Azeri Kız Günel'in Son Hali Herkesi Şaşırttı!

Peki Günel kimdir?

  1. Günel, 1998 yılında İbrahim Tatlıses'in bir konserinde sahneye atlayıp Sibel Can'ın şarkısını söyleyip dikkatleri çekmeyi başarmıştı. Daha sonra ise Tatlıses'in sunduğu İbo Show'a çıkan Azeri kız Günel, Türkiye'de ciddi bir hayran kitlesi elde etti. Kısa sürede yıldızı parlayan şarkıcının sosyal medya hesabındaki son paylaşımlarıyla hayranlarını şaşırttı. Peki Günel kimdir?

    Günel, 1998 yılında İbrahim Tatlıses'in bir konserinde sahneye atlayıp Sibel Can'ın şarkısını söyleyip dikkatleri çekmeyi başarmıştı. Daha sonra ise Tatlıses'in sunduğu İbo Show'a çıkan Azeri kız Günel, Türkiye'de ciddi bir hayran kitlesi elde etti. Kısa sürede yıldızı parlayan şarkıcının sosyal medya hesabındaki son paylaşımlarıyla hayranlarını şaşırttı. Peki Günel kimdir?

  2. Günel Zeynelova 25 Ekim 1985 yılında Azerbeycan'ın Ağdam şehrinde dünyaya geldi.

    Günel Zeynelova 25 Ekim 1985 yılında Azerbeycan'ın Ağdam şehrinde dünyaya geldi.

  3. İbrahim Tatlıses'in manevi kızım olarak sevdiği Günel, aynı zamanda onun sayesinde meşhur oldu.

    İbrahim Tatlıses'in manevi kızım olarak sevdiği Günel, aynı zamanda onun sayesinde meşhur oldu.

  4. Ekranlara küçük yaşlarda çıkan Günel'in büyük değişimi herkesi şaşırttı.

    Ekranlara küçük yaşlarda çıkan Günel'in büyük değişimi herkesi şaşırttı.

  5. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla eski halinden eser kalmayan Günel'in hayranlarındna bazıları beğense de bazıları abartığına dair yorumlarda bulundu.

    Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla eski halinden eser kalmayan Günel'in hayranlarındna bazıları beğense de bazıları abartığına dair yorumlarda bulundu.

  6. İşte Günel'in son hali...

    İşte Günel'in son hali...