İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Master Şef'te Hiç Beklenmedik İsim Elendi

Masterchef kim elendi belli oldu!

  1. Masterchef Türkiye'de kim elendi sorusunun yanıtı bu kez büyük sürpriz oldu, zira herkes Kıvanç elenir diye bekliyordu.

    Masterchef Türkiye'de kim elendi sorusunun yanıtı bu kez büyük sürpriz oldu, zira herkes Kıvanç elenir diye bekliyordu.

  2. Masterchef Türkiye elemesi bu hafta Yasin ve Kıvanç arasındaki düello açısından önem taşıyordu. Geçen hafta Mustafa Aydın elenince Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo şefe büyük saygısızlık yaparak çekip gitmişti. Bu hafta da eleme potasında 4 bomba isim yer aldı. Herkes Kıvanç elenir diye beklerken sonuç bomba oldu. İşte Masterchef'ten kim elendi sorusunun yanıtı:

    Masterchef Türkiye elemesi bu hafta Yasin ve Kıvanç arasındaki düello açısından önem taşıyordu. Geçen hafta Mustafa Aydın elenince Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo şefe büyük saygısızlık yaparak çekip gitmişti. Bu hafta da eleme potasında 4 bomba isim yer aldı. Herkes Kıvanç elenir diye beklerken sonuç bomba oldu. İşte Masterchef'ten kim elendi sorusunun yanıtı:

  3. Masterchef'te ilk dokunulmazlık oyununu kırmızı takım karşısında yenilen mavi takım oynadı. Dokunulmazlık oyununu kazanan Cemre olunca, eleme potasına onun da isteğiyle Yasin'in ismini yazdı. Takım oylamasında Kıvanç ve Alican eşit oy aldı. Takım kaptanı olan Alican, Yasin'in düelloya davet ettiği Kıvanç'ı potaya gönderdi. Yasin ile Kıvanç arasındaki kavga geçen haftadan kalma. Kıvanç takım kaptanı olarak kendini kurtarmayı tercih edip, takımın en iyi yemeğini yapan Yasin'i elemeye göndermişti. Yasin de 'korkaklıkla' suçladığı Kıvanç ile potaya çıkmak istediğini söylemişti.

    Masterchef'te ilk dokunulmazlık oyununu kırmızı takım karşısında yenilen mavi takım oynadı. Dokunulmazlık oyununu kazanan Cemre olunca, eleme potasına onun da isteğiyle Yasin'in ismini yazdı. Takım oylamasında Kıvanç ve Alican eşit oy aldı. Takım kaptanı olan Alican, Yasin'in düelloya davet ettiği Kıvanç'ı potaya gönderdi. Yasin ile Kıvanç arasındaki kavga geçen haftadan kalma. Kıvanç takım kaptanı olarak kendini kurtarmayı tercih edip, takımın en iyi yemeğini yapan Yasin'i elemeye göndermişti. Yasin de 'korkaklıkla' suçladığı Kıvanç ile potaya çıkmak istediğini söylemişti.

  4. Bu hafta ikinci dokunulmazlık oyununu, mavi takıma karşı farklı yenilen kırmızı takım oynadı. Kaz ciğeri ile yaratıcı yemek isteyen şeflerin karşısına Rıfat tatlıyla çıkınca dokunulmazlığı kaptı. Rıfat eleme potasına kaptan Batuhan'ı gönderdi. Takım oylamasında ise Suna'nın ismi yazıldı.

    Bu hafta ikinci dokunulmazlık oyununu, mavi takıma karşı farklı yenilen kırmızı takım oynadı. Kaz ciğeri ile yaratıcı yemek isteyen şeflerin karşısına Rıfat tatlıyla çıkınca dokunulmazlığı kaptı. Rıfat eleme potasına kaptan Batuhan'ı gönderdi. Takım oylamasında ise Suna'nın ismi yazıldı.

  5. Masterchef elemesinde Mehmet şef'in hazırladığı ördek yemeği pişirildi. Şefler ilk kez karar vermekte bu kadar çok zorlandı. Teknik ve zor yemeği 4 yarışmacı da çok iyi yapınca şefler ikinci kez tadım yapmak durumunda kaldı. Masterchef'te bu ilk kez yaşandı.

    Masterchef elemesinde Mehmet şef'in hazırladığı ördek yemeği pişirildi. Şefler ilk kez karar vermekte bu kadar çok zorlandı. Teknik ve zor yemeği 4 yarışmacı da çok iyi yapınca şefler ikinci kez tadım yapmak durumunda kaldı. Masterchef'te bu ilk kez yaşandı.

  6. Masterchef'te kim elendi?<br>  Masterchef eleme potasından ilk olarak kurtulan isim Yasin oldu. Kıvanç'a dönen Yasin "Ben hakkımı helal ediyorum herkese, ben Kıvanç'ı da alkışladım" dedi. Somer şef ise 'Bundan 4-5 hafta önce biri bana teknik bir tabakta Yasin birinci olacak denilseydi hadi len derdim' diyerek Yasin'i övdü.

    Masterchef'te kim elendi?
    Masterchef eleme potasından ilk olarak kurtulan isim Yasin oldu. Kıvanç'a dönen Yasin "Ben hakkımı helal ediyorum herkese, ben Kıvanç'ı da alkışladım" dedi. Somer şef ise 'Bundan 4-5 hafta önce biri bana teknik bir tabakta Yasin birinci olacak denilseydi hadi len derdim' diyerek Yasin'i övdü.

  7. Masterchef potasından ikinci kurtulan isim hiç beklenmedik biriydi. Kuliste bekleyen Ekin onu görünce 'aboovv' diye bağırdı. Zira potadan çıkan isim Kıvanç oldu. Yasin de Kıvanç'ın potadan ikinci olarak çıktığını görünce şok oldu. Elemede son ikiye kalan isim Batuhan ve Suna oldu. Mehmet Şef 'bu açıklamayı yapmak benim için çok zor olacak' dedi.

    Masterchef potasından ikinci kurtulan isim hiç beklenmedik biriydi. Kuliste bekleyen Ekin onu görünce 'aboovv' diye bağırdı. Zira potadan çıkan isim Kıvanç oldu. Yasin de Kıvanç'ın potadan ikinci olarak çıktığını görünce şok oldu. Elemede son ikiye kalan isim Batuhan ve Suna oldu. Mehmet Şef 'bu açıklamayı yapmak benim için çok zor olacak' dedi.

  8. Masterchef'ten elenen isim Suna oldu. Suna yarışmaya ağlayarak veda etti. 'Hakkınızı helal edin' diyen Suna 'Hepinizden çok razıyım' diyerek Masterchef'ten gitti. Şefler Suna'yı alkışlarla uğurladı.

    Masterchef'ten elenen isim Suna oldu. Suna yarışmaya ağlayarak veda etti. 'Hakkınızı helal edin' diyen Suna 'Hepinizden çok razıyım' diyerek Masterchef'ten gitti. Şefler Suna'yı alkışlarla uğurladı.