başlangıç yapan Star TV seyirciyi isyan ettiren bir final kararı daha aldı.

    Erkenci Kuş ve Kardeş Çocukları dizilerinin final yapmasıyla yeni sezona kötü bir başlangıç yapan Star TV seyirciyi isyan ettiren bir final kararı daha aldı.

  2. 13 Şubat'ta ilk bölümüyle ekranlara gelen Kuzgun ilk sezonda beklediği başarıyı elde edememişti. Reytinglerin kötü gitmesinin ardından diziye oyuncu transferleri yapılmıştı.

    13 Şubat'ta ilk bölümüyle ekranlara gelen Kuzgun ilk sezonda beklediği başarıyı elde edememişti. Reytinglerin kötü gitmesinin ardından diziye oyuncu transferleri yapılmıştı.

  3. 2. sezona Onur Saylak, Nilperi Şahinkaya ve Tülay Günal transferi ile başlayan Kuzgun, reytinglerde bir yükseliş gösteremedi.

    2. sezona Onur Saylak, Nilperi Şahinkaya ve Tülay Günal transferi ile başlayan Kuzgun, reytinglerde bir yükseliş gösteremedi.

  4. Hikayesi ve oyuncu kalitesi itibariyle başarılı olan dizi seyircide beklenen etkiyi yaramayınca Star TV yönetimi dizinin fişini çekti ve final yapma kararı aldı.

    Hikayesi ve oyuncu kalitesi itibariyle başarılı olan dizi seyircide beklenen etkiyi yaramayınca Star TV yönetimi dizinin fişini çekti ve final yapma kararı aldı.

  5. Burcu Biricik ve Barış Arduç'u bir araya getiren Kuzgun 21. bölümüyle ekranlara veda edecek.

    Burcu Biricik ve Barış Arduç'u bir araya getiren Kuzgun 21. bölümüyle ekranlara veda edecek.

  6. Seyirci isyanda: Sosyal medyada dizinin hayranları yeni sezon için bir şans daha tanınmasını istedi. Apar topar alınan final kararı hayranları adeta çıldırttı.

    Seyirci isyanda: Sosyal medyada dizinin hayranları yeni sezon için bir şans daha tanınmasını istedi. Apar topar alınan final kararı hayranları adeta çıldırttı.

  7. Reytingler dipte: Kuzgun dizisi 2 Ekim'de yayınlanan bölümünde reyting sıralamasında hiçbir kategoride ilk 10'a giremedi. Totalde 20, AB?de 13.ve ABC1?de 15. olabildi.

    Reytingler dipte: Kuzgun dizisi 2 Ekim'de yayınlanan bölümünde reyting sıralamasında hiçbir kategoride ilk 10'a giremedi. Totalde 20, AB?de 13.ve ABC1?de 15. olabildi.