İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Kuruluş Osman'da Fragmandaki Hata Kriz Çıkardı

Tanıtımları haftalar önce dönmeye başlayan Kuruluş Osman dizisi için ATV ekranlarında geri sayım başladı. İlk bölümü ile 20 Kasım Çarşamba günü ekrana gelecek dizinin fragmanındaki bir sahne sosyal medyanın gündemi oldu.

  1. Tanıtımları haftalar önce dönmeye başlayan Kuruluş Osman dizisi için ATV ekranlarında geri sayım başladı. İlk bölümü ile 20 Kasım Çarşamba günü ekrana gelecek dizinin fragmanındaki bir sahne sosyal medyanın gündemi oldu.

    Tanıtımları haftalar önce dönmeye başlayan Kuruluş Osman dizisi için ATV ekranlarında geri sayım başladı. İlk bölümü ile 20 Kasım Çarşamba günü ekrana gelecek dizinin fragmanındaki bir sahne sosyal medyanın gündemi oldu.

  2. TRT 1 ekranlarında ses getiren dizi Diriliş Ertuğrul'un devamı ve Osmanlı Devleti'nin kuruluşunu anlatan dizi Kuruluş Osman ekran macerasına başlamak için gün sayıyor. ATV'de yayınlanacak dizinin  nefes kesen fragmanları ise daha haftalar öncesinden dönmeye başladı.

    TRT 1 ekranlarında ses getiren dizi Diriliş Ertuğrul'un devamı ve Osmanlı Devleti'nin kuruluşunu anlatan dizi Kuruluş Osman ekran macerasına başlamak için gün sayıyor. ATV'de yayınlanacak dizinin nefes kesen fragmanları ise daha haftalar öncesinden dönmeye başladı.

  3. Ertuğrul Gazi'nin oğlu Osman'ı canlandıracak olan Burak Özcivit'in başrolde olduğu dizi sosyal medyanında da gündemine oturdu.

    Ertuğrul Gazi'nin oğlu Osman'ı canlandıracak olan Burak Özcivit'in başrolde olduğu dizi sosyal medyanında da gündemine oturdu.

  4. Mantık hatası mı: Fragmanları büyük ses getiren dizinin bir sahnesi ise seyircinin kafasını fena karıştırdı. Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alan ve Bamsı Beyrek karakterine hayat veren başarılı oyuncu Nurettin Sönmez'in eski haliyle dizide olması acaba mantık hatası mı sorunu akıllara getirdi.

    Mantık hatası mı: Fragmanları büyük ses getiren dizinin bir sahnesi ise seyircinin kafasını fena karıştırdı. Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alan ve Bamsı Beyrek karakterine hayat veren başarılı oyuncu Nurettin Sönmez'in eski haliyle dizide olması acaba mantık hatası mı sorunu akıllara getirdi.

  5. Bamsı Beyrek muamması: Osman karakterine hayat veren Özçivit'in "Ben ve benim evlatlarım, babamın kutlu sancağını yere düşürmeyeceğiz" sözlerinin damga vurduğu fragmanda Bamsı'nın görünmesi sosyal medyada çok tartışıldı.

    Bamsı Beyrek muamması: Osman karakterine hayat veren Özçivit'in "Ben ve benim evlatlarım, babamın kutlu sancağını yere düşürmeyeceğiz" sözlerinin damga vurduğu fragmanda Bamsı'nın görünmesi sosyal medyada çok tartışıldı.

  6. Tüm karakterler değişiti: Çünkü ilk bölümü ile ekrana gelecek dizi daha ileri bir zamanı, Osmanlı'nın kuruluşunu anlatıyor. Zamanın ileri sarılmasından dolayı tüm karakterler değişiyor.

    Tüm karakterler değişiti: Çünkü ilk bölümü ile ekrana gelecek dizi daha ileri bir zamanı, Osmanlı'nın kuruluşunu anlatıyor. Zamanın ileri sarılmasından dolayı tüm karakterler değişiyor.

  7. Yoksa Bamsı'nın oğlu mu:  Ancak dizinin müdavimleri böylesine bir hatanın yapılamayacağını, Kuruluş Osman'ın son fragmanında görülen Bamsı karakterinin Diriliş Ertuğrul'daki Bamsı Beyrek karakterinin oğlu olabileceğini savunuyor.

    Yoksa Bamsı'nın oğlu mu: Ancak dizinin müdavimleri böylesine bir hatanın yapılamayacağını, Kuruluş Osman'ın son fragmanında görülen Bamsı karakterinin Diriliş Ertuğrul'daki Bamsı Beyrek karakterinin oğlu olabileceğini savunuyor.