İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Whatsapp Merakla Beklenen Gizlilik Ayarını Kullanıma Sundu

Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde bulunan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp bir süredir pek çok kullanıcı tarafından talep edilen yeni güvenlik ayarını kullanıma sundu.

  1. Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde bulunan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp bir süredir pek çok kullanıcı tarafından talep edilen yeni güvenlik ayarını kullanıma sundu.

    Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde bulunan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp bir süredir pek çok kullanıcı tarafından talep edilen yeni güvenlik ayarını kullanıma sundu.

  2. 1.5 milyar aktif kullanıcısı bulunan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp sonunda pek çok kullanıcısının talep ettiği özelliği platforma entegre etti.

    1.5 milyar aktif kullanıcısı bulunan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp sonunda pek çok kullanıcısının talep ettiği özelliği platforma entegre etti.

  3. İngiliz Independent gazetesinde yer alan habere göre, mesajlaşma uygulaması, hangi kişilerin sizi WhatsApp gruplarına ekleyebileceğini belirlemenizi sağlayan yeni ayar seçeneğini kullanıma sundu.

    İngiliz Independent gazetesinde yer alan habere göre, mesajlaşma uygulaması, hangi kişilerin sizi WhatsApp gruplarına ekleyebileceğini belirlemenizi sağlayan yeni ayar seçeneğini kullanıma sundu.

  4. Söz konusu özelliği kullanmak için izlemeniz gereken adımlar ise şöyle...

    Söz konusu özelliği kullanmak için izlemeniz gereken adımlar ise şöyle...

  5. İlk önce WhatsApp'ı açın ve sırasıyla Ayarlar> Hesap> Gizlilik bölümüne gidin. Burada 'gruplar' sekmesine girdiğinizde istediğiniz ayarlamaları yapabileceksiniz.

    İlk önce WhatsApp'ı açın ve sırasıyla Ayarlar> Hesap> Gizlilik bölümüne gidin. Burada 'gruplar' sekmesine girdiğinizde istediğiniz ayarlamaları yapabileceksiniz.

  6. Geçtiğimiz dönemde Hindistan’da test edilen yenilik, 'Hiç Kimse', 'Kişilerim' ve 'Herkes' olmak üzere kimlerin sizi gruplara ekleyebileceğini seçmenize izin veriyordu.

    Geçtiğimiz dönemde Hindistan’da test edilen yenilik, 'Hiç Kimse', 'Kişilerim' ve 'Herkes' olmak üzere kimlerin sizi gruplara ekleyebileceğini seçmenize izin veriyordu.

  7. kullanıma sunulan versiyonda ise kullanıcılar 'Herkes', 'Kişilerim' 'Şunlar hariç kişilerim' seçeneklerini seçebiliyor.

    kullanıma sunulan versiyonda ise kullanıcılar 'Herkes', 'Kişilerim' 'Şunlar hariç kişilerim' seçeneklerini seçebiliyor.