Masterchef'te Mustafa Aydın Jüriye Öyle Bir Terbiyesizlik Yaptı Ki...

Masterchef kim elendi belli oldu!

  1. TV8 yemek yarışması Masterchef'ten elenen Mustafa Aydın jüriye bugüne kadar görülmemiş bir terbiyesizlik yapıp gitti.

    TV8 yemek yarışması Masterchef'ten elenen Mustafa Aydın jüriye bugüne kadar görülmemiş bir terbiyesizlik yapıp gitti.

  2. TV8 ekranlarındaki Masterchef Türkiye yarışmasında kim elendi sorusunun yanıtı için büyük eleme yapıldı. Eleme potasında yarışmanın en iddialı ve en çok konuşulan isimleri vardı. Elemeye Yasin, Ekin, Mustafa ve Alican çıktı. Yarışmacılara eleme yemeği olarak yılan balığı şiş yemeği verildi.

    TV8 ekranlarındaki Masterchef Türkiye yarışmasında kim elendi sorusunun yanıtı için büyük eleme yapıldı. Eleme potasında yarışmanın en iddialı ve en çok konuşulan isimleri vardı. Elemeye Yasin, Ekin, Mustafa ve Alican çıktı. Yarışmacılara eleme yemeği olarak yılan balığı şiş yemeği verildi.

  3. Elemede ilk olarak potadan çıkan isim Ekin oldu. Yemeği beğenilen Ekin derin bir nefes alıp arkadaşlarına katıldı. Potadan ikinci olarak kurtulan isim ise Yasin'di. İsmini duyan Yasin beklenmedik bir tepki verdi ve gözyaşlarına boğuldu. Alican ve Mustafa'ya sarılan Yasin ağladı.

    Elemede ilk olarak potadan çıkan isim Ekin oldu. Yemeği beğenilen Ekin derin bir nefes alıp arkadaşlarına katıldı. Potadan ikinci olarak kurtulan isim ise Yasin'di. İsmini duyan Yasin beklenmedik bir tepki verdi ve gözyaşlarına boğuldu. Alican ve Mustafa'ya sarılan Yasin ağladı.

  4. Masterchef'te kim elendi?<br>  Büyük elemede son ikiye kalan isimler Alican ve Mustafa oldu. Şefler iki yarışmacı arasında Masterchef'ten elenen ismin Mustafa olduğunu açıkladı. Mustafa geçen hafta da Eda ile elemede son ikiye kalmıştı ve potadan son dakikada kurtulmuştu.

    Masterchef'te kim elendi?
    Büyük elemede son ikiye kalan isimler Alican ve Mustafa oldu. Şefler iki yarışmacı arasında Masterchef'ten elenen ismin Mustafa olduğunu açıkladı. Mustafa geçen hafta da Eda ile elemede son ikiye kalmıştı ve potadan son dakikada kurtulmuştu.

  5. Elenen Mustafa'dan şoke eden açıklama<br>  Masterchef'ten elenmeyi beklemeyen Mustafa, giderken şefleri bombaladı. Mustafa vedasında jüriye karşı şunları söyledi:  -Beklemiyordum. Alican'ın tabağı benim tabağımdan iyi değildi. herşey eksikti. Bana 4 tane soğan söylediniz. Defne yaprağı da yoktu.

    Elenen Mustafa'dan şoke eden açıklama
    Masterchef'ten elenmeyi beklemeyen Mustafa, giderken şefleri bombaladı. Mustafa vedasında jüriye karşı şunları söyledi: -Beklemiyordum. Alican'ın tabağı benim tabağımdan iyi değildi. herşey eksikti. Bana 4 tane soğan söylediniz. Defne yaprağı da yoktu.

  6. -Üzgünüm keşke tabak yapamasaydım da gitseydim. Burda Alican'ın hiç bir şekilde tabağı benim tabağımın önüne geçemezdi. Burda görselliğe önem vermiyorsanız niye benden görsel bir şey istediniz. Keşke ben buraya başvurmasaydım, kimse beni tanımasaydı.

    -Üzgünüm keşke tabak yapamasaydım da gitseydim. Burda Alican'ın hiç bir şekilde tabağı benim tabağımın önüne geçemezdi. Burda görselliğe önem vermiyorsanız niye benden görsel bir şey istediniz. Keşke ben buraya başvurmasaydım, kimse beni tanımasaydı.

  7. Bu sözler üzerine Mehmet Yalçınkaya "Bugüne kadar kaç kişi elendi. 9 kişi... Bugüne kadar Masterchef adaletliydi, sen elenince mi adaletsiz oldu" dedi.

    Bu sözler üzerine Mehmet Yalçınkaya "Bugüne kadar kaç kişi elendi. 9 kişi... Bugüne kadar Masterchef adaletliydi, sen elenince mi adaletsiz oldu" dedi.

  8. Terbiyesizliğe bakın!<br>  Mehmet Yalçınkaya'nın söylediklerine daha da bozulan Mustafa Aydın, bir terbiyesizlik daha yaptı. Mehmet Şef'in konuşmasını tamamlamasını beklemeden önlüğünü çıkardı.

    Terbiyesizliğe bakın!
    Mehmet Yalçınkaya'nın söylediklerine daha da bozulan Mustafa Aydın, bir terbiyesizlik daha yaptı. Mehmet Şef'in konuşmasını tamamlamasını beklemeden önlüğünü çıkardı.

  9. Mustafa Aydın şeflerin şaşkın bakışları arasında öfkeli bir şekilde stüdyoyu terketti.

    Mustafa Aydın şeflerin şaşkın bakışları arasında öfkeli bir şekilde stüdyoyu terketti.

  10. Şeflere veda etmeyip tavır koyan Mustafa, önlüğünü çıkarıp fırlattı, mikrofonu da masaya attı. TV8 jürisi elenen yarışmacıların diğer arkadaşları ile olan vedalarını yayınlardı. Mustafa'nın arkadaşlarına da veda etmeden hırsla çekimleri terkettiği ortaya çıktı.

    Şeflere veda etmeyip tavır koyan Mustafa, önlüğünü çıkarıp fırlattı, mikrofonu da masaya attı. TV8 jürisi elenen yarışmacıların diğer arkadaşları ile olan vedalarını yayınlardı. Mustafa'nın arkadaşlarına da veda etmeden hırsla çekimleri terkettiği ortaya çıktı.