İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Hercai Dizisinin Yıldızı Akın Akınözü'nün Annesi Bakın Kim Çıktı

Hercai dizisinde Miran Aslanbey karakterine hayat veren Akın Akınözü'nün annesi Özlem Akınözü, oğlundan daha ünlü çıktı.

  1. Hercai dizisinde Miran Aslanbey karakterine hayat veren Akın Akınözü'nün annesi Özlem Akınözü, oğlundan daha ünlü çıktı.

    Hercai dizisinde Miran Aslanbey karakterine hayat veren Akın Akınözü'nün annesi Özlem Akınözü, oğlundan daha ünlü çıktı.

  2. Hercai dizisinde Miran Aslanbey karakterine hayat veren, milyonların beğendiği Akın Akınözü'nün annesi de kendisi gibi oyuncu çıktı. Başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığıyla kısa sürede milyonlarca hayrana kavuşan Akın Akınözü'nün annesi Özlem Akınözü, oğlundan daha ünlüymüş.

    Hercai dizisinde Miran Aslanbey karakterine hayat veren, milyonların beğendiği Akın Akınözü'nün annesi de kendisi gibi oyuncu çıktı. Başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığıyla kısa sürede milyonlarca hayrana kavuşan Akın Akınözü'nün annesi Özlem Akınözü, oğlundan daha ünlüymüş.

  3. Kendisi gibi annesi de oyuncu olan Akın Akınözü'nün annesi Özlem Akınözü de şimdiye kadar birçok dizide ve filmde rol almış.

    Kendisi gibi annesi de oyuncu olan Akın Akınözü'nün annesi Özlem Akınözü de şimdiye kadar birçok dizide ve filmde rol almış.

  4. Özlem Akınözü'nün bugüne kadar oynadığı dizi ve filmler ise şöyle:  <br>     Sensiz Olmuyor (Sema), Sahte Prenses (Sabahat), Dicle (Revnak), Tek Türkiye (Zelal), Karagül, Zeytin Tepesi ve Payitaht Abdülhamit dizilerinde rol almıştır. Ayrıca 2018 yılında Deliha 2.

    Özlem Akınözü'nün bugüne kadar oynadığı dizi ve filmler ise şöyle:
    Sensiz Olmuyor (Sema), Sahte Prenses (Sabahat), Dicle (Revnak), Tek Türkiye (Zelal), Karagül, Zeytin Tepesi ve Payitaht Abdülhamit dizilerinde rol almıştır. Ayrıca 2018 yılında Deliha 2.

  5. Özlem Akınözü'nün babası 1988 yılında yaşamını yitiren usta isim Süreyya Arın. Kula'da Üç Gün, Safranbolu'da Zaman gibi filmlerin anlatıcısı olarak yer aldı.

    Özlem Akınözü'nün babası 1988 yılında yaşamını yitiren usta isim Süreyya Arın. Kula'da Üç Gün, Safranbolu'da Zaman gibi filmlerin anlatıcısı olarak yer aldı.

  6. TRT'nin ilk spikerlerinden, İpek Yolu ve birçok belgesele sesi ile hayat veren seslendirme sanatçısı. Aynı zamanda Türk belgeselciliğinin Babası olarak adlandırılan rahmetli Suha Arın'ın da yeğeni.

    TRT'nin ilk spikerlerinden, İpek Yolu ve birçok belgesele sesi ile hayat veren seslendirme sanatçısı. Aynı zamanda Türk belgeselciliğinin Babası olarak adlandırılan rahmetli Suha Arın'ın da yeğeni.

  7. Özlem Akınözü'de babası gibi 1984 yılından bu yana TRT, özel kanallar ve reklam filmlerinde seslendirme çalışmaları gerçekleştirdi.

    Özlem Akınözü'de babası gibi 1984 yılından bu yana TRT, özel kanallar ve reklam filmlerinde seslendirme çalışmaları gerçekleştirdi.

  8. 2003 senesinden beri Milli Eğitim Bakanlığı'nın İlköğretim ve Lise öğrencileri için hazırladığı eğitim CD'lerinin seslendirmesini yaptı.

    2003 senesinden beri Milli Eğitim Bakanlığı'nın İlköğretim ve Lise öğrencileri için hazırladığı eğitim CD'lerinin seslendirmesini yaptı.