İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Falcao Da Nusret'te...

Nusret'in müdavimi olan ünlüler

  1. Saltbae (Tuzlama) hareketiyle tüm dünya fenomen haline gelen Nusret Florin Andone ve Lemina'dan sonra Falcao'yu da ağırladı. İşte Nusret'in dünden bugüne müdavimi olan ünlü isimler...

    Saltbae (Tuzlama) hareketiyle tüm dünya fenomen haline gelen Nusret Florin Andone ve Lemina'dan sonra Falcao'yu da ağırladı. İşte Nusret'in dünden bugüne müdavimi olan ünlü isimler...

  2. Nusret ve Falcao

    Nusret ve Falcao

  3. Galatasaray'ın Rumen golcüsü Florin Andone,   Nusr-Et Steakhouse Etiler'den paylaşımda bulundu.

    Galatasaray'ın Rumen golcüsü Florin Andone, Nusr-Et Steakhouse Etiler'den paylaşımda bulundu.

  4. Nusret ve Mario Lemina

    Nusret ve Mario Lemina

  5. İngiltere Premier Lig devi Manchester United'ın yıldızları, ünlü Türk et ustası Nusret'in Dubai'de ki restorantında yemek yedi.    Keyifli dakikalar geçirildiği gözlenilen yemek sırasında Nusret, meşhur Saltbae hareketiyle, izleyenlerle adeta görsel şölen sundu.    Romelu Lukaku, Nusret'in şovunu sosyal medya hesabından paylaşırken, Martial ve Andreas Pereira'da onlara eşlik etti.

    İngiltere Premier Lig devi Manchester United'ın yıldızları, ünlü Türk et ustası Nusret'in Dubai'de ki restorantında yemek yedi. Keyifli dakikalar geçirildiği gözlenilen yemek sırasında Nusret, meşhur Saltbae hareketiyle, izleyenlerle adeta görsel şölen sundu. Romelu Lukaku, Nusret'in şovunu sosyal medya hesabından paylaşırken, Martial ve Andreas Pereira'da onlara eşlik etti.

  6. Bir dönem Galatasaray forması giyen Fildişi Sahilli Didier Drogba, Nusret Gökçe ile buluştu. Drogba, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafın altına İstanbul'dan Dubai'ye değişen hiçbir şey yok (From Istanbul to Dubai, nothing changes) notuyla paylaştı.

    Bir dönem Galatasaray forması giyen Fildişi Sahilli Didier Drogba, Nusret Gökçe ile buluştu. Drogba, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafın altına İstanbul'dan Dubai'ye değişen hiçbir şey yok (From Istanbul to Dubai, nothing changes) notuyla paylaştı.

  7. Şu sıralar futbol kariyerine Trabzonspor'da devam eden Jose Sosa da Nusret'e giden ünlüler kervanına katıldı.    Nusret Gökçe, 33 yaşındaki futbolcuya özel olarak servis yaptı. Sosa fenomen haline gelen Gökçe ile çekildikleri kareyi sosyal medya hesabından da yayınlamayı ihmal etmedi.

    Şu sıralar futbol kariyerine Trabzonspor'da devam eden Jose Sosa da Nusret'e giden ünlüler kervanına katıldı. Nusret Gökçe, 33 yaşındaki futbolcuya özel olarak servis yaptı. Sosa fenomen haline gelen Gökçe ile çekildikleri kareyi sosyal medya hesabından da yayınlamayı ihmal etmedi.