Dünya Basınında Barış Pınarı Harekatı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Barış Pınarı Harekatı'nın başlamasını duyurmasının ardından dünya basını tarafından son dakika olarak duyuruldu.

  1. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Barış Pınarı Harekatı'nın başlamasını duyurmasının ardından dünya basını tarafından son dakika olarak duyuruldu.

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Barış Pınarı Harekatı'nın başlamasını duyurmasının ardından dünya basını tarafından son dakika olarak duyuruldu.

  2. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın operasyon açıklaması dünya basını tarafından son dakika olarak duyuruldu. Çok sayıda ülkeden Türkiye'nin operasyonu başlatmasının ardından açıklamalarda bulundu.

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın operasyon açıklaması dünya basını tarafından son dakika olarak duyuruldu. Çok sayıda ülkeden Türkiye'nin operasyonu başlatmasının ardından açıklamalarda bulundu.

  3. İngiliz haber ajansı Reuters: Türkiye'nin Suriye operasyonu hava operasyonuyla başladı.

    İngiliz haber ajansı Reuters: Türkiye'nin Suriye operasyonu hava operasyonuyla başladı.

  4. Rus haber sitesi Russian Today (RT): Erdoğan, Suriye'nin kuzeyine operasyonun başladığını duyurdu.

    Rus haber sitesi Russian Today (RT): Erdoğan, Suriye'nin kuzeyine operasyonun başladığını duyurdu.

  5. Katar merkezli Al Jazeera: Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan YPG'li savaşçılara karşı operasyonun başlatıldığını duyurdu.

    Katar merkezli Al Jazeera: Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan YPG'li savaşçılara karşı operasyonun başlatıldığını duyurdu.

  6. Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) merkezli Al Arabiya: Erdoğan, Suriye'nin kuzeyine operasyonun başladığını duyurdu.

    Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) merkezli Al Arabiya: Erdoğan, Suriye'nin kuzeyine operasyonun başladığını duyurdu.

  7. İngilizlerin önde gelen kuruluşlarından BBC: Erdoğan, Türk güçlerinin Suriye'nin kuzeyine girdiğini ve Kürtlerle potansiyel bir çatışmanın başladığını açıkladı. BBC ayrıca, İngiliz ve Amerikan diplomatlarına bölgeden uzak durması talimatının verildiğini açıkladı.

    İngilizlerin önde gelen kuruluşlarından BBC: Erdoğan, Türk güçlerinin Suriye'nin kuzeyine girdiğini ve Kürtlerle potansiyel bir çatışmanın başladığını açıkladı. BBC ayrıca, İngiliz ve Amerikan diplomatlarına bölgeden uzak durması talimatının verildiğini açıkladı.