İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Fox TV Sevilen Dizinin Fişini Çekti

3 bölüm sonra erken final kararı şoke etti

  1. FOX TV, önce yayın gününü değiştirdiği dizisi için 3 bölüm sonra erken final kararı aldı. Dizinin izleyenleri ise bu karara isyan etti.

    FOX TV, önce yayın gününü değiştirdiği dizisi için 3 bölüm sonra erken final kararı aldı. Dizinin izleyenleri ise bu karara isyan etti.

  2. Başrollerinde Aybüke Pusat ve Furkan Andıç'ın rol aldığı Her Yerde Sen dizisinin sevenlerini yıkan haber geldi. Yeni gününde de reyting yarışında çakılan dizinin 3 bölüm sonra final yapması kesinleştirildi.

    Başrollerinde Aybüke Pusat ve Furkan Andıç'ın rol aldığı Her Yerde Sen dizisinin sevenlerini yıkan haber geldi. Yeni gününde de reyting yarışında çakılan dizinin 3 bölüm sonra final yapması kesinleştirildi.

  3. 9 Kasım Cumartesi akşamı 21. bölümü yayınlanacak olan Her Yerde Sen dizisi, 23. bölümde, yani iki hafta sonra ekranlara veda edecek. Birsen Altuntaş'ın haberine göre ise dizinin yapımcısının tüm ekibe mesaj atarak alınan kararı bildirdiği öğrenildi.

    9 Kasım Cumartesi akşamı 21. bölümü yayınlanacak olan Her Yerde Sen dizisi, 23. bölümde, yani iki hafta sonra ekranlara veda edecek. Birsen Altuntaş'ın haberine göre ise dizinin yapımcısının tüm ekibe mesaj atarak alınan kararı bildirdiği öğrenildi.

  4. Sevenleri isyan etti: Dizinin sevenleri, sosyal medya hesabından alınan erken final kararına isyan etti. Kimileri de bu dizinin en azından sezon sonuna kadar devam etmesi gerektiğini söyledi.

    Sevenleri isyan etti: Dizinin sevenleri, sosyal medya hesabından alınan erken final kararına isyan etti. Kimileri de bu dizinin en azından sezon sonuna kadar devam etmesi gerektiğini söyledi.

  5. Yayın günü değişmişti: Dizinin reytingleri, yayınlanan ilk bölümlerine kıyasla düşünce ortak bir karar alınarak yayın günü Cumartesi'ne taşınmıştı. Yeni gününde de rakiplerine yenik düşen dizinin final yapması da bu şekilde kaçınılmaz oldu.

    Yayın günü değişmişti: Dizinin reytingleri, yayınlanan ilk bölümlerine kıyasla düşünce ortak bir karar alınarak yayın günü Cumartesi'ne taşınmıştı. Yeni gününde de rakiplerine yenik düşen dizinin final yapması da bu şekilde kaçınılmaz oldu.

  6. Önceki gün ödül almıştı: Dizi önceki akşam düzenlenen Magazin Gazetecileri Derneği Altın Objektif Ödül Töreni'nde de "En İyi Romantik Komedi Dizi Ödülü"nün de sahibi olmuştu.

    Önceki gün ödül almıştı: Dizi önceki akşam düzenlenen Magazin Gazetecileri Derneği Altın Objektif Ödül Töreni'nde de "En İyi Romantik Komedi Dizi Ödülü"nün de sahibi olmuştu.