İlk Soruyla Elendi İzleyiciler İsyan Etti!

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster'de ilk soruda elenen yarışmacı futbol sorusuna verdiği cevapla herkesi şaşırttı.

  1. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster'de ilk soruda elenen yarışmacı futbol sorusuna verdiği cevapla herkesi şaşırttı.

    Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster'de ilk soruda elenen yarışmacı futbol sorusuna verdiği cevapla herkesi şaşırttı.

  2. ATV ekranlarının sevilen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster'in dün akşam yayınlanan bölümünde izleyiciyi isyan ettiren bir yarışmacı yer aldı. Murat Yıldırım'ın ardından Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla devam eden yarışmadaki futbol sorusuna verilen cevap 'yok artık' dedirtti.

    ATV ekranlarının sevilen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster'in dün akşam yayınlanan bölümünde izleyiciyi isyan ettiren bir yarışmacı yer aldı. Murat Yıldırım'ın ardından Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla devam eden yarışmadaki futbol sorusuna verilen cevap 'yok artık' dedirtti.

  3. Yarışmacılardan Okan Tokmak, daha birinci soruda elenirken verdiği cevapla sosyal medyada gündem oldu.

    Yarışmacılardan Okan Tokmak, daha birinci soruda elenirken verdiği cevapla sosyal medyada gündem oldu.

  4. Yarışmacının elenmesine neden olan soru, "Futbolu ve futbol izleyicisi olmayı eleştiren ve "22 adam bir topun" şeklinde başlayan klişe sözün devamında hangisi söylenir?" oldu.

    Yarışmacının elenmesine neden olan soru, "Futbolu ve futbol izleyicisi olmayı eleştiren ve "22 adam bir topun" şeklinde başlayan klişe sözün devamında hangisi söylenir?" oldu.

  5. Yarışmacı Okan Tokmak, kendinden çok emin bir şekilde soruya "Havasını söndürüyor"cevabını verince izleyici şok oldu.

    Yarışmacı Okan Tokmak, kendinden çok emin bir şekilde soruya "Havasını söndürüyor"cevabını verince izleyici şok oldu.

  6. Sorunun doğru cevabı "Peşinden koşuyor" olacakken Tokmak'ın bu soruya yanlış cevap vermesiyle izleyici isyan etti.

    Sorunun doğru cevabı "Peşinden koşuyor" olacakken Tokmak'ın bu soruya yanlış cevap vermesiyle izleyici isyan etti.

  7. Ses sanatçılığı yapan Okan Tokmak, ilk soruda elenmesi ve verdiği cevap ile sosyal medyanın diline düştü.

    Ses sanatçılığı yapan Okan Tokmak, ilk soruda elenmesi ve verdiği cevap ile sosyal medyanın diline düştü.

  8. İzleyiciler isyan etti Kim Milyoner Olmak İster'de ilk soruyla elendi    Çok sayıda Twitter kullanıcısı Okan Tokmak'a "Doğru cevabı nasıl bilemedin" tepkisi gösterdi.    İşte o isyan paylaşımları...

    İzleyiciler isyan etti Kim Milyoner Olmak İster'de ilk soruyla elendi Çok sayıda Twitter kullanıcısı Okan Tokmak'a "Doğru cevabı nasıl bilemedin" tepkisi gösterdi. İşte o isyan paylaşımları...