Masterchef'te İlk Kez 6 Yarışmacı Elemeye Çıktı

Masterchef kim gitti

  1. Masterchef Türkiye yarışmasında bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı 6 isim arasından çıktı. Murat, Rıfat, Ekin, Suna, Eda ve Alican elemeye çıkan isimlerdi. Peki Master Şef'ten kim gitti?

    Masterchef Türkiye yarışmasında bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı 6 isim arasından çıktı. Murat, Rıfat, Ekin, Suna, Eda ve Alican elemeye çıkan isimlerdi. Peki Master Şef'ten kim gitti?

  2. TV8 ekranlarındaki MasterChef Türkiye yarışmasında kim elendi sorusunun yanıtı bu akşam ortaya çıktı. 6 yarışmacının elemeye kalması sebebiyle final bu geceye ertelenmişti. Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Şef'in jüri üyesi olduğu Master Şef Türkiye'de yine bomba bir eleme oyunu oynandı. Şefler elemede çok zorlandı ama Masterchef'ten kimin gideceğine karar verdi. İşte Masterchef'e vedada yaşananlar:

    TV8 ekranlarındaki MasterChef Türkiye yarışmasında kim elendi sorusunun yanıtı bu akşam ortaya çıktı. 6 yarışmacının elemeye kalması sebebiyle final bu geceye ertelenmişti. Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Şef'in jüri üyesi olduğu Master Şef Türkiye'de yine bomba bir eleme oyunu oynandı. Şefler elemede çok zorlandı ama Masterchef'ten kimin gideceğine karar verdi. İşte Masterchef'e vedada yaşananlar:

  3. Masterchef yarışmasında bu hafta ilk oyunu mavi takım kaybetmişti. Dokunulmazlık oyununu Cemre kazanınca elemeye takım kaptanı Rıfat'ı gönderdi. Takım oylamasında ise sürpriz olmadı ve Eda potaya gönderilen isim oldu. İkinci oyunu kaybeden takımdan ise dokunulmazlığı kazanan Batuhan Suna'nın ismini verdi. Takımı ise Murat'ı eleme potasına attı.

    Masterchef yarışmasında bu hafta ilk oyunu mavi takım kaybetmişti. Dokunulmazlık oyununu Cemre kazanınca elemeye takım kaptanı Rıfat'ı gönderdi. Takım oylamasında ise sürpriz olmadı ve Eda potaya gönderilen isim oldu. İkinci oyunu kaybeden takımdan ise dokunulmazlığı kazanan Batuhan Suna'nın ismini verdi. Takımı ise Murat'ı eleme potasına attı.

  4. Masterchef'te bir ilk: Elemeye 6 kişi çıktı<br>  MasterChef yarışmasında bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı elemeye kalan Ekin, Alican, Suna, Murat, Rıfat ve Eda'nın yarışıyla ortaya çıktı. Bu hafta 4 yerine 6 kişi elemede yarıştı. Bunun sebebi kaptanlık oyununda yemeğini yetiştiremeyenler içinden 2 kişinin Ekin ve Alican'ın da elemeye gönderilmesi oldu. Elemede Master Şef'ten gidecek ismi analı kızlı yemeği belirledi. Mehmet Yalçınkaya eleme adaylarının hepsine eve gidiş bileti dağıttı.

    Masterchef'te bir ilk: Elemeye 6 kişi çıktı
    MasterChef yarışmasında bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı elemeye kalan Ekin, Alican, Suna, Murat, Rıfat ve Eda'nın yarışıyla ortaya çıktı. Bu hafta 4 yerine 6 kişi elemede yarıştı. Bunun sebebi kaptanlık oyununda yemeğini yetiştiremeyenler içinden 2 kişinin Ekin ve Alican'ın da elemeye gönderilmesi oldu. Elemede Master Şef'ten gidecek ismi analı kızlı yemeği belirledi. Mehmet Yalçınkaya eleme adaylarının hepsine eve gidiş bileti dağıttı.

  5. Potadan kimler kurtuldu?<br>  Analı kızlı yemeğinin yapıldığı elemede potadan ilk kurtulan isim Alican oldu. Elenmekten kurtulan ikinci isim ise Suna olarak açıklandı. Hasta haliyle yarışan Suna, elenmekten kurtulunca duygulandı. Gecenin en iyi üçüncü yemeğini yapıp Masterchef'te kalmayı garantileyen isim Eda oldu. Potadan 4. olarak Ekin kurtulmayı başardı.

    Potadan kimler kurtuldu?
    Analı kızlı yemeğinin yapıldığı elemede potadan ilk kurtulan isim Alican oldu. Elenmekten kurtulan ikinci isim ise Suna olarak açıklandı. Hasta haliyle yarışan Suna, elenmekten kurtulunca duygulandı. Gecenin en iyi üçüncü yemeğini yapıp Masterchef'te kalmayı garantileyen isim Eda oldu. Potadan 4. olarak Ekin kurtulmayı başardı.

  6. Masterchef'ten kim elendi?<br>  Alican, Suna, Eda ve Ekin'in potadan çıkmasının ardından son ikiye Rıfat ile Murat kaldı. Bugüne kadar elemeye hiç bu kadar yaklaşmayan Rıfat tablo karşısında şok yaşadı. Masterchef'ten bu hafta elenen isim Murat Tokmak oldu. Şefler analı kızlı yemeğinin iç dolgusunun iyi olmadığını söyledi. Somer Şef, Rıfat'a ise 'Tam tabirle yırttın arkadaşım. Bu kadar zayıf bir yemekle yırtmak seni nereye götürür' diyerek uyarı yaptı.

    Masterchef'ten kim elendi?
    Alican, Suna, Eda ve Ekin'in potadan çıkmasının ardından son ikiye Rıfat ile Murat kaldı. Bugüne kadar elemeye hiç bu kadar yaklaşmayan Rıfat tablo karşısında şok yaşadı. Masterchef'ten bu hafta elenen isim Murat Tokmak oldu. Şefler analı kızlı yemeğinin iç dolgusunun iyi olmadığını söyledi. Somer Şef, Rıfat'a ise 'Tam tabirle yırttın arkadaşım. Bu kadar zayıf bir yemekle yırtmak seni nereye götürür' diyerek uyarı yaptı.

  7. Murat ağlaya ağlaya gitti<br>  Murat Tokmak Masterchef yarışmasına veda vakti geldiğinde bir anda gözyaşlarına boğuldu. 'Buraya çok alıştım' diyen Murat, 'Herkes ailem gibi oldu" derken hıçkırıklarla ağladı.

    Murat ağlaya ağlaya gitti
    Murat Tokmak Masterchef yarışmasına veda vakti geldiğinde bir anda gözyaşlarına boğuldu. 'Buraya çok alıştım' diyen Murat, 'Herkes ailem gibi oldu" derken hıçkırıklarla ağladı.

  8. Murat'ın ağlaması şefleri hayli duygulandırdı. Stüdyodan çıkarkan arkasına Murat "Ayrıldığım için çok üzgünüm. Sanki bir rüyaydı, uykudan uyandım. Kimseyi kırmamaya çalıştım. Bazen kızdım, bazen bağırdım ama kesinlikle kimseye art niyet beslemedim. Çok özleyeceğim arkadaşlarımı. Hayatım Trabzon'da geçiyor. Arkadaşlarımı özleyince göremeyeceğim' dedi.

    Murat'ın ağlaması şefleri hayli duygulandırdı. Stüdyodan çıkarkan arkasına Murat "Ayrıldığım için çok üzgünüm. Sanki bir rüyaydı, uykudan uyandım. Kimseyi kırmamaya çalıştım. Bazen kızdım, bazen bağırdım ama kesinlikle kimseye art niyet beslemedim. Çok özleyeceğim arkadaşlarımı. Hayatım Trabzon'da geçiyor. Arkadaşlarımı özleyince göremeyeceğim' dedi.

  9. Murat'ın takım arkadaşlarına vedasında en çok merak edilen Mustafa ile vedalaşması oldu. Mustafa açık açık ilk olarak Murat'ı elemeye göndereceğini söylemişti. Murat buna rağmen veda etmeye gittiğinde ona da sarıldı.

    Murat'ın takım arkadaşlarına vedasında en çok merak edilen Mustafa ile vedalaşması oldu. Mustafa açık açık ilk olarak Murat'ı elemeye göndereceğini söylemişti. Murat buna rağmen veda etmeye gittiğinde ona da sarıldı.

  10. Şeflerle tek tek kucaklaşan Murat Tokmak, ağlayarak stüdyodan çıktı. Murat, "İşte gidiyorum hiçbir şey demeden, arkamı dönmeden, şikayet etmeden, hiçbir şey olmadan' şarkısını söyleyerek gitti.

    Şeflerle tek tek kucaklaşan Murat Tokmak, ağlayarak stüdyodan çıktı. Murat, "İşte gidiyorum hiçbir şey demeden, arkamı dönmeden, şikayet etmeden, hiçbir şey olmadan' şarkısını söyleyerek gitti.