Çukur Dizisi Hayranlarına Büyük Sürpriz!

Çukur dizisinin senaristi Gökhan Horzum, yaşadıklarını bir kitap olarak hazırladı. Kitap , okuyucularla buluştu.

  1. Çukur dizisinin senaristi Gökhan Horzum, yaşadıklarını bir kitap olarak hazırladı. Kitap , okuyucularla buluştu.    Çukur dizisinin nasıl ortaya çıktığını ve senaryoyu yazarken yaşadıklarını kitapta anlatan Gökhan Horzum, uzun zamandır hayatını yazarak kazandığını belirtiyor.    ?Hayatımı kazanırken yazdıklarımla yazmak istediklerim arasında bir uçurum var. Gerçekten yazmak istediklerim televizyonda gösterilemez, gösterilse de kimsenin ilgisini çekmez diye düşünüyorum? diye belirten Gökhan Horzum, yazarken eğlendiğini, heyecanlandığını ve üzüldüğünü ifade ediyor.

    Çukur dizisinin senaristi Gökhan Horzum, yaşadıklarını bir kitap olarak hazırladı. Kitap , okuyucularla buluştu. Çukur dizisinin nasıl ortaya çıktığını ve senaryoyu yazarken yaşadıklarını kitapta anlatan Gökhan Horzum, uzun zamandır hayatını yazarak kazandığını belirtiyor. ?Hayatımı kazanırken yazdıklarımla yazmak istediklerim arasında bir uçurum var. Gerçekten yazmak istediklerim televizyonda gösterilemez, gösterilse de kimsenin ilgisini çekmez diye düşünüyorum? diye belirten Gökhan Horzum, yazarken eğlendiğini, heyecanlandığını ve üzüldüğünü ifade ediyor.

  2. Horzum?un kitabını imzaladığı isimlerden birisi de Celasun karakterine hayat veren Kubilay Aka oldu.    Aka, instagram hesabından kitabı paylaştı ve Gökhan Horzum?un ?Ayrı seviyorum seni çocuk, sevgilerle? mesajını da gösterdi.

    Horzum?un kitabını imzaladığı isimlerden birisi de Celasun karakterine hayat veren Kubilay Aka oldu. Aka, instagram hesabından kitabı paylaştı ve Gökhan Horzum?un ?Ayrı seviyorum seni çocuk, sevgilerle? mesajını da gösterdi.