Masterchef'te Diskalifiye Şoku!

Masterchef'te Cemre kriz çıkardı

  1. Masterchef Türkiye'nin sevilen yarışmacılarından Cemre Uyanık'ın programdan diskalifiye edildiği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

    Masterchef Türkiye'nin sevilen yarışmacılarından Cemre Uyanık'ın programdan diskalifiye edildiği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

  2. Masterchef'in favori yarışmacılarından Cemre Uyanık, sevenlerini endişelendiren bir haberle gündeme geldi. Instagram hesabından programın orijinal hesabıyla karşılıklı olarak takipleşmeyi bırakan Cemre'nin yarışmadan ayrıldığı söylendi.

    Masterchef'in favori yarışmacılarından Cemre Uyanık, sevenlerini endişelendiren bir haberle gündeme geldi. Instagram hesabından programın orijinal hesabıyla karşılıklı olarak takipleşmeyi bırakan Cemre'nin yarışmadan ayrıldığı söylendi.

  3. Sosyal medya hesabından programı takipten çıkan Cemre, yarışmayla ilgili bütün fotoğraflarını da sildi. Cemre'nin, biyografisinde yazan Masterchef yazısını da kaldırması sevilen ismin diskalifiye olduğu söylentilerini artırdı.

    Sosyal medya hesabından programı takipten çıkan Cemre, yarışmayla ilgili bütün fotoğraflarını da sildi. Cemre'nin, biyografisinde yazan Masterchef yazısını da kaldırması sevilen ismin diskalifiye olduğu söylentilerini artırdı.

  4. Amerika'ya gitti: Yarışmayla ilgili tüm gönderilerini silmesinin ardından Amerika'da olduğuna dair paylaşımlar yapan Cemre Uyanık'ın takipçilerinin kafasında soru işaretleri oluşmaya başlarken, 27 yaşındaki isim sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

    Amerika'ya gitti: Yarışmayla ilgili tüm gönderilerini silmesinin ardından Amerika'da olduğuna dair paylaşımlar yapan Cemre Uyanık'ın takipçilerinin kafasında soru işaretleri oluşmaya başlarken, 27 yaşındaki isim sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

  5. Elenme yok dedi, paylaşımı kaldırdı<br>  Paylaşımında "Elenme falan yok gençler sakin. Masterchef?ten ibaret değilim. Bundan sonra da bazı şeyler dışında ilgili paylaşım yapmayacağım. Bu ara biraz işime yoğunlaşmam gerekiyor." diyen Cemre, bu paylaşımı kısa bir süre içerisinde kaldırdı.

    Elenme yok dedi, paylaşımı kaldırdı
    Paylaşımında "Elenme falan yok gençler sakin. Masterchef?ten ibaret değilim. Bundan sonra da bazı şeyler dışında ilgili paylaşım yapmayacağım. Bu ara biraz işime yoğunlaşmam gerekiyor." diyen Cemre, bu paylaşımı kısa bir süre içerisinde kaldırdı.

  6. Çekimlerinin iki hafta önceden yapıldığı programda, Cemre'nin önümüzdeki bölümlerde olup olmayacağı ise merak konusu oldu.<br>        Yarışma ekibiyle anlaşamadı: Cemre'nin takipçilerinden bir kısmı ise sevilen ismin kanal ve yarışma ekibiyle anlaşamadığı yönünde yorumlar yaptı.

    Çekimlerinin iki hafta önceden yapıldığı programda, Cemre'nin önümüzdeki bölümlerde olup olmayacağı ise merak konusu oldu.
    Yarışma ekibiyle anlaşamadı: Cemre'nin takipçilerinden bir kısmı ise sevilen ismin kanal ve yarışma ekibiyle anlaşamadığı yönünde yorumlar yaptı.

  7. Kendini eleyecek: Bir diğer söylenti ise, programa birkaç hafta daha devam edecek olan Cemre'nin yarışmadan kendini bilerek eleyeceği yönünde oldu.  <br>    Takım kaptanı olmuştu: Son kaptanlık oyunu mücadelesinde yarışmacılardan Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin sevilen lezzeti çiğköfte yapmaları istenmişti. Kıyasıya rekabetin yaşandığı yarışmada en iyi çiğ köfteyi yaparak mavi takımın kaptanı Cemre olmuştu.

    Kendini eleyecek: Bir diğer söylenti ise, programa birkaç hafta daha devam edecek olan Cemre'nin yarışmadan kendini bilerek eleyeceği yönünde oldu.
    Takım kaptanı olmuştu: Son kaptanlık oyunu mücadelesinde yarışmacılardan Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin sevilen lezzeti çiğköfte yapmaları istenmişti. Kıyasıya rekabetin yaşandığı yarışmada en iyi çiğ köfteyi yaparak mavi takımın kaptanı Cemre olmuştu.