İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

RTÜK Bu Sefer Çukur Dizisine Acımadı

Reyting rekortmeni Çukur dizisine ceza!

  1. Show TV'de Pazartesi günleri yayınlanan Çukur dizisi, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından oy birliğiyle para cezasına çarptırıldı.

    Show TV'de Pazartesi günleri yayınlanan Çukur dizisi, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından oy birliğiyle para cezasına çarptırıldı.

  2. Kadrosuna kattığı yeni isimlerle 3. sezonunda da en çok izlenen diziler arasında yerini almayı başaran Çukur dizisine kötü haber geldi. Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Ercan Kesal ve Necip Memilli'nin bulunduğu diziye, RTÜK'ten ceza geldi.

    Kadrosuna kattığı yeni isimlerle 3. sezonunda da en çok izlenen diziler arasında yerini almayı başaran Çukur dizisine kötü haber geldi. Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Ercan Kesal ve Necip Memilli'nin bulunduğu diziye, RTÜK'ten ceza geldi.

  3. RTÜK'ten yapılan yazılı açıklamada, Show TV'de yayınlanan Çukur dizisi için yeni sezonun ilk üç bölümünde erken saatlerde yoğun olarak darp, cinayet ve ateşli silahların gösterildiği belirtildi.

    RTÜK'ten yapılan yazılı açıklamada, Show TV'de yayınlanan Çukur dizisi için yeni sezonun ilk üç bölümünde erken saatlerde yoğun olarak darp, cinayet ve ateşli silahların gösterildiği belirtildi.

  4. Yoğun şikayet geldi: Üçüncü sezonu yayınlanan Çukur'u, vatandaşların sezon başından itibaren yoğun olarak RTÜK'e şikayet ettiği de söylendi.

    Yoğun şikayet geldi: Üçüncü sezonu yayınlanan Çukur'u, vatandaşların sezon başından itibaren yoğun olarak RTÜK'e şikayet ettiği de söylendi.

  5. Böylelikle televizyon dizilerinin başta çocuk ve gençler olmak üzere toplumu derinden etkilediğinden yola çıkan Üst Kurul, dizi hakkında düzenlenen raporu gündemine aldı.

    Böylelikle televizyon dizilerinin başta çocuk ve gençler olmak üzere toplumu derinden etkilediğinden yola çıkan Üst Kurul, dizi hakkında düzenlenen raporu gündemine aldı.

  6. Hükmü ihlal etti: Üst Kurul toplantısında Çukur'un, 6112 sayılı Radyo ve Televizyonların Kuruluş ve Yayın Hizmetleri Hakkında Kanun'un ilgili maddesinde yer alan "yayın hizmetleri, şiddeti özendirici ve kanıksatıcı olamaz" hükmünü ihlal ettiğine karar verildi.

    Hükmü ihlal etti: Üst Kurul toplantısında Çukur'un, 6112 sayılı Radyo ve Televizyonların Kuruluş ve Yayın Hizmetleri Hakkında Kanun'un ilgili maddesinde yer alan "yayın hizmetleri, şiddeti özendirici ve kanıksatıcı olamaz" hükmünü ihlal ettiğine karar verildi.

  7. Para cezası verildi: Diziye "idari para cezası müeyyidesi" uygulanması oy birliğiyle kararlaştırıldı.  Öte yandan Üst Kurul, yayınlarında sağlık beyanıyla sahte bitkisel ürün satan televizyonlara da ceza verdi.

    Para cezası verildi: Diziye "idari para cezası müeyyidesi" uygulanması oy birliğiyle kararlaştırıldı. Öte yandan Üst Kurul, yayınlarında sağlık beyanıyla sahte bitkisel ürün satan televizyonlara da ceza verdi.