EDHO'ya Beklenmedik Transfer!

En son Süleyman Soylu'nun eleştirdiği dizide oynamıştı

  1. ATV'nin sevilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine son olarak Sıfır Bir: Bir Zamanlar Adana'da dizisinde rol alan bir isim dahil oldu.

    ATV'nin sevilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine son olarak Sıfır Bir: Bir Zamanlar Adana'da dizisinde rol alan bir isim dahil oldu.

  2. Başrollerinde Oktay Kaynarca ve Ozan Akbaba'nın bulunduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, Salı günlerinin en çok izlenen yapımı olmakla beraber kadrosuna yeni isimleri katmaya devam ediyor. Son olarak Sıfır Bir- Bir Zamanlar Adana'nın Yahya'sı, sevilen dizi EDHO'ya transfer oldu.

    Başrollerinde Oktay Kaynarca ve Ozan Akbaba'nın bulunduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, Salı günlerinin en çok izlenen yapımı olmakla beraber kadrosuna yeni isimleri katmaya devam ediyor. Son olarak Sıfır Bir- Bir Zamanlar Adana'nın Yahya'sı, sevilen dizi EDHO'ya transfer oldu.

  3. İstanbul Devlet Tiyatrosu oyuncusu olan Murat Özben, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a Şafak karakteriyle 3 bölüm önce dahil oldu. Ayrıca Murat Özben'in rol aldığı Sıfır Bir dizisi, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Çukur ile birlikte eleştirdiği diziydi.

    İstanbul Devlet Tiyatrosu oyuncusu olan Murat Özben, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a Şafak karakteriyle 3 bölüm önce dahil oldu. Ayrıca Murat Özben'in rol aldığı Sıfır Bir dizisi, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Çukur ile birlikte eleştirdiği diziydi.

  4. Murat Özben kimdir?<br>  Murat Özben, 1 Ocak 1976 tarihinde Adana, Türkiye'de dünyaya geldi. Üniversite öğrenimini Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nde tamamlayan Murat Özben, Van Devlet Tiyatrosu'nda farklı oyunlarda görev aldı.

    Murat Özben kimdir?
    Murat Özben, 1 Ocak 1976 tarihinde Adana, Türkiye'de dünyaya geldi. Üniversite öğrenimini Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nde tamamlayan Murat Özben, Van Devlet Tiyatrosu'nda farklı oyunlarda görev aldı.

  5. Oyunculuk kariyerinde pek çok tanınan TV dizisi bulunan Murat Özben'in öne çıkan performansları arasında uzun soluklu bir yapım Arka Sokaklar yer alıyor.

    Oyunculuk kariyerinde pek çok tanınan TV dizisi bulunan Murat Özben'in öne çıkan performansları arasında uzun soluklu bir yapım Arka Sokaklar yer alıyor.

  6. Ayrıca oyuncunun yer aldığı projeler arasında Tek Türkiye ve Sıfır Birde yer alıyor.

    Ayrıca oyuncunun yer aldığı projeler arasında Tek Türkiye ve Sıfır Birde yer alıyor.

  7. EDHO yeni bölümde neler yaşanacak?<br>   Tufan masanın baş düşmanı Altan ile yaptığı anlaşma ile oğlunun canını kurtarırken kendi canını tehlikeye atmıştır.

    EDHO yeni bölümde neler yaşanacak?
    Tufan masanın baş düşmanı Altan ile yaptığı anlaşma ile oğlunun canını kurtarırken kendi canını tehlikeye atmıştır.

  8. Depo baskını esnasında, hem vurulmasına hem de silahların çalınmasına sebep olan haini ele verebilecek tek isim Tefo'nun gözlerini açması an meselesidir.

    Depo baskını esnasında, hem vurulmasına hem de silahların çalınmasına sebep olan haini ele verebilecek tek isim Tefo'nun gözlerini açması an meselesidir.

  9. Masaya ihanet etmenin bedelinin ölüm olduğunu bilen Tufan, açığa çıkmamak için Sınırsızlardan yardım ister. Gitgide düşmanın avcunun içine düşen Tufan'ın, Sınırsızlarla yapacağı anlaşma bununla sınırlı kalmayacaktır.

    Masaya ihanet etmenin bedelinin ölüm olduğunu bilen Tufan, açığa çıkmamak için Sınırsızlardan yardım ister. Gitgide düşmanın avcunun içine düşen Tufan'ın, Sınırsızlarla yapacağı anlaşma bununla sınırlı kalmayacaktır.

  10. Hızır ile savaş halindeki Altan'ı, bu mücadelesinde maddi olarak destekleyen Sevda'nın planları ise ortaya çıkmıştır. Hızır'ın son kez konuşup, akıbetiyle ilgili bir karar almak için Sevda'yı eve getirmesi Çakırbeyli kadınlarında şok etkisi yaratacaktır.

    Hızır ile savaş halindeki Altan'ı, bu mücadelesinde maddi olarak destekleyen Sevda'nın planları ise ortaya çıkmıştır. Hızır'ın son kez konuşup, akıbetiyle ilgili bir karar almak için Sevda'yı eve getirmesi Çakırbeyli kadınlarında şok etkisi yaratacaktır.

  11. Evlerinden elini kolunu sallayarak çıkmasını istemedikleri Sevda'ya, Hızır'dan önce bir şey yapmamak için zor duran ev ahalisi, ondan bir an önce kurtulmadıkları için çok pişman olacaklardır.

    Evlerinden elini kolunu sallayarak çıkmasını istemedikleri Sevda'ya, Hızır'dan önce bir şey yapmamak için zor duran ev ahalisi, ondan bir an önce kurtulmadıkları için çok pişman olacaklardır.